- 8 Haziran 2022
- 1.562
- 2.313
- 63
- 26
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #6.041
Hiç sabah bile koyu olmadı idrarİdrar yoğunluğu birbirine benzer miydi?
O da çok fark ediyor. Ben yeterince koyu idrar yakalamaya çabalıyordum
5. gün, ben bir şey anlamdım bu transferimden de sonucumdan daYÜKSELECEK YAA OYLE HISSEDIYORUMM CANIMM
KACINCI GÜN EMBRIYOSUYDU
Benim de sürekli su içmekten öyle oluyor. Sabah ilk idrardan sonra bir süre bekleyip öyle yapıyorum testi. O yüzden seninkinde yanılma payı da yüksek, idrar yeterince yoğun değilse.Hiç sabah bile koyu olmadı idrar
Teşekkür ederim canmSağlıkla artsın inşallah tebrik ederim
Evet Canım benim de öyle arada bir sızı giriyor o kadar başka bi şeyim yok.bacaklarım da sızlıyor bazen ama bende iğnelerdenDeneyelim kuzum sen nasılsın bende hiç bir değişiklik yok sanki kasiklar da ara ara ağrı var ama fitil den okuyor galiba
5+3 çıktı transfer tarihim 4agustos seninCanim bende bugun doktora gittim ve benide kalp atisi icin ayni tarihte cagirdilar
Kac haftalik dedi doktor sana?
Cok iyi hiç silik de değil canmDüşük tabi ya çok muammalı çok sinir bozucu bu az önce yaptığım önceki attığım fotoda sondaki beyaz test sabah bide çıldırcam
Bence bir sıkıntı yok inşallah güzel ilerliyorFotoğraftan ne kadar belli oluyor bilmiyorum, am bugünkü testin test çizgisi ilk defa kontrol çizgisinden daha belirgin. Ne anlama geldiğini şu an bilememek insanı çileden çıkarmaya yeter
Doktorum geri dönüş yaptı, ilaçlara devam, yarın tekrar kan testi
Allah sonumuzu hayır etsin
Eki Görüntüle 3117865
Hem 3. gün embriyosu hem daha 5. gün hem de normal kaset çıkmaması için elinizdeki tüm jokerleri kullanmış gibisinizkızlaaar sanırım cokk erken yaptım testiii :)
transferın 5.günü ve 3.gün embrıyosuu normal testle yaptım ve negatıf cıktı :) üzüleyiimmiii hayırr üzülme daha cokmu erken dıyorsunuz.
sacma bir hal ıcındeyım uzulemedım yanı allah aklıma mukayet olsun
Amiinn insallah canmTebrikler canim 7cu gun icin bence iyi inşallah kat kat artar
İnşallah katbakat artar inşallah canını sikma hic cikmayada bilirdi12. gün 24.6 ilk kan değerim. Doktorum yarın tekrarlamamı istedi.
Canim olabilir gec tutunmusdur inşallah artacak kandaDüşük tabi ya çok muammalı çok sinir bozucu bu az önce yaptığım önceki attığım fotoda sondaki beyaz test sabah bide çıldırcam
Kacinci gün ne cikti...Kizllaaaarr selamlaaar ben dün test yaptırdım yarın tekrar yaptiricam
sizler nasilsiniiz durumlar nasıl
Hayırlı olsun canimAmin inşallah darısı isteyen herkese .sizde sıkıntısız görürsünüz inşallah keseyi
Evet farkettim dediğin gibi olsunnn canımCok iyi hiç silik de değil canmdigerleride silik değil öncekiler kaldıkça koyulasiyor zaten öncekilere bakma 1 gün sonra daha belirginlesiyorlar nedense
İnşallahCanim olabilir gec tutunmusdur inşallah artacak kanda
Sağol canım Allah razı olsun.darisi isteyen herkeseHayırlı olsun canimAllah kucagina almayi nasib etsin insallah bebege kac haftalik dediler?
Kendi derdime düştüm senin mutluluğunu paylaşamadım ablacım ya. Gözünaydın Allah’ın izniyle küçük kalp atışlarını da duyacaksınGünaydın kizlar şimdi keseyi gördük çok şükür darısı isteyen herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?