- 20 Eylül 2018
- 4.415
- 3.140
- 133
- 32
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #6.181
Ayenn o sekilde yapıyorum bana cumartesi transfer oldu bugün 4 gün yatıyorum ama bende hiç iş yapmıyorum dolaşıyorum evin içinde kalkıyorum falan ama merdiven falan çıkmak yasak tabiki biraz daha geçsin artık tamamen normale dönerim diye dusunuyorumBen tecrübe edindiklerimi söyledim hep sırt üstü yattım tabi sağa sola da döndüm onun dışında hiçbir iş yapmadım arada kalktım balkonda oturdum gerçekten fayda vermiyormuş sürekli yatmak sadece işkence veryrz kendimize eğer olsaydı benim olurdu bu kadar üstüne düştüm diye yinede dikkat et ilk üç gün sonra normal hayat çünkü sürekli yatınca olacakmi olmayacakmi korkusu sarıyor dahada kötü etkilenyrz ama size ne iyi geliyorsa içiniz nasıl rahat edyrsa öyle yapmaya çalış
İnşallah güzel hberler vereceksin kimyasal olmayacak değerin o kadar artacakki sen bile sasiracaksin sonra bizleri sevindircekisn güzel mutlu haberleri kere üzülme sakınÖyle bir şey hiç aklıma gelmedi doğrusu. Keşke dediğiniz gibi olsa, ama çok çok düşük bir ihtimal gibime geliyor.
Evet Kıbrıs'ta yaptırdım İstanbul da yapmıyorlar ve benim yumurtalıklarım yok denecek kadar küçük bu yüzden normal tüp bebek yapmıyor. Ve olmuyor bende tek çarem tek yolum buydu kesinlikle her yolu deniyorum rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahO zman Kıbrıs tamı yaptınız bizim ülkede yapılmıyor diye bilyrm sanırsam çünkü birkaç yerde denk geldim öyle yazıyordu hayırlısı olsun hakkinzda insan anne olmak için her türlü şeye basvuryr
Bizim doktor merdiven inip çıkmanin zararı olmadığını söylemişti.. bencede dönmeye calis inşallah güzel olur sonuçAyenn o sekilde yapıyorum bana cumartesi transfer oldu bugün 4 gün yatıyorum ama bende hiç iş yapmıyorum dolaşıyorum evin içinde kalkıyorum falan ama merdiven falan çıkmak yasak tabiki biraz daha geçsin artık tamamen normale dönerim diye dusunuyorum
Ayyy inslalah sizi bilgilendiricegim haber veririmİnşallah güzel hberler vereceksin kimyasal olmayacak değerin o kadar artacakki sen bile sasiracaksin sonra bizleri sevindircekisn güzel mutlu haberleri kere üzülme sakın
Yeni olduğu için sanırım zorlama oluyor galiba o yüzden inslahBizim doktor merdiven inip çıkmanin zararı olmadığını söylemişti.. bencede dönmeye calis inşallah güzel olur sonuç
Yaaa ne kadar garip ya biz tüp bebegimiz olmadı diye uzulyrz ama bazen böyle şeyler duydukça urperiyorm gerçekten bizlerin elinde umut var bazıların hiç olmuyor her halimize şükretmek lazım.. gerçekten ben olsam asla Kıbrıs'a gidip yapamazdım ama saygı duyarım yapanlara çünkü ben nasıl anne olmak istyrsam bunu istyeen bir çok kişi var bu durumda dolayı kimseyi yargılamak düşmez herhalde Allah sevindirsin hepimiziEvet Kıbrıs'ta yaptırdım İstanbul da yapmıyorlar ve benim yumurtalıklarım yok denecek kadar küçük bu yüzden normal tüp bebek yapmıyor. Ve olmuyor bende tek çarem tek yolum buydu kesinlikle her yolu deniyorum rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Amin evet tabiki kim ister ki o kadar maddi manevi sıkıntı çekmek devlet varken yada İstanbul'da gerçekten iyi doktorlar varken çoğu yerde fakat olmayınca yumurta incik sıkıntı ve çözüm yok şükrediyorum ama tabiki kolay değil bu durum zor ama bir evladımız olsun diye katlaniyoruz çabalıyoruz her yolu deniyoruz rabbim hayırlısını nasip etsinYaaa ne kadar garip ya biz tüp bebegimiz olmadı diye uzulyrz ama bazen böyle şeyler duydukça urperiyorm gerçekten bizlerin elinde umut var bazıların hiç olmuyor her halimize şükretmek lazım.. gerçekten ben olsam asla Kıbrıs'a gidip yapamazdım ama saygı duyarım yapanlara çünkü ben nasıl anne olmak istyrsam bunu istyeen bir çok kişi var bu durumda dolayı kimseyi yargılamak düşmez herhalde Allah sevindirsin hepimizi
Ben de oyleyimAynı şeyleri bana da söyledi ama ben yatıyorum ani hareketler yapmamaya ve egilmemeye çalışıyorum sağa sola dönmek zor oluyor hep dediğin gibi sırt üstü oda çok bel ağrıtıyor
Sabah aç karnına gidiyorsun zaten yarım icsen yeterli fazlasini içme zor oluyor doktorlar acisindanda canım bende öyle gittim sonra transferden sonra bosalttilar birde sabah kalkınca gitme tuvalete daha iyi olurKızlae transfere girmeden ne kadar su içmek yeterli? Ben ilkinde aşırı içtim cok sıkıntı yasadım ideal miktar nedir
Allah yardım etsin canımBen de oyleyim
Kan da çıktı mı siizn ?Güzel anneler ve güzel anne adayları hepimizin hakkında en hayırlısı olsun inşallah. Bende şimdi kan verdim. Olmadı diye hissediyorum inşallah yanılıyorumdur
Amin insallah canımHepimiz çıldıryrz benim hiç aklımdan çıkmıyor valla ne desem boş olur ama hayırlısı herşey nasip kısmet herşey olacağına varır elimizden dua etmekten başka birşey gelmiyor her aklıma geldiğinizde hepinize bir bir dua ediyorumbizlere güzel haberlerini vereceksin yarınki sonucunda bizde mutlu olacağız
Güzel sonuclar alırsın inşallah canımAyyy hadi inşallah sana şimdiden dua ediyorum inşallah senin olumlu olur da bize de umut olursun
İnşallah olur canım benimAmin insallah canımhayırlısıyla güzel haberler vermek isterim bu sefer çok heyecanlıyım ama ne çok umut var ne umutsuzluk içinmde muallaktayim açıkçası
AminQUOTE="Kubra Avci, post: 72572945, member: 908890"]
Amin evet tabiki kim ister ki o kadar maddi manevi sıkıntı çekmek devlet varken yada İstanbul'da gerçekten iyi doktorlar varken çoğu yerde fakat olmayınca yumurta incik sıkıntı ve çözüm yok şükrediyorum ama tabiki kolay değil bu durum zor ama bir evladımız olsun diye katlaniyoruz çabalıyoruz her yolu deniyoruz rabbim hayırlısını nasip etsin
İnsalalhİnşallah olur canım benim
Aynen öyle canim tutacahi varsa tutuyo bencede yatmakla yatmamakla alakasi yok bencede ben hic yatmiyom valla sadece ilk gun yattim sonra biraktim yattikca beli agriyo insanin normal hayatima döndüm hemen agir seyler yapmiyorum sadece yürüyüş yapiyorum ufak isleri yapiyorum evde bazen transfer olduğumu bile unutuyorum ahh karnimda su sislik olmasa bi ordan biliyorum transfer olduğumuİlk üç gün dinlen arada kalk yavaş adimlarla yürüyüş yap gerisi normal hayatına devam et bence ağır iş yapma öyle devam et ama..ben her iki denememde de sürekli yattım uzandım arada kalktım ihtiyaçlar için ama yemek felan iş bulaşık çamaşır hiçbir şey yapmadım ilki üçüncü gün ikinci beşinci gün tutmadı her ikiside bence bunun yatmakla hiçbir ilgisi olmadığının kanıtıyımolacağı varsa her türlü olur tabiki dikkat et ama sürekli sırt üstü yatmak birşeyi epk değiştirmiyormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?