- 16 Ocak 2016
- 3.030
- 2.545
- 133
- 32
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #5.841
Seni sürekli takip edip bolll Boll dua ediyordum o kadar sevindim ki cesaretine de hayran kaldım kizz ben korkarım yapmaya sen masallh sürekli idrar yaptın hemen kan verdinKizlar 7.gun değerim 36.50 nasil...7,9,11 değerleriniz kacti
Hayırlı olsun cnm kanda çıkmasına çok sevindimKizlar 7.gun değerim 36.50 nasil...7,9,11 değerleriniz kacti
Teşekkür ederim canmHayırlı olsun cnm kanda çıkmasına çok sevindim8. Gün 77 idi öncesine baktırmadım ama makul bir değer bence. Endişeye hiç yer verme sevincini yaşa
Teşekkür ederim canmSeni sürekli takip edip bolll Boll dua ediyordum o kadar sevindim ki cesaretine de hayran kaldım kizz ben korkarım yapmaya sen masallh sürekli idrar yaptın hemen kan verdin
7. Gün için güzel güzel bi değer bence. İnşallah katlanarakda devam ederKizlar 7.gun değerim 36.50 nasil...7,9,11 değerleriniz kacti
Ben bi önceki tutmayan transferimde progestan kullanmıştım. Sürekli fitil geri akıyordu tortu şeklinde. Zaten Lutinus özellikle akmayannfitil olarak üretilmiş. Doktorum bu sefer Lutinus verdi. Evet biraz pahalı ama çok çok az akıyor progestana göre. Sonuçta tüp bebek hastaları olarak vücudumuz şuanda doğal yolla üretmediği için ve gebeliğin devamı için en gerekli hormon olduğu için doktor en iyisini vermiştir deyip riske atmıyoruzLitunis fitil vermisti doktor 750 liraymis bu ne la dedim 3 kutu kullandim simdiye kadar icim acidi kocam bey sagolsun parayi dusunme diyot ama bi yerde de is ticaretten baska bisey degil daha fazla kullanmak gerekirse progestan a gecicem bende icerik ayni baktim çünkü bu üzücü
Hayırlısıyla inşallah canm7. Gün için güzel güzel bi değer bence. İnşallah katlanarakda devam eder
Daha once progestanda kullandim akma konusunda ben bir fark gormedim siz gorduyseniz ne alaBen bi önceki tutmayan transferimde progestan kullanmıştım. Sürekli fitil geri akıyordu tortu şeklinde. Zaten Lutinus özellikle akmayannfitil olarak üretilmiş. Doktorum bu sefer Lutinus verdi. Evet biraz pahalı ama çok çok az akıyor progestana göre. Sonuçta tüp bebek hastaları olarak vücudumuz şuanda doğal yolla üretmediği için ve gebeliğin devamı için en gerekli hormon olduğu için doktor en iyisini vermiştir deyip riske atmıyoruz
doktor direk bunu verdi. Zaten benim doktor bana başka ilaçta vermedi. Estrofem progestan fitil corasprin
Ay insallah gerek kalmaz oyle 12 hafta 20 haftalara kadarAyy benimde göbeğimden fışkırıyor iki gündür.. bencede bu kadara gerek var mı bilmiyorum aspirin yeterli bence
Ya doktorlar 2 gün istirahat sonra normal hayata dönün diyo ama tutturanalr da genelde yat kıpırdama diyorlar en biliym , bu sefer riske atmak istemiyorum hiç yatamamıştım dördüncü tüp bebek sürecim ciddiye almam lazım artık
Hayırlı olsun canım Allah kucağına almayı nasip etsinKizlar 7.gun değerim 36.50 nasil...7,9,11 değerleriniz kacti
Kizlar 7.gun değerim 36.50 nasil...7,9,11 değerleriniz kacti
Hayırlı olsun canımKizlar 7.gun değerim 36.50 nasil...7,9,11 değerleriniz kacti
Teşekkür ederim canmHayırlı olsun canım Allah kucağına almayı nasip etsin
Teşekkür ederim canmAy hadi gozun aydin 7. Gun icin normal deger bence
Allah razı olsun canmHayırlı olsun canımAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Canım kimyasal olabilir.Benim idrar testim bugün de silinmiş yavaş yavaş bir şey kalmayacak. Kalbim acıyor artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?