2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Ayenn o sekilde yapıyorum bana cumartesi transfer oldu bugün 4 gün yatıyorum ama bende hiç iş yapmıyorum dolaşıyorum evin içinde kalkıyorum falan ama merdiven falan çıkmak yasak tabiki biraz daha geçsin artık tamamen normale dönerim diye dusunuyorum

Öyle bir şey hiç aklıma gelmedi doğrusu. Keşke dediğiniz gibi olsa, ama çok çok düşük bir ihtimal gibime geliyor.
İnşallah güzel hberler vereceksin kimyasal olmayacak değerin o kadar artacakki sen bile sasiracaksin sonra bizleri sevindircekisn güzel mutlu haberleri kere üzülme sakın

Evet Kıbrıs'ta yaptırdım İstanbul da yapmıyorlar ve benim yumurtalıklarım yok denecek kadar küçük bu yüzden normal tüp bebek yapmıyor. Ve olmuyor bende tek çarem tek yolum buydu kesinlikle her yolu deniyorum rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

Bizim doktor merdiven inip çıkmanin zararı olmadığını söylemişti.. bencede dönmeye calis inşallah güzel olur sonuç

Yaaa ne kadar garip ya biz tüp bebegimiz olmadı diye uzulyrz ama bazen böyle şeyler duydukça urperiyorm gerçekten bizlerin elinde umut var bazıların hiç olmuyor her halimize şükretmek lazım.. gerçekten ben olsam asla Kıbrıs'a gidip yapamazdım ama saygı duyarım yapanlara çünkü ben nasıl anne olmak istyrsam bunu istyeen bir çok kişi var bu durumda dolayı kimseyi yargılamak düşmez herhalde Allah sevindirsin hepimizi

Kızlae transfere girmeden ne kadar su içmek yeterli? Ben ilkinde aşırı içtim cok sıkıntı yasadım ideal miktar nedir

Amin evet tabiki kim ister ki o kadar maddi manevi sıkıntı çekmek devlet varken yada İstanbul'da gerçekten iyi doktorlar varken çoğu yerde fakat olmayınca yumurta incik sıkıntı ve çözüm yok şükrediyorum ama tabiki kolay değil bu durum zor ama bir evladımız olsun diye katlaniyoruz çabalıyoruz her yolu deniyoruz rabbim hayırlısını nasip etsin

Kızlae transfere girmeden ne kadar su içmek yeterli? Ben ilkinde aşırı içtim cok sıkıntı yasadım ideal miktar nedir
Sabah aç karnına gidiyorsun zaten yarım icsen yeterli fazlasini içme zor oluyor doktorlar acisindanda canım bende öyle gittim sonra transferden sonra bosalttilar birde sabah kalkınca gitme tuvalete daha iyi olur

Amin insallah canım hayırlısıyla güzel haberler vermek isterim bu sefer çok heyecanlıyım ama ne çok umut var ne umutsuzluk içinmde muallaktayim açıkçası

QUOTE="Kubra Avci, post: 72572945, member: 908890"]
Amin evet tabiki kim ister ki o kadar maddi manevi sıkıntı çekmek devlet varken yada İstanbul'da gerçekten iyi doktorlar varken çoğu yerde fakat olmayınca yumurta incik sıkıntı ve çözüm yok şükrediyorum ama tabiki kolay değil bu durum zor ama bir evladımız olsun diye katlaniyoruz çabalıyoruz her yolu deniyoruz rabbim hayırlısını nasip etsin
[/QUOTE]
Amin o kadar zor bir durumki bu bazen hiç aklından çıkmıyor bazen uykularin bile kaçıyor bazen dışarı bile çıkmak istmeyrsn hatta ben artık düğün ortamı komşu ortamı hepsinden uzak olmaya çalışıyrm kimsenin lafını bile duymak istemyrm o kadar yoruluyorkki insan bu süreçte ister yaşın genç olsun ister olmasın bir kere bu imtihana girdinmi olana kadar yaşadığımız sıkıntılar bunlar

Amin o kadar zor bir durumki bu bazen hiç aklından çıkmıyor bazen uykularin bile kaçıyor bazen dışarı bile çıkmak istmeyrsn hatta ben artık düğün ortamı komşu ortamı hepsinden uzak olmaya çalışıyrm kimsenin lafını bile duymak istemyrm o kadar yoruluyorkki insan bu süreçte ister yaşın genç olsun ister olmasın bir kere bu imtihana girdinmi olana kadar yaşadığımız sıkıntılar bunlar
[/QUOTE]
İnşallah olur canım benim
İnsalalh

Aynen öyle canim tutacahi varsa tutuyo bencede yatmakla yatmamakla alakasi yok bencede ben hic yatmiyom valla sadece ilk gun yattim sonra biraktim yattikca beli agriyo insanin normal hayatima döndüm hemen agir seyler yapmiyorum sadece yürüyüş yapiyorum ufak isleri yapiyorum evde bazen transfer olduğumu bile unutuyorum ahh karnimda su sislik olmasa bi ordan biliyorum transfer olduğumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…