2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Demekki canım aynen inan bende hayal meyal hatırlıyorum bir sürü düşünce ve endişe ile giriyoruz sonuç olarak normal bence bu arada kuzum sen hangi merkeze gidiyorsun

Demekki canım aynen inan bende hayal meyal hatırlıyorum bir sürü düşünce ve endişe ile giriyoruz sonuç olarak normal bence bu arada kuzum sen hangi merkeze gidiyorsun
Ben bursa bahçeci tüp bebek merkezindeyim canım 3. Gündü benim 5 olmasını takip ettiler. Bozulma ihtimali de vardı tabi ziyan olucak diye bi düşündüm endişelendim ama dedim her şey hayırlısı. Çok düşünmedim. Ve nasip olmuş. Yavru kuş 5 i görmüş. Bundan sonrası nasibimizde ne varsa o

Aynen canım haklısın, nasipte ne varsa onu yaşarız

Kızlar dün akşamüstü başlayıp sabaha kadar devam eden adet sancısına benzer bir ağrım oldu; bugün de ara ara hissettim. Transferin 7.günündeyim…sabah test yaptım, sadece benim görebileceğim, telefonun ışığı ile belli olan aşırı silik bir çizgi var gibi-ama emin de olamadım. Çok kafam karıştı

Bir türlü geçmeyen upuzun günler
Az daha sabır.sonu guzel olsun inşallah

Yani bilemedim ki
Vardır onun da bir bildiği.
Yüksek mi pıhtılaşma değerin.

Evet doktorum da sonuç pozitif ama düşük bir değer, takip edelim dedi. İnşallah artar Bu arada yatmakla da çok ilgili olmadığını anlamış oldum. Ben öğretmenim. Bir önceki transferden sonra 3 gün istirahat edip işe dönmüştüm. İlkokul kademesi olduğu için hep ayaktayım ama tutunmuştu. Değerlerim de güzel yükselmişti. Sonradan gelişim durdu. Bu sefer yaz tatilinde deneyip yatayım dedim ama yatmanın ciddi bir farkını göremedim şimdilik. Kafayı rahatlatabilmek, bir şeylerle oyalanmak lazım. O da en zoru..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…