• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Aynen oyle yapiyorum valla canim iki is yapiyorum sonra yoruldum deyip yatiyorum kocama yikiyom hepsini 😂😂 azıcık naz yapalım değil mi sonuda guzel olurda bi guzel 9 ay bu nazlarim devam eder inşallah 😂🤩
Herhalde beklem süresinin en güzel yanıda o eslerimize naz yapmak kahvaltı yemek bulaşık herşey ondaydi 😂

Aminn canım benim hayali bile çok güzel
bizlere gelirmi boyle mucizeler Yaaa bende beşinci gün diye okumuşum😁aaa daha sekiz gün var bekleme süresi ne kadar zor deilmi tedavinin en zor yanı beşinci gün yapma ya sekizinci günu yap bende sekizinci günü yaptım en iyi sonuç bence beşinci gün embriyosunda tam oalrak o zman çıkar daha önce çıkmazsa boşuna uzmezsin
Ay vala bilmiyorum ki bende dayanamıyorum o kadar hemen sonucu almak yapmak istiyorum ama bana beşinci gün demedi cumartesi den bugüne 5 gün oluyor ama bana ayın 3 yap gebelik testi dedi nasıl dayanicam bilmiyorum 🤗

Aminn canım benim hayali bile çok güzel
bizlere gelirmi boyle mucizeler Yaaa bende beşinci gün diye okumuşum😁aaa daha sekiz gün var bekleme süresi ne kadar zor deilmi tedavinin en zor yanı beşinci gün yapma ya sekizinci günu yap bende sekizinci günü yaptım en iyi sonuç bence beşinci gün embriyosunda tam oalrak o zman çıkar daha önce çıkmazsa boşuna uzmezsin
Aynen oyle dusunuyorum bi taraftanda canim dayanabilirsem 8. Gun yapacam bakalım 😂 cok zor beklemek aynen canım zaten tedavinin en yıpratıcı aşaması bu bence

Off insallah üçüncüye gerek kalmaz güzel olur ama şuan gerçekten çok takdir ettik cesaretinden dolayı çünkü ben üçüncüyü düşünemiyorum
Benim bu iki transfer hemen peş peşe olduğu için olayların tam ortasında hissediyorum kendimi. Belki de ondan, cesaretle alakası yok pek 😂
Peş peşe olunca üzülmeye vaktin de kalmıyor, bir dahaki transferin hazırlığında kayboluyorsun. Sonra yeniden umutlar, hayaller, testler 😅

Ay vala bilmiyorum ki bende dayanamıyorum o kadar hemen sonucu almak yapmak istiyorum ama bana beşinci gün demedi cumartesi den bugüne 5 gün oluyor ama bana ayın 3 yap gebelik testi dedi nasıl dayanicam bilmiyorum 🤗
Doktorlar zaten sakın test günümüzden önce test yapmayın diyorlar gununuzu bekleyin diyio duruyorlar idrar testi zaten hiç yapmayin diyor ama ben burda anladimki idrar testi yapnalrin çoğunun kanda da çıkıyor

Benim bu iki transfer hemen peş peşe olduğu için olayların tam ortasında hissediyorum kendimi. Belki de ondan, cesaretle alakası yok pek 😂
Peş peşe olunca üzülmeye vaktin de kalmıyor, bir dahaki transferin hazırlığında kayboluyorsun. Sonra yeniden umutlar, hayaller, testler 😅
Ama eğerki olmazsa sakın başlama biraz dinlen lütfen ara koy senin için daha güzel olur ama olacak sonu bunları hiç düşünme

Back