- 17 Kasım 2016
- 1.324
- 1.115
- 133
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #6.081
Amin çok sağolun amin darısı isteyen herkeseAyy gözünüz aydın Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin çok mutlu oldum
Hwrika gorunuyor maşallah Rabbim çoğalarak arttırsın hayırlı olsun
Bence bir sıkıntı yok inşallah güzel ilerliyor
İnşallah katbakat artar inşallah canını sikma hic cikmayada bilirdi
İçini ferah tutmaya çalış kuzum bak ne güzel koyulasma olmuş inşallah sağlıkla ilerler gebeliğin
Dün 10. Gündü. 378 çıktı ama 2 yerde yaptırdım diğer yerde 445 çıktı yarın tekrar yapılacakKacinci gün ne cikti...
canım benımde 3. gün embrıyosu ve 18 agustos ayy peş peşeyiz hemde 3. gün embrıyosu ıkımızındeee.Arkadaşlar merhabalar beni de aranıza kabul ederseniz çok sevinirim. hamile olan arkadaşlar Allah kucağına almayı nasip etsin hamile olmayıp benim gibi gün bekleyenleri de Rabbim çok bakletmesin
Ben 17 agustos çarşamba günü 3.günü tek embri transferi oldum bugün 6.günüm bugün hem gebelik testi hem de ovu testi yaptım gebelik testi negatif ancak ovu testim yumurtluyormuşum gibi koyulaşıyor transferden sonra tekrar yumurtlama olur mu acaba ve neden olabilir bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi acaba şimdiden teşekkür ederim sevgiler
Aramıza hoş geldinizArkadaşlar merhabalar beni de aranıza kabul ederseniz çok sevinirim. hamile olan arkadaşlar Allah kucağına almayı nasip etsin hamile olmayıp benim gibi gün bekleyenleri de Rabbim çok bakletmesin
Ben 17 agustos çarşamba günü 3.günü tek embri transferi oldum bugün 6.günüm bugün hem gebelik testi hem de ovu testi yaptım gebelik testi negatif ancak ovu testim yumurtluyormuşum gibi koyulaşıyor transferden sonra tekrar yumurtlama olur mu acaba ve neden olabilir bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi acaba şimdiden teşekkür ederim sevgiler
Canım öyle mi o zaman beraber bekleyelim Allah nasip etsin inşallah dondurulmuş canım tek 8 hücreli iyi kalite dedi ama AB gibi birşey demediler ben de bilmediğim için inan sormadım çok merak içindeyim belirtin var mı senin sanırım 5.güncanım benımde 3. gün embrıyosu ve 18 agustos ayy peş peşeyiz hemde 3. gün embrıyosu ıkımızındeee.
ovulasyan progesteron ıgnelerınden kaynaklı cıkabılır onu kullanıp hıc kafanı karıstırma.
dondurulmus embrıyo mu senınkı ? ve kalite ve hucrelerı nasıldı.
benım 9ab - 5 ab ( yani 9 hücreli orta kalite ve 5 hücrli orta kalite )
Canım çok teşekkür ediyorum hoşbuldum anladım canım o zaman inşallah koyulaşma devam eder de hamile kalabilirimAramıza hoş geldiniz
Transferden sonra yumurtlama olabiliyor mu emin değilim ama pek sanmıyorum.
Fakat size şöyle bir bilgi vereyim, o ovular hcg artışında da koyulaşıyor. Normalde lh hormonu artışını takip için kullanılsa da, lh ve hcg hormonu yapısal olarak o kadar benzer ki, hcg için de kullanılabilyor. Büyük ihtimal ovularınız daha hassas ki hcg’yi gebelik testinden önce yakaladı. Ovularınızın ve gebelik testinizin hassasiyeti ne kadar ona bir bakın derim
ACABA KAN TESTİ HATALI ÇIKMIŞ OLABİLİR Mİ? O AÇIDAN DA BAKMAK LAZIM BENCEAma bu kadar koyulaşmaya 24.6 çok düşük değil mi? İdrar testleriyle kan sonucu aşırı çelişkili, bir türlü anlamlandıramıyorum.
Bir dahakine kan vermeden önce bir idrar testi yapıp var mı yok mu merakımı gidereceğim. Böyle gün gün arttı mı düştü mü yapmayacağım. Baksana hiçbir işime yaramadı, burda hepimizi oturmuş testleri anlamaya çalışıyoruz
Arkadaşlar merhabalar beni de aranıza kabul ederseniz çok sevinirim. hamile olan arkadaşlar Allah kucağına almayı nasip etsin hamile olmayıp benim gibi gün bekleyenleri de Rabbim çok bakletmesin
Kizzzlaaar 16 ağustosta benim transfer günümcanım benımde 3. gün embrıyosu ve 18 agustos ayy peş peşeyiz hemde 3. gün embrıyosu ıkımızındeee.
ovulasyan progesteron ıgnelerınden kaynaklı cıkabılır onu kullanıp hıc kafanı karıstırma.
dondurulmus embrıyo mu senınkı ? ve kalite ve hucrelerı nasıldı.
benım 9ab - 5 ab ( yani 9 hücreli orta kalite ve 5 hücrli orta kalite )
yoook hıc belırtım yokk canım. benımde 3 . deneme bu =) bugun bende senın gıbı test yaptım benımde negatıf cıktıCanım öyle mi o zaman beraber bekleyelim Allah nasip etsin inşallah dondurulmuş canım tek 8 hücreli iyi kalite dedi ama AB gibi birşey demediler ben de bilmediğim için inan sormadım çok merak içindeyim belirtin var mı senin sanırım 5.gün
Öyle bir şey hiç aklıma gelmedi doğrusu. Keşke dediğiniz gibi olsa, ama çok çok düşük bir ihtimal gibime geliyor.ACABA KAN TESTİ HATALI ÇIKMIŞ OLABİLİR Mİ? O AÇIDAN DA BAKMAK LAZIM BENCE
ahahah sende hoşgeldinnn aynı gunde olanlarr hadı bakalım sıraylaaa :)Kizzzlaaar 16 ağustosta benim transfer günümhayırlısıyla guzel sonuçlarımız alalim inşallah... ovu testinin artışı kullandigimiz ilaclardan olabilir mi aceba? Bilgim.yok isin asli ama birsuru hormon ilaci aliyoruz
Kizzzlaaar 16 ağustosta benim transfer günümhayırlısıyla guzel sonuçlarımız alalim inşallah... ovu testinin artışı kullandigimiz ilaclardan olabilir mi aceba? Bilgim.yok isin asli ama birsuru hormon ilaci aliyoruz
Hosbuldum henüz yapamadim korkudanahahah sende hoşgeldinnn aynı gunde olanlarr hadı bakalım sıraylaaa :)
sen yaptınmı bızım gıbı kacamak test
Al benden de o kadar sadece biraz gögüs hassasiyeti var o da adette de oluyor ben de ve normal şartlarda da adetime 5 gün var test yapmama da 6 gün... Biz senle çok cesuruz canım ekleyelim bakalım inşallah yerleşir bebişlerimz bir de 3.gün embriyosu ne zaman yerleşiyor acaba bilgin var mı canım Dr bana da 29 agustos test dediyoook hıc belırtım yokk canım. benımde 3 . deneme bu =) bugun bende senın gıbı test yaptım benımde negatıf cıktı
kızlaarr erken dedii az daha bekleyelımm
kan testını doktor 30 agustosa verdı benım
Aynn hemsire de söyledi banadaKızlar unutmadan yazayım kan testlerinizi kontrol amaçlı yaptırıyorsaniz aynı yerde ve aynı saatte verin laboratuvar değişince değerler de değişiyor
Benimde 5+1 canim transfer tarihim 1 agustos5+3 çıktı transfer tarihim 4agustos senin
ben deli cesareti yaaa daha 5.gün ve normal kaset testte nagtıfı gordum ama uzulmedım cokk erkennHosbuldum henüz yapamadim korkudanyarin sabah cesaret edebilirsem yapacagim.. kan tahlili günüm 26 agustos... dayanamiyorum isin asli ama negatif görürüm korkusuyla yapamiyorumda... siz yaptiniz mi? Sonuc ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?