- Konu Sahibi melekomelek
-
- #4.801
Kahvemsi sarı akıntı oluyor bazı günler o günlerde de mutlaka ya kasıkta ya karında gerilmeler sancılar oluyor yerleşme kanaması falan bende görmedim herkeste olmuyormuş.Seyirmeler ne zaman yaşandı ben kaçırdım. Benim de transferde bırakılırken rahimde bir ağrı oldu bir tarafımda sadece minicik. Sonra yukarı çıktım eşime anlatıyorum o geldi bu gitti doktor elimi tuttı falan. Bir seyirme 4-5 kere belki bir defada tabi. KaldımEşime diyorum kii aaaa hareket etti galiba tekme mi atmıyo dersin aslaa bi anlam yüklemiyorum ama komik ve güzeldi. Bugün ilk gün öle yerleşmeler pembelikler bi şeyler göremedik dahaa ne çıkcak bilmem
Canım işte ben transfer den sonrada coraspin kullancakmış kan pıhtılaşmam olduğu için iğne kullanmam gerekiyor diye biliyorum ama yok diyor hamile kalırsan iğne kullancaksın transferden sonra değilAynen coraspin kullanıyordum transferden sonra hem coraspin hemde iğne kullanıyorum.
Bence de pek anlamlı bir şey değildir dee yine de hissiyatı yüksekKahvemsi sarı akıntı oluyor bazı günler o günlerde de mutlaka ya kasıkta ya karında gerilmeler sancılar oluyor yerleşme kanaması falan bende görmedim herkeste olmuyormuş.
Gebelik yaşayanlara sordum o segirmeleri gazdır dediler yahu diorum bağırsaktan gelmedi genital bölge üstünden hemen diorum inandiramadim
Sonuç ?Kizlar 5. Gunum bugun bir delilik yaptım erkenden test yaptim
Kaçıncı gün embriyosuydu ?cok çok hafif çıktı kizlar nasil?
Tamamdır çok teşekkür ederimİlikli kemik suyunu çorbalarına bir iki kaşık koy canım damat zevkine göreEv yoğurdunu eksik etme , ceviz de gerisi bildiğin gibi inşallah sıkıca tutunur
5.gun emb. BelirginmiKaçıncı gün embriyosuydu ?
Kaçıncı gün embriyosuyducok çok hafif çıktı kizlar nasil?
ben gördüm silik çizgi5.gun emb. Belirginmi
Çok çok silik ama var gibicok çok hafif çıktı kizlar nasil?
Teşekkürler canmÇok çok silik ama var gibiHayırlı olsun. Bende normal kaset testte denedim ama çıkmadı
Kacinci gün seninÇok çok silik ama var gibiHayırlı olsun. Bende normal kaset testte denedim ama çıkmadı
Yaaaa gercek mi hayırlısı olur inşallah isteyen herkes yaşasın bu duyguyuKaçıncı gün embriyosuydu
ben gördüm silik çizgi
Etkisi olabilirde ama takibini yap canım inşallah miniştirTeşekkürler canmgonopeptyl vurulmustum etkiside olabilir gün gün takip edecegim
Aynı canım Pazartesi günü oldum bugün 5. Gün dahaKacinci gün senin
İnşallah hayırlısıylaEtkisi olabilirde ama takibini yap canım inşallah miniştir
Aynıyız hadi hayirlisiAynı canım Pazartesi günü oldum bugün 5. Gün daha
Bilmiyorum ki kuzum Memorial Kayseri öyle yapacam artık bakalımTamam benimki geç 13. Gün yapıyor. tam 12 gün olsun test bir gün sonraya gibi bir mantık geliştirdiler dedim ama. 27 si de biraz erken yahu. Adı ne ki senin merkezin valla merak ettim. Öle diyolarsa yapıltır testi boşver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?