- 20 Eylül 2018
- 4.415
- 3.140
- 133
- 32
- Konu Sahibi melekomelek
- #6.281
AminnnnnSenin de sonucun inşallah pozitif olurda Allahım bu çektiğin sıkıntıları alır götürür senden
![Folded hands :pray: 🙏](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f64f.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AminnnnnSenin de sonucun inşallah pozitif olurda Allahım bu çektiğin sıkıntıları alır götürür senden
Aynen olmayadabilir canim ama varsada negatif olursada ciddiye alma benceTamam canim çünkü hamilelik testi olarak vermedim bu testleri sifiriz falan için bı kaç test daha vardı içinde hamilelik testi olmadığı için çıkmaz belki
Gününden erken oldu diyemi ciddiye almimAynen olmayadabilir canim ama varsada negatif olursada ciddiye alma bence![]()
Üzülürüm tabiki çok emek verdim çok para harcadım ama rabbim güzel haber verir inşallah karşılığında güzel olurGününden erken oldu diyemi ciddiye almim![]()
Senin transferinin kacinci gunu canım 5. Gunu degil mi ben mi yalnis anladimGününden erken oldu diyemi ciddiye almim![]()
Yaaaaİyi akşamlar arkadaşlar bende bugün testten sonra ilk doktor kontrolüme gittim. Kalp atışı başlamış dedi ama dinletmedi daha. 2,4 mm miş![]()
Allh Allah ilginç bende dün oldun 3 cü gün embriyosu 05.09 da kan bakıcaz dediler ..Benim bugün oldu transfer doktorum 2 sinde kan testi yap dedi erken değil mi 3. Gün embriyosu icin
Üzülmeyin demek istiyorum, ama üzülmemek elde değil. Allah hayırlısı neyse onu nasip etsin hepimize. Dilerim vakti geldiğinde dileğinize kavuşursunuzTest sonucum çıktı kızlar 0,25 yani negatif.O kadar çok denedim ve yoruldum ki burada noktalıyorum tüp bebek maceramı.Olacaksa rabbim doğal yoldan versin inşallahBekleyen herkese rabbim sabır versin isteyen herkesin kucağını doldursun hamile kalanları da tamamına erdirsin inşallah hoşçakalın
İnşallahhh cnmAy çok sevindim maşallah gözün aydındarısı bana inşallah
![]()
Canım inslalh bir siknti yoktur hiç yaşamadım öyle bişey kanamam da olmadı henüzKizlar bisey soracam size bugun transferi saymazsak ikinci günüm az önce ayni yumurtlama doneminde gelen seffaf uzayan akintim geldi ama kahverengi olarak geldi hiç böyle bişey başına gelen var mi neki acaba bu yaa bi sıkıntı yoktur inşallah![]()
İnşallahhh cnm bnmMaşallah sağlıkla devam etsin inşallah![]()
Evet 5 günü transfer gününe de saydım ama onunla beşinci günSenin transferinin kacinci gunu canım 5. Gunu degil mi ben mi yalnis anladim
Cumartesinden bugüne kadar 5 gün oldu işteEvet 5 günü transfer gününe de saydım ama onunla beşinci gün
Herkeste farklı demekki test günleriAllh Allah ilginç bende dün oldun 3 cü gün embriyosu 05.09 da kan bakıcaz dediler ..
Hayırlı olsunDualarınız için çok çok teşekkür ediyorum. Az önce kocaman bir negatif gördüm..
Amin inslalah guzel sonuçlar alırsın canım bizede dua etKızlar yarın sabahtan kaset test yapcmm. Önüme hedef koymak bana iyi geliyor. Hep görev adamıydım zaten boşluklara bilenmezliklere tahammülüm yok. Ben de istemiyorum ama Allah beni de böle yaratmış. Bana iyi geldi heyecan uyandırdı daha iyi hissediyorum kendimi. Bir çok kez de yazdım krizlerimi ağlama nöbetlerimi zaten okumuşsunuzdur. 5. Gün embriyosu ve yarın 5. Gün. Umarım küçükte olsa bir umutla karşılarım günü inşallahh
Dualarınıza talibim
Rabbim dualarımızı geri çevirmesin inşallah
Tez zamanda nasip etsin
![]()
Amin canımÜzülmeyin demek istiyorum, ama üzülmemek elde değil. Allah hayırlısı neyse onu nasip etsin hepimize. Dilerim vakti geldiğinde dileğinize kavuşursunuz![]()