2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Seni sürekli takip edip bolll Boll dua ediyordum o kadar sevindim ki cesaretine de hayran kaldım kizz ben korkarım yapmaya sen masallh sürekli idrar yaptın hemen kan verdin
Teşekkür ederim canm biraz cesaretliyimdir kendimden korkuyorum bu yuzdenvücudumdaki değişikliklerden ilk günden anladığım için tecrubelide olduğumdan hissetmiştim canminsallah sonu iyi olur saglikli hayirli evlat olur sen ne durumdasin

Ben bi önceki tutmayan transferimde progestan kullanmıştım. Sürekli fitil geri akıyordu tortu şeklinde. Zaten Lutinus özellikle akmayannfitil olarak üretilmiş. Doktorum bu sefer Lutinus verdi. Evet biraz pahalı ama çok çok az akıyor progestana göre. Sonuçta tüp bebek hastaları olarak vücudumuz şuanda doğal yolla üretmediği için ve gebeliğin devamı için en gerekli hormon olduğu için doktor en iyisini vermiştir deyip riske atmıyoruz

Daha once progestanda kullandim akma konusunda ben bir fark gormedim siz gorduyseniz ne ala

4 muu Allah sana bagislasin inşallahhhhhh hayirlisiyla bu sefer ben 3. Gune kadar aralikli olarak uzandim sonra isi biraktim ama bir calisiyo kadar sokaklardaydim sabahtan aksama kadar gezdim kac kez, ev isimi de yaptim hatta ev carsi arasi uzun yol arabami da kendim kullandim bahce kiralmistim icinde birkac sey ekili urunleri de kendim topladim yatinca daha cok hasta olan biriyim bana iyi gelen buydu sende sana iyi geleni bilirsin kuzu

Benim idrar testim bugün de silinmiş yavaş yavaş bir şey kalmayacak. Kalbim acıyor artık
Canım kimyasal olabilir.
Tüp bebek de duygusal bakmamak gerekiyor.
Bunu hiç unutma.
Kimisi az uğraşır Kimisi yıllarını verir.
Senin yaşın daha genç.
Eğer şuan olmadıysa ben mutlaka
olacağına inanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…