- 18 Temmuz 2022
- 1.271
- 1.153
- 63
- 37
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #4.841
Çok çok silik sanki.
Hadi bakalım gelsin güzel haberler
Hayırlısı inşallahİnşallah koyulaşır gittikçe canım
Bende 36 saat sonra bir bel agrisi başladı ki hiç sorma kişiden kişiye değişiyor hafif agrisi olanda agrisi olmayanda oluyorPozitifi görenler bi belirti yaşadınız mı yaşıyor musunuz ?? bende hic bir belirti yok sanki transfer olmamışım gibibugün 3. Günüm
Benim ilk transferim kimyasal oldu ama 3. Günden itibaren bel ağrısı uyku hali yaşadım bunda hic birsey yok hic agri sızı hayırlısı olsun inşallahBende 36 saat sonra bir bel agrisi başladı ki hiç sorma kişiden kişiye değişiyor hafif agrisi olanda agrisi olmayanda oluyor
Hayırlısı hakkında inşallahBenim ilk transferim kimyasal oldu ama 3. Günden itibaren bel ağrısı uyku hali yaşadım bunda hic birsey yok hic agri sızı hayırlısı olsun inşallah
Artar Allahın izniyleEvet doktorum da sonuç pozitif ama düşük bir değer, takip edelim dedi. İnşallah artarBu arada yatmakla da çok ilgili olmadığını anlamış oldum. Ben öğretmenim. Bir önceki transferden sonra 3 gün istirahat edip işe dönmüştüm. İlkokul kademesi olduğu için hep ayaktayım ama tutunmuştu. Değerlerim de güzel yükselmişti. Sonradan gelişim durdu. Bu sefer yaz tatilinde deneyip yatayım dedim ama yatmanın ciddi bir farkını göremedim şimdilik. Kafayı rahatlatabilmek, bir şeylerle oyalanmak lazım. O da en zoru..
İnşallah. Allah hepimizin gönlüne göre versinArtar Allahın izniyleRabbim nasip ederse nerelerden döner gelir ohoo kafaya çok takmamak gerek gerçekten. Sıkıntı yapmıyorum ama düşünüyorum konuşuyorum dua ediyorum böyle geçiricez günleri inşallah daha 1
Bende aynisini yazmıştım 7 ve 8 gunde siddetlendi beni cok korkutmustu hala agrir arada yumruk gibi kasiklarimda adet sancisi basiyordu ama cok sukurKizlar bugün 5. Gunu adet olacakmışım gibi ağrı başladı.kramp değil adet ağrısı gibi normal midir
Yaa hadi inşallahBende aynisini yazmıştım 7 ve 8 gunde siddetlendi beni cok korkutmustu hala agrir arada yumruk gibi kasiklarimda adet sancisi basiyordu ama cok sukur
Bence var şuan 30 lardadır beta tahminen hayırlı olsun inşallaj güzel ilerlercok çok hafif çıktı kizlar nasil?
Gonopeptyl kullandım iki gün önce bir defalık hemşireye sordum büyük ihtimal onun etkisi olabilir mis 4 gün sonra geçiyormuş etkisi hayırlısı bakalimBence var şuan 30 lardadır beta tahminen hayırlı olsun inşallaj güzel ilerler
Bende okumuştum bozulma olabiliyor diye çok şükür tuttu umarım devamı gelir bir sıkıntı olmaz .darısı da SanaAllah Allah hiç anlayamadım çok ilginç geldi bana demekki normal benim 4 tane idi ikisini kullandık ikisi de kalsın dedik dondurup dursun nolur nolmaz ekstra ücret aldılar duruyor
Ya şans işi demekki sağlıklı ilerlemiyor denildi imha ettik dediler transferden sonra kalanlar gözlemleniyormus ona göre tekrar donduruyorlarmis öyle dedilerBenim de 3 embriyom aynı anda trabsfer günü bozulmuştu geçen sene
Bende ishal oldum biliyormusun kabızlık olunur diyorlardıCanim transferin 2 ci günunden vucudum sicakligi 37.5 e kadar oldu taki buguna kadar ishal oldum arada belim agriyodu hafif kasik agrim yalnız ayagimda idi oda hafif karnimda sislik var belirtler bunlar canim sende belirtiler varmi?
Ben de ishal :/Bende ishal oldum biliyormusun kabızlık olunur diyorlardı
Evet olur maalesefKizlarpersembe gonopeptyl vuruldum bir kerelik onunda etkisi olur muki çizgi cikmasina
5.gun yarın sabah yine deneyimEvet olur maalesefama koyulasacak inşallah kaçıncı gündü buguuuunn
Cok erken 5. Gun ona ragmen gorummesi mutlu edici5.gun yarın sabah yine deneyim
Yok ilk cozdurmede sorun yok ama dondur cozdur tekrar dondur olunca o pek iyi bisey degil gelisimi etkileniyor emrbiyolarinAy canım benim inşallahya birde bana mantıksız gelen birşey oldu onu da paylaşmak istiyorum sizinle bilgim yok araştırıp kafamı da karıştırmak istemedim tedavinin başından beri teslimiyet gösterdim doktoruma. iki embriyo birden donup çözdüler ya biri kalite olarak iyiymiş öbürü de tekrar dondururuz ama dayanamaz ddiler ilk dondururken kalitesi çok güzel olan embriyo cozunce bozuluyor mu ben anlamadım o kısmını o anın heyecanı ile De sorgulamadim şimdi aklıma geldi
Canım bence ilacın etkisi geçsin öyle yap5.gun yarın sabah yine deneyim
Ben de öğretmenim ve sizin gibi düşünerek bu Sefer yatıyorum .İnsan bu süreçte ne yapacağını nasıl davranacağını şaşırıyor.İnşallah değerleriniz yükselir ve güzel bir şekilde sonuçlanırEvet doktorum da sonuç pozitif ama düşük bir değer, takip edelim dedi. İnşallah artarBu arada yatmakla da çok ilgili olmadığını anlamış oldum. Ben öğretmenim. Bir önceki transferden sonra 3 gün istirahat edip işe dönmüştüm. İlkokul kademesi olduğu için hep ayaktayım ama tutunmuştu. Değerlerim de güzel yükselmişti. Sonradan gelişim durdu. Bu sefer yaz tatilinde deneyip yatayım dedim ama yatmanın ciddi bir farkını göremedim şimdilik. Kafayı rahatlatabilmek, bir şeylerle oyalanmak lazım. O da en zoru..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?