- 10 Ocak 2020
- 447
- 336
- 53
- 46
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #5.681
5.gun embriyom ayın 15 inde transfer oldumKaçıncı gün ki kaç günlük embriyo bi de
Teşekkurler canim seninde hayırlı olsunbende 3 embirondu
Ya tek embriyodan ikiz çıkmaz dimi...yani bilmediğimden soruyorum. Sonuçlarımı sizinle kıyaslayınca biran aklıma geldiCok heyecanli bir bekleyis ozaman tekncift 3 derken
Cnm eğer varsa silikte olsa çıkar bugün saati farketmez. Benimki 6. Günde çıkmıştı5.gun embriyom ayın 15 inde transfer oldum
Çıkar çıkarYa tek embriyodan ikiz çıkmaz dimi...yani bilmediğimden soruyorum. Sonuçlarımı sizinle kıyaslayınca biran aklıma geldi
Kısmet artık bakalım ben doktoruma henüz ulaşamadım ne zaman keseye çağırıcak merak ediyorum.Çıkar çıkarhemde cok guzel cikar tek yumurta ikizi olur ozaman
Dondurma ücreti alırlar sizden.Yarın arayıp kaç yumurta döllenmiş falan bilgi vericeklermiş ama benim merak ettiğim olay donmuş transfer yaptıklarında ekstra para alınıyor mu, o an ağrıdan aklıma gelmedi sormak açıkçası
Genel olarak transfer in 20. Gunune denk geliyo cagirdiklari gun 5 gun embriyosundaKısmet artık bakalım ben doktoruma henüz ulaşamadım ne zaman keseye çağırıcak merak ediyorum.
Bence şimdi yapsanız çıkar benim 17 siydi dün bile çıktı5.gun embriyom ayın 15 inde transfer oldum
Benimki 4.gün çıktı diyorum inanmıyorlar erken diyeCnm eğer varsa silikte olsa çıkar bugün saati farketmez. Benimki 6. Günde çıkmıştı
Evet belki ben daha erken yapsam daha erken çıkardı :)Benimki 4.gün çıktı diyorum inanmıyorlar erken diye
BENCE SABAHI BEKLE VARSA DA SİLİK ÇIKARSA YADA DÜŞÜK HORMON NEDENİYLE HİÇ ÇIKMAZSA BOŞUNA ÜZÜLÜRSÜN.İki tane aldım hemen yapasim var ama 3 saatte çok uzun geliyor bilemedim şimdi hiç su icmiyim mi 3 saat
7.gunum bugünBENCE SABAHI BEKLE VARSA DA SİLİK ÇIKARSA YADA DÜŞÜK HORMON NEDENİYLE HİÇ ÇIKMAZSA BOŞUNA ÜZÜLÜRSÜN.
KAÇINCI GÜNÜNDESİN Kİ DAHA?
7.gunum bugün
Canım zaten dondurma ücreti veriyorsun. İlk transfer ücretsiz oluyor ama sonra transferler ücretli oluyor. Yani merkezden merkeze değişiyor benim ki böyle olduYarın arayıp kaç yumurta döllenmiş falan bilgi vericeklermiş ama benim merak ettiğim olay donmuş transfer yaptıklarında ekstra para alınıyor mu, o an ağrıdan aklıma gelmedi sormak açıkçası
Maalesef tek çizgi diğerini de yarın sabah yapacağım 4.seferde hüsranla son bulacak dün leke görmüştüm biraz umitlendim tutma belirtisidir belki diye ama değilmiş
Evet canim Pazartesi gidicem evet çok var heyecanliyim o yüzdenEvet bu cuma gidicem ozaman sen haftaya pazartesi mi gidiceksincoook vaaar dahaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?