• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Kizlar bisey soracam size bugun transferi saymazsak ikinci günüm az önce ayni yumurtlama doneminde gelen seffaf uzayan akintim geldi ama kahverengi olarak geldi hiç böyle bişey başına gelen var mi neki acaba bu yaa bi sıkıntı yoktur inşallah 😔

Test sonucum çıktı kızlar 0,25 yani negatif.O kadar çok denedim ve yoruldum ki burada noktalıyorum tüp bebek maceramı.Olacaksa rabbim doğal yoldan versin inşallah 🙏 Bekleyen herkese rabbim sabır versin isteyen herkesin kucağını doldursun hamile kalanları da tamamına erdirsin inşallah hoşçakalın
Üzülmeyin demek istiyorum, ama üzülmemek elde değil. Allah hayırlısı neyse onu nasip etsin hepimize. Dilerim vakti geldiğinde dileğinize kavuşursunuz 🙏🏻

Kizlar bisey soracam size bugun transferi saymazsak ikinci günüm az önce ayni yumurtlama doneminde gelen seffaf uzayan akintim geldi ama kahverengi olarak geldi hiç böyle bişey başına gelen var mi neki acaba bu yaa bi sıkıntı yoktur inşallah 😔
Canım inslalh bir siknti yoktur hiç yaşamadım öyle bişey kanamam da olmadı henüz

Kızlar yarın sabahtan kaset test yapcmm. Önüme hedef koymak bana iyi geliyor. Hep görev adamıydım zaten boşluklara bilenmezliklere tahammülüm yok. Ben de istemiyorum ama Allah beni de böle yaratmış😫. Bana iyi geldi heyecan uyandırdı daha iyi hissediyorum kendimi. Bir çok kez de yazdım krizlerimi ağlama nöbetlerimi zaten okumuşsunuzdur. 5. Gün embriyosu ve yarın 5. Gün. Umarım küçükte olsa bir umutla karşılarım günü inşallahh🤲🏻 Dualarınıza talibim🌸💜 Rabbim dualarımızı geri çevirmesin inşallah🤲🏻 Tez zamanda nasip etsin🤲🏻
Amin inslalah guzel sonuçlar alırsın canım bizede dua et

Back