• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Maşallah değerin çok güzel gerçekten rabbim sağlıkla kucaklamayı nasip etsin 🙏🏻🧿4 gün sonra bile görülür kese doktor garanti olsun diye 1 hafta demiştir . 1400-1500 üzeri gözüküyor genelde . Ne güzel bi heyecan rabbim hepimize isteyen herkese nasip etsin inş 😍❤️🧿
Tessekur ederim canim Amin inşallah Allah hepinize nasip etsin 🙏 evet 1 haftaya bakalim kaci tutmus merak ediyorum

Tessekur ederim canim Amin inşallah Allah hepinize nasip etsin 🙏 evet 1 haftaya bakalim kaci tutmus merak ediyorum
Amin canım 🙏🏻 Her anı heyecanlı gerçekten ama güzel heyecanlar 😍Ben de ikiz bebekler falan çok severim içten içe hep isterim ikizlerim olsun ama rabbim neyi hayırlı kıldıysa o tabi ki 🙏🏻😍

Amin canım 🙏🏻 Her anı heyecanlı gerçekten ama güzel heyecanlar 😍Ben de ikiz bebekler falan çok severim içten içe hep isterim ikizlerim olsun ama rabbim neyi hayırlı kıldıysa o tabi ki 🙏🏻😍
Evet güzel heyacanlar Allah isteyen her kese nasip etsin Amin🙏 bende ikiz istiyorum ama tabikide Allahimin verdiyi her şeye raziyim Tekde olsa şükür

Merhaba kızlar bugün opu işlemi yapıldı, işlemden sonra kasık ağrısı mide bulantısı oldu, ağrı kesici iğne yaptılar şimdi daha iyiyim. 23 yumurta toplamışlar, taze transfer olmayacak adeti beklicem adetin 2.günü gel dedi doktorum, transfer 1.5 ayı bulabilir dedi, niye böyle oldu anlamadım. İlk defa tüp bebek yaptırıyorum süreç hakkında bilgisi olan var mı
Beklemek daha iyi veriler bu yönde. Donmuş transferin başarısı yüksek. En iyisini demiş doktorun. Dinlen ilaçlar bi atılsın. Sonra zaten rahim kalınlaştırma ilaçlarına başlayacaksın. Hepsi birbirine girmiyor. Dinleniyor. Benim haziran 22 transfer 19 Ağustos sen düşün arasını. Ama en ideali bu emin ol. Rabbim çabalarımızı görsün🤲🏻

Kizlar sizinle bisey paylasmak istiyorum 5 senedir oyle zor anlarda tikandim kaldim boynum bukuk kaldi ki hatta icimde bir insan öldü ama kimse ne duydu ne gördü ben gulmeye devam ettim derdim evde 5 senede okadar cok negatif gordum yada canim arkadaslarimin yaninda okadar boynum bukuk kaldi ki ( bana karsi her zaman anlayisli ve destekcilerdi) yinede biseyler eksik kaliyor hep bebek kiyafetlerine dokunur dokunur oylece bakardim birkac saniyelik hayallere dalip gecerdi bunu kendime gorev bildim carsiya ciktim ay gibi parlayan bu seyi gorunce okadar mutlu oldum ki hamile değilsin ne bebek kiyafeti diye bakan o acili bakislar olmadan bebegimin heyecani ve hevesiyle sunu aldim bir bez parcasina bu kadar anlam sigidirip okadar mutlu oldum ki oturdum basinda agladim yani tabiki Allah'ım devamini nasip etsin ama oyle veya boyle bugun ben bu isin tadini ve mutlulugunu yasadim bu bana nasip oldu sonucta negatif gören arkadaşlarım umut olur mu bilmem o zaman geliyor deyip duruyor ya pozitif gören masum köylüler ama ne cektiginizi sadece siz bilirsiniz 🥺 okadar yaraliki yuregim her mutluluğumda sizler icin dua ediyorum birimizde eksik olmasın bu duygu ve suraya kalbimi birakiyorum size umarim fotoda benim gördüğümü sizde görüyorsunuz dur 😊😍❤️

Eki Görüntüle 3117517
Ne güzel yazmışsınız Allah sağlıkla giydirmek nasip etsin 💕 tüp bebek tedavisi sırasında kendiliğinden hamile kaldım kimyasal oldu 3 yaşında yeğenime doğum günü hediyesi almak için bebek mağazasına girmiştim 30 sn sonra ağlayarak zor attım kendimi dışarı hala da giremiyorum o mağazalara bizi bu hormonlar mahvetti 🤗😍🥰

Kızlar selam :)1 ağustosta yumurta toplama 6 ağustosta transfer oldum :) ilk testi 12 ağustosta yaptım 20 çıktı. Sonra 15 ağustosta 117 çıktı. En son 17 ağustosta 300 çıktı :)
Benim 10. Günde çıktı ama sonrası kimyasal oldu
kimyasal olduğunu nasıl anladınız 😞

Ne güzel yazmışsınız Allah sağlıkla giydirmek nasip etsin 💕 tüp bebek tedavisi sırasında kendiliğinden hamile kaldım kimyasal oldu 3 yaşında yeğenime doğum günü hediyesi almak için bebek mağazasına girmiştim 30 sn sonra ağlayarak zor attım kendimi dışarı hala da giremiyorum o mağazalara bizi bu hormonlar mahvetti 🤗😍🥰
Olmuyo iste bazi seylerin hep bi derin yarasi kaliyor 🥺Allahimdan cani gonulden dilerimki bir daha yaşatmasin sana bu aciyi ❤️

Eşime söyledim kesin erkek diyor şimdiden😄 bu arada doktorum cumartesi gel dedi. Heyecanlı bekleyiş başladı...ayy zaman geçmiyorr💕
Yieaaaa cildiriyorummm 😂😂😍 hadi bakalim bir gun arayla ogrencez erkek bebek cok uyuturmus ben buna gercekten inaniyorum 😂😂 bide boyle etkilere bakmak lazim yavas yavas ahahah 🙈

Back