- 8 Haziran 2022
- 1.562
- 2.313
- 63
- 26
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #5.601
Yaaa çok üzüldüm geçmiş olsun.. donmuşlarınız var mı ?Benim kan verme günümdü, kan sonucum 1 çıktıTedaviyi sonlandırdı doktorum. Bir hafta sonra hasta olursun, diğer ay adet olunca görüşelim dedi pozitifi görenler sağlıkla kucağına alsınlar inşallah Rabbim kimseyi bu yolda oyalamasın, hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip etsin, evlat acısı tatdırmasın bizlere
CANIM ÇOK ÜZÜLDÜMAmin canım sağolasıninşallah seninki olumlu olur bize bi moral olur
Yaaa gözyaşım pıtHiç olumsuz düşünme buna da şükür inan seninle bebeğin Rabbim sana bağışlasın
Ya üzülme lütfen tadını çıkar sonuçta pozitif olabilecek bir değer sonuçta önemli olan iki güne bir en az %60 artmasin bundan sonra bunu takip et bebisinle konuşAyy inşallah çok şükür
Çok g cmis olsun zamanı değil demekki geç olsun güç olmasın inşallah rabbim sana da nasip ederBenim kan verme günümdü, kan sonucum 1 çıktıTedaviyi sonlandırdı doktorum. Bir hafta sonra hasta olursun, diğer ay adet olunca görüşelim dedi pozitifi görenler sağlıkla kucağına alsınlar inşallah Rabbim kimseyi bu yolda oyalamasın, hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip etsin, evlat acısı tatdırmasın bizlere
Çokk üzgünümBenim kan verme günümdü, kan sonucum 1 çıktıTedaviyi sonlandırdı doktorum. Bir hafta sonra hasta olursun, diğer ay adet olunca görüşelim dedi pozitifi görenler sağlıkla kucağına alsınlar inşallah Rabbim kimseyi bu yolda oyalamasın, hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip etsin, evlat acısı tatdırmasın bizlere
Amh dusuklugubu hic bilmiyorum maalesef. E 2 hormonunu 3000 ustunde istemiyoruz demisti benim doktorum ama evet yumurta cokluguna gore diyebiliyorum bende 28 dolu yumurta toplanmisti bendende ve 4000 ustuydu degerlerim ve toplamanin 2 gun sonrasi 600 lere dustu e2 hormonu. Taze transferde sayi olarak cok fazla yumurta var ise folekullerin icindeki sivilarin azalmasini hedefliyorlar sanirim cunku her kontrolde sivi birikimini kontrol ediyorValla bende AMH düşüklüğü var ondan dolayı 3 yumurta gelişti şu an yarın Amh bakılacak. Bakalım kaçı kaliteli ve 5. Güne gidecek belli değilburda forumlarda kaliteli bir yumurta için her bir yumurta için e2 200 civari olmali diyorlar. Tabi bende bilmiyorum. Allah'tan hayırlısı. Sizin bu konuda bilginiz var mı? Birde taze transfer bazılarına yapılıyor acaba neye göre karar veriliyor taze transfer tutma ihtimali daha mi yüksek bilmiyorum
İyi tabiki artış güzel. Farzet direk 11 gün verdin 481 e sevinmeyecek miydin bayılır insan rakama bakHanımlar merhaba bugün 11. Günümdü ikinci testi verdik.
6. Gün 77 çıkmıştı
11. Gün 481 çıktı
İnş iyi bir sonuçtur...bilgi sahibi olan var mı?
İnşallah çok teşekkür ederimÇokk üzgünümsırf böyle üzülenler iyice üzülmesin diye atmak istemedim testi falan başta, kendimden biliyorum insanım çok canı yanıyor . Sonra diğerlerine umut olsun diye attım . Allah gönlüne ferahlık versin ummadığın anda normal yolla olsun şaşır inşallah
Valla sevindirik olduk..İyi tabiki artış güzel. Farzet direk 11 gün verdin 481 e sevinmeyecek miydin bayılır insan rakama bakmaşallah
Elbet her hüznün sonu mutluluk getirir pes etme sakın Allah gönlüne göre versin insallahMalesef3 tane vardı onlarda yaşamadı 5.güne gelemediler. Havuzum boş Ama Siz moralinizi bozmayın güzel günler sizi bekliyor Rabbim gönlünüze göre sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
MalesefYaaa çok üzüldüm geçmiş olsun.. donmuşlarınız var mı ?
Benim içimi sızlatan tek şey şuandaYa üzülme lütfen tadını çıkar sonuçta pozitif olabilecek bir değer sonuçta önemli olan iki güne bir en az %60 artmasin bundan sonra bunu takip et bebisinle konuş
Çok teşekkür ederimElbet her hüznün sonu mutluluk getirir pes etme sakın Allah gönlüne göre versin insallah
Rabbim belki son kez çaba istiyordur , bekliyordur güç versin tekrardanMalesef3 tane vardı onlarda yaşamadı 5.güne gelemediler. Havuzum boş Ama Siz moralinizi bozmayın güzel günler sizi bekliyor Rabbim gönlünüze göre sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Yarin çıkar dediler ama netten bakıyorum çıkmamış çalışılıyor yaziyorMlk anns sonucun çıkmadı mı canım ?
Çok güzel değerin maşallahHanımlar merhaba bugün 11. Günümdü ikinci testi verdik.
8. Gün 77 çıkmıştı
11. Gün 481 çıktı
İnş iyi bir sonuçtur...bilgi sahibi olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?