- 21 Mart 2018
- 3.777
- 13.891
- 208
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #5.021
Evet canım yarın transferim varTransferin yarın mı canım ?
Teşekkürler3. Gün embriyosu 3-8 gün arasında yerleşiyormuş birinizin 3. gün yerleşir diğerinin 7. gün bozmayın morallerinizi her bünye aynı değil ki aynı olsaydı hepimiz aynı ilaçları kullanırdık bu arada kana geçmeden idrara zaten geçemez hcgher gün transfer mi oluyorsunuz keyfini çıkarın bence
Allah yardımcınız olsun yavrunuzu alın gelin sıkıca tutunsun inşallahEvet canım yarın transferim var
Teşekkür ederim canım
Evet bende öyle ısrarla sordum canım, sanadamı trasferden sonrada iğne vermicem dedi doktorun ? şimdi biradaha sorsam hoş olmucak ama böylede içim rqhat değil artık bilmiyorumAynen israrla doktora iki kez sordum bende ve igneye gerek yok dedi banada coraspin yeterli dedi vitaminle doktora guvenmek zorunda kaliyoruz ne yazikki baska bilgi alacak biri yok
İnşallahTeşekkür ederim canımevet bugün öğleden sonra gidecem alip gelecem bebisimi sağlıkla tutunur inşallah
Evet pikti yavas yavas rengi soldu.Koyu olması gerek rengi oncekilerine gore daha açık gördüm sanki yalnis hatırlamıyorsam canm
Ah canım sakın bırakma zaten görüyorsun kimse de belirti olmuyor ki. Sen şimdi his olarak olmadı diye hissediyorsun ya o evet belkide gerçek his ama belki de ilaçların etkisiyle kaygılarla oluşturduğun bir durum.Kızlar günaydın.
Bugün 6. günüm ama hiç belirti vs bir şeyim yok.
Ben olmadı diye düşünüyorum.
Hiç bir şey hissetmiyorum hatta bana kalsa ilaçları bile bırakıcam.
Nasip ne diyeyim artık.
Pozitif alan herkese de devamını canı gönülden diliyorum
Sıkıca tutunsun annesineTeşekkür ederim canımevet bugün öğleden sonra gidecem alip gelecem bebisimi sağlıkla tutunur inşallah
Bende öyleyim kayısı hoşafı yaptım sabahları onu içip üzerine su içiyorum bir nebze rahatlatıyor hatta afedersin hiç istemeyerek ıkındım falan ne fena bir şeymiş ben hayatımda ilk defa böyle oldumSlm arkadaşlar dört gündür tuvalete çıkamıyorum kayısı incir armut yiyiyorum sürekli ama yok şurup içsem mi duphalac içsem mi ve 3 öğün mü içsem
Merhaba doktorum bana 3 günü geçen kabızlık şikayetin olursa duphalac içebilirsin demişti.Ama yine de kendi doktoruna danış canımSlm arkadaşlar dört gündür tuvalete çıkamıyorum kayısı incir armut yiyiyorum sürekli ama yok şurup içsem mi duphalac içsem mi ve 3 öğün mü içsem
Bence çok erken bakmışsınız çıkmayabilir üzülmeyin. Ben günüme kadar hiç test yaptırmadım günümde direkt gittim kan verdim. Çünkü doktorum daha önce yapma çıkmazsa motalin bozulur demişti. İnşallah güzel sonuçlar alırsınız test gününüzde🕊Kızlar benim 3.gün embriyosu, bugün 8.günümdü. erken gebelik testi yaptım çıkmadı, özelde akşam kan testi verdim 0.14 çıktı. Salı günü kan için doktorun verdiği gün, o zamana yükselir mi ne dersiniz 4 gün var daha
İnşallah söylediğiniz gibidirBence çok erken bakmışsınız çıkmayabilir üzülmeyin. Ben günüme kadar hiç test yaptırmadım günümde direkt gittim kan verdim. Çünkü doktorum daha önce yapma çıkmazsa motalin bozulur demişti. İnşallah güzel sonuçlar alırsınız test gününüzde🕊
Çok sevindimGözünaydın cnm evet görünüyo belli çizgin
Daha kan testi bir şey yapmadan sadece bir şey hissetmiyorsunuz diye ilaç bırakılmaz, duymamış olalım. O kadar kişisel bir süreç ki bu, burada kaç kadınız hepimizde farklı farklı ilerliyor. İnsan tutunacak bir dal arıyor, en ufak bir belirti bir şey, çok iyi anlıyorum. Ama ne olur kötü bir anınıza denk geldiği için ilaçlarınızı almamazlık etmeyin. Beklemek zor, bir gün aşırı motiveyken diğer güne tam tersi olabiliyor. Birkaç gün kaldı, sabredin, ilaçlarınızı alın ve gününüzde kan verin.Kızlar günaydın.
Bugün 6. günüm ama hiç belirti vs bir şeyim yok.
Ben olmadı diye düşünüyorum.
Hiç bir şey hissetmiyorum hatta bana kalsa ilaçları bile bırakıcam.
Nasip ne diyeyim artık.
Pozitif alan herkese de devamını canı gönülden diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?