• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

İki tane aldım hemen yapasim var ama 3 saatte çok uzun geliyor bilemedim şimdi hiç su icmiyim mi 3 saat
BENCE SABAHI BEKLE VARSA DA SİLİK ÇIKARSA YADA DÜŞÜK HORMON NEDENİYLE HİÇ ÇIKMAZSA BOŞUNA ÜZÜLÜRSÜN.
KAÇINCI GÜNÜNDESİN Kİ DAHA?

DOKTORLAR KAN VERECEĞİNİZ GÜNE KADAR BEKLEYİN DİYOR NEDENİ SİLİK ÇIKAR YADA NEGATİF ÇIKARSA ÜZÜLMEMEK İÇİN .
BENDE 7 GÜNDEN İTİBAREN TEST YAPACAĞIMI DÜŞÜNÜYORUM EN ÇOK 7 GÜNDEN İTİBAREN OLABİLİYORMUŞ TABİKİ GEÇ TUTUNMA DEĞİLSE.
BOL ŞANSLAR BAK BENİ DE ŞİMDİ HEYECANLANDIRDIN. HAYIRLISI OLSUN CANIM ADINA

Maalesef tek çizgi diğerini de yarın sabah yapacağım 4.seferde hüsranla son bulacak dün leke görmüştüm biraz umitlendim tutma belirtisidir belki diye ama değilmiş

Yarın arayıp kaç yumurta döllenmiş falan bilgi vericeklermiş ama benim merak ettiğim olay donmuş transfer yaptıklarında ekstra para alınıyor mu, o an ağrıdan aklıma gelmedi sormak açıkçası
Canım zaten dondurma ücreti veriyorsun. İlk transfer ücretsiz oluyor ama sonra transferler ücretli oluyor. Yani merkezden merkeze değişiyor benim ki böyle oldu

Maalesef tek çizgi diğerini de yarın sabah yapacağım 4.seferde hüsranla son bulacak dün leke görmüştüm biraz umitlendim tutma belirtisidir belki diye ama değilmiş

IMG_20220822_180235.jpg

Back