• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Tek embriyo. Sen benden yüksek başlamışsın ama sonradan eşitlenmişiz. Seninki de tek mi? Hiç anladığım işler değil yaa ondan panik yapıyorum🥴 Anksiyete sahibi oldum tüp bebek tedavisiyle uğraşmaktan😶
Yaa sorma valla bende merak icindeyim benim cift embriyo ben baya arastirdim yakin hesap bir fikir edinmek icin genelxe 8-9-10. Gunlerde 40-100 aras oluyor ortalama soylemle ama tek embriyo ile benimkine yakin degerlerde cok gorunce aslinda bizim degerin ortalama icjnde oldugunu anladim ikiz olanlarin degerleri 11 ve 12.gunden sonra daha fazla atilim yapms degeri yani kesin bisey yok 🤔

Mehraba kizlar nasilsiniz ben bugün 2ci kanimi verdim
10 gun 236
12 gun 498
Sizce nasıl artis Doktorum 1 hafta sonra keseyi gormeye çağırdı
Her bir kadina bu ani tatmasini diliyorum burda olan poztif bekleyen hepiniz inşallah pozitifi gorursunuz Amin🙏
5.gun embriyosumu canm kac haftaliksin

Yaa sorma valla bende merak icindeyim benim cift embriyo ben baya arastirdim yakin hesap bir fikir edinmek icin genelxe 8-9-10. Gunlerde 40-100 aras oluyor ortalama soylemle ama tek embriyo ile benimkine yakin degerlerde cok gorunce aslinda bizim degerin ortalama icjnde oldugunu anladim ikiz olanlarin degerleri 11 ve 12.gunden sonra daha fazla atilim yapms degeri yani kesin bisey yok 🤔
O zaman senin bir sonraki sonucunda daha netleşir kafamız😄

10 gun 236
12 gun 498
Her bir kadina bu ani tatmasini diliyorum burda olan poztif bekleyen hepiniz inşallah pozitifi gorursunuz Amin🙏
Hayırlı olsun 💖 Eminim biryerlerde söylemissindir ama gerilere gidip bulamadım. Tek miydi çift mi😄

10 gun 236
12 gun 498
Gayet güzel 🧿🧿
İster misin embriyo bölünüp tek yumurta ikizi olsunlar 😍😍

Merhaba kızlar bugün opu işlemi yapıldı, işlemden sonra kasık ağrısı mide bulantısı oldu, ağrı kesici iğne yaptılar şimdi daha iyiyim. 23 yumurta toplamışlar, taze transfer olmayacak adeti beklicem adetin 2.günü gel dedi doktorum, transfer 1.5 ayı bulabilir dedi, niye böyle oldu anlamadım. İlk defa tüp bebek yaptırıyorum süreç hakkında bilgisi olan var mı

Cuma gunu kese gormeye gidicez 😊 heyecanli ve kaygiliyim cift transfer gonlumden gecen seydi ama suan kaygilarla doluyum bir suru sey geciyor insanin aklindan bana kalsa cuma gitmem hemen kese gormeye sonra kalp atisi icinde cagircak her biseyi bekleyis ayri bir stres ve korku hepsi bir arada cikar aslinda bir hafta daha gec gitsek yanlis mi düşünüyorum bilmiyorum ama 🥺
Betanız kaça ulaştığında verdiler kese randevunuzu?

Merhaba kızlar bugün opu işlemi yapıldı, işlemden sonra kasık ağrısı mide bulantısı oldu, ağrı kesici iğne yaptılar şimdi daha iyiyim. 23 yumurta toplamışlar, taze transfer olmayacak adeti beklicem adetin 2.günü gel dedi doktorum, transfer 1.5 ayı bulabilir dedi, niye böyle oldu anlamadım. İlk defa tüp bebek yaptırıyorum süreç hakkında bilgisi olan var mı
Sizden baya yumurta toplandığı için rahiminizi dinlendirmek istemiş doktorunuz.
Geç olsun ama güç olmasın.
Donmuş transfer yapacaklar.

Yumurta sayısı fazla olduğu için E2 çok yukselio transfer riske girior rahmin dinlendirilmesi daha mantıklı seçim oluyor .
Kısa sürede yumurtaliklar şişiyor bulantı şişkinlik ağrı normal cnm hepsi en geç bir hafta içinde geçiyor.usutmemeye bak sen gazını at💐

10 gun 236
12 gun 498
Hayirli olsun canimcim yakin yine degerler 😊 guzel haberlerini bekliyorum ❤️

Back