- 17 Kasım 2016
- 1.324
- 1.115
- 133
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #4.941
Ya zaten hormon ala ala büyüdü yeter büyümesinİğne yapıldığında iyice cokun ve ovalayın bir dkk falan üstüne büyük kolonyalı pamuk birakin çabuk dagilio
yoksa hepimiz kim Kardashian olacaz sonunda
Benim Toto alıştı garibim kurtuluş yok kabullendi herhalde
Bende vuruluyorum Bi de 2 ampul tek seferde vuruluyor bana yürüyemiyorum iğneden sonra ve hamile kalırsam 4 hafta daha kullanmam gerekecekmişKizlar progestan igne vuruluyorym iki tarafta da beze oluştu kevgire döndüm böyle olan Varmi siz neler yapıyorsunu
Canım genetik sonucum bu şekilde anlıyorsan bakabilirmisinCanim hangi gende benim tek gende oldugu icin doktor sorun cikarmaz dedi coraspin verdi vitamin takviyesinin icindede folikasit var o yeterli dedi
Evet diyorum vardır bildiği ama bana daha çok acaba farkında değil mi acaba birşeyleri atladımı düşüncesiyle dönüyor beynimYani bilemedim ki
Vardır onun da bir bildiği.
Yüksek mi pıhtılaşma değerin.
Aslında sonuç ne yapıp ne yapmadığımızla alakalı değil, tutunacaksa tutunuyor o embryo. Önemli olan yaptıklarımızla kendimizi iyi hissetmemiz. Uçak yolculuğu yaptım mesela, eğer negatif bir sonuçta acaba uçak yolculuğu yüzünden mi oldu diye kendimi suçlayacaksam hiç yapmamak lazım. Siz de eğer yatarak kendinizi daha iyi hissedeceksiniz öyle yapın. Gerçekten en mühimi kendinize iyi gelen, sizi iyi hissettirecek şeyler yapmanız. Gerisi elimizde değil zaten.Bende ilk transferde zaten daha hastanede tuvaletimi tutamadim hemen gittim tuvaletesonra ilk 2 gun yattim 2 gun sonra dus aldim sonra islerimi yaptim evde negatif oldu smdide oyle olcak diye korkuyorum tuvalet ve ufak seyler disinda genelde yatiyorum ilaclardan galiba rahim tarafinda bir gerginlik var ve hareket ederken cok hafif geriliyor arada o yuzden zorlamamaya calisiyorum
20 gündür kullanıyorum artık kanıyor iğneden sonra morardı artikBende vuruluyorum Bi de 2 ampul tek seferde vuruluyor bana yürüyemiyorum iğneden sonra ve hamile kalırsam 4 hafta daha kullanmam gerekecekmişhemşireye sordum yatarken buzdolabına kolonya koyun soğuk soğuk iğne yapılan yerin üstünde bi 10-20 dakika bekletin demişti. Bi de hafif hafif masaj yapın zeytinyağıyla ama çok bastırmayın deri kalınlaşabilir o da daha çok canınızı yakar dedi.
İyice catlamis mi demek bu ne demek pekiÇizgi öncekine göre hafiflemis sanki
Koyu olması gerek rengi oncekilerine gore daha açık gördüm sanki yalnis hatırlamıyorsam canmİyice catlamis mi demek bu ne demek peki
Hayırlı olsun tedavin.Selam kızlar benimde transferim bu çarşamba oldu yani ayın 17sinde normalde kan tahlili için 12. Günde çağrırlar beni 31 ağustosda çağırdı doktorum yani transferden 15-16 gün sonra aranızda 12.günü geçip kan vermeye giden oldumu bu arada ilk denemem iki tane 3.gün dondurulmuş 1.kalite embriyom transfer oldu benide dualarınızda eksik etmeyin
Amin amin amin hepimizin inşallah Rabbim hayırlı sonuçlarla karşılaştırsın.Hayırlı olsun tedavin.
Allah gönlündekini nasip etsin inşallah
10 dk. Sonrası kabul oluyormu dahada belirginlesiyorBuda aynı silik çıktı kizlar belirginlesmemis daha
Genelde ilk 5 dk diyorlar canım. Yarın daha da belirir belki saat olarakta tam 24 saat geçmedi ya10 dk. Sonrası kabul oluyormu dahada belirginlesiyor
5dk.da göründü dünkü gibi dünkunu akşam yapmıştım 24 saat olmadı aynnGenelde ilk 5 dk diyorlar canım. Yarın daha da belirir belki saat olarakta tam 24 saat geçmedi ya
Hadi gözün aydın canmEki Görüntüle 3116736 Kızlar evde kaset testim çok vardı 3 gündür yapıyorum öylesine bugün ne göreyimçıktı çizgim ama çok hafif görünüyor değil mi bu arada 6. Günüm daha
Sağol canımHadi gözün aydın canm
Yarin da kaset test yapayimSağol canımbende takibe devam hayırlısı ile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?