- 25 Şubat 2022
- 393
- 254
- 33
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #4.821
Demekki canım aynen inan bende hayal meyal hatırlıyorum bir sürü düşünce ve endişe ile giriyoruz sonuç olarak normal bence bu arada kuzum sen hangi merkeze gidiyorsunBen de de söyle oldu. Embriyolog geldi. 5. Gün dedi iyi kalite dedi. Umut vaad ediyor. Diğerleri de iyi kardeş olurlar inşallah dedi. 4bb dedi. Ama ben kalite olayına çok takmıyorum açıkcası. Ameliyathanede sabahkinden çok daha iyi durumu dedi başka erkek giyimi farklı. Çok sevindim dedim. Doktor geldi. Umut var mı hocam diyorum. İnşallah diyor. Aklı çıkıyor fazladan umut vericem diyeeiçerden embriyolog a kalite embriyolar göndericem dedi. İşlem anında. Doktor da bak sana diyor faln dedi. Çok iyi kalitede transfer etcekmişiz dedi. Bir çok soruyu ben sormadan bana hep anlattılar. Ki inan hayal mayal hatırlıyorum. Sen yazınca belirdi aklımda. Yani önce iyi sonra kötü. Önce kötü sonra iyi olabiliyor demek ki.
İnşallah öncee senin güzel haberini alırızzBilmiyorum ki kuzum Memorial Kayseri öyle yapacam artık bakalım
Allah Allah hiç anlayamadım çok ilginç geldi bana demekki normal benim 4 tane idi ikisini kullandık ikisi de kalsın dedik dondurup dursun nolur nolmaz ekstra ücret aldılar duruyorBenim 5 embriyo vardı transfer sırasında 3 bozulmuş sağlıklı değil diye imha etmisler
İnşallah canım Allah yar ve yardımcımiz olsinEvde uzanıyorum ara ara kalkıp dolaşıyorum canım bir sıkıntı yok şimdilik inşallah güzel haberi alırız artık yaa
Amin canım benim inşallahİnşallah öncee senin güzel haberini alırızzArdından ben yetişirimmm nasip etsin Allahımmm
Ben bursa bahçeci tüp bebek merkezindeyim canımDemekki canım aynen inan bende hayal meyal hatırlıyorum bir sürü düşünce ve endişe ile giriyoruz sonuç olarak normal bence bu arada kuzum sen hangi merkeze gidiyorsun
Bence yumurtan çatlamış kuzu son çizgiler baya koyuHerkese merhaba. İlk defa ovulasyon yapiyorum. Aksam 7 civari yaptim ardindan 8 saat sonra testi tekrarladim. İki testi de buraya atiyorum. Catlamis mi demek?
balkiz12345 @babyxgeliyor @shmily @Momofthecats melekomelek @Melegim elif Mlk anns G gguulllluu
Çatlamış canmHerkese merhaba. İlk defa ovulasyon yapiyorum. Aksam 7 civari yaptim ardindan 8 saat sonra testi tekrarladim. İki testi de buraya atiyorum. Catlamis mi demek?
balkiz12345 @babyxgeliyor @shmily @Momofthecats melekomelek @Melegim elif Mlk anns G gguulllluu
Ne zaman vuruldunuz iğneyi ? Hadi inşallah yaTeşekkürler canmgonopeptyl vurulmustum etkiside olabilir gün gün takip edecegim
Aynen canım haklısın, nasipte ne varsa onu yaşarızBen bursa bahçeci tüp bebek merkezindeyim canım3. Gündü benim 5 olmasını takip ettiler. Bozulma ihtimali de vardı tabi ziyan olucak diye bi düşündüm endişelendim ama dedim her şey hayırlısı. Çok düşünmedim. Ve nasip olmuş. Yavru kuş 5 i görmüş. Bundan sonrası nasibimizde ne varsa o
Persembe günü canm belki etkisi vardirNe zaman vuruldunuz iğneyi ? Hadi inşallah ya
Bir türlü geçmeyen upuzun günlerKızlar dün akşamüstü başlayıp sabaha kadar devam eden adet sancısına benzer bir ağrım oldu; bugün de ara ara hissettim. Transferin 7.günündeyim…sabah test yaptım, sadece benim görebileceğim, telefonun ışığı ile belli olan aşırı silik bir çizgi var gibi-ama emin de olamadım. Çok kafam karıştı
Yani bilemedim kiCanım işte ben transfer den sonrada coraspin kullancakmış kan pıhtılaşmam olduğu için iğne kullanmam gerekiyor diye biliyorum ama yok diyor hamile kalırsan iğne kullancaksın transferden sonra değilvalla kafayı yicem ben ya içime hiç sinmiyor
Çok çok silik sanki.cok çok hafif çıktı kizlar nasil?
Hemşireyei aradım gonopetyl etkisidir büyük ihtimal dediÇok çok silik sanki.
Hadi bakalım gelsin güzel haberler
İnşallah koyulaşır gittikçe canımPersembe günü canm belki etkisi vardir
Evet doktorum da sonuç pozitif ama düşük bir değer, takip edelim dedi. İnşallah artarCanım benim sonuç olarak 0.01 çıkmamış ya bir değer çıkmış öyle veya böyle. Çokta bilmiyorum ama bence bir şeyler var demek değil mi bu. Tabi kendine yetemiyor böyle durumlarda inanıyorum da sonraki günlerde de ver artış olup olmadığını gör. Allah korusun zaten artış yoksa üzüyoruz. Şimdiden üzme derim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?