2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Yaaa çok üzüldüm geçmiş olsun.. donmuşlarınız var mı ?

Amin canım sağolasın inşallah seninki olumlu olur bize bi moral olur
CANIM ÇOK ÜZÜLDÜM
ÜZÜLENLE AYNI ACIYI PAYLAŞIP , SEVINENLE DE AYNI SEVINCI PAYLASIYORUZ..
ÇÜNKÜ HEPİMİZ AYNI YOLDAYIZ VE OKADAR IYI ANLIYORUZ KI BIRBIRIMIZI..
ALLAHIM YARDIMCIMIZ OLSUN BU YOLDA Kİ EMEKLERIMIZIN KARŞILIĞINI TEZZZZ ENN TEZ ZAMANDA NASİP EYLESİN AMİN

Çok g cmis olsun zamanı değil demekki geç olsun güç olmasın inşallah rabbim sana da nasip eder

Çokk üzgünüm sırf böyle üzülenler iyice üzülmesin diye atmak istemedim testi falan başta, kendimden biliyorum insanım çok canı yanıyor . Sonra diğerlerine umut olsun diye attım . Allah gönlüne ferahlık versin ummadığın anda normal yolla olsun şaşır inşallah

Amh dusuklugubu hic bilmiyorum maalesef. E 2 hormonunu 3000 ustunde istemiyoruz demisti benim doktorum ama evet yumurta cokluguna gore diyebiliyorum bende 28 dolu yumurta toplanmisti bendende ve 4000 ustuydu degerlerim ve toplamanin 2 gun sonrasi 600 lere dustu e2 hormonu. Taze transferde sayi olarak cok fazla yumurta var ise folekullerin icindeki sivilarin azalmasini hedefliyorlar sanirim cunku her kontrolde sivi birikimini kontrol ediyor

Malesef 3 tane vardı onlarda yaşamadı 5.güne gelemediler. Havuzum boş Ama Siz moralinizi bozmayın güzel günler sizi bekliyor Rabbim gönlünüze göre sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

İnşallah çok teşekkür ederim her birinizden aldığımız güzel haberler bize umut oluyor Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Malesef 3 tane vardı onlarda yaşamadı 5.güne gelemediler. Havuzum boş Ama Siz moralinizi bozmayın güzel günler sizi bekliyor Rabbim gönlünüze göre sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Elbet her hüznün sonu mutluluk getirir pes etme sakın Allah gönlüne göre versin insallah

Ya üzülme lütfen tadını çıkar sonuçta pozitif olabilecek bir değer sonuçta önemli olan iki güne bir en az %60 artmasin bundan sonra bunu takip et bebisinle konuş
Benim içimi sızlatan tek şey şuanda
acaba önceden daha yüksekti şimdi düşüyor düşerken bu değeri mi yakaladık kafası bundan çıkarsam tadını çıkarmış olacağım

Rabbim belki son kez çaba istiyordur , bekliyordur güç versin tekrardan tez vakitte nasip etsin rabbim Amiin canım amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…