- 19 Ağustos 2022
- 5
- 1
- 1
- 32
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #4.701
Idrarda pozifi gördün mü? Benimde bugün 11. Gün ama negatif ciktiBugün transferin 11. Günü
Canım ben transfer için kan verdim keşke beta için olsaydı bu sevincimKaçıncı gününüz kac çıktı beta hcg
Değildir canm ağızda eksilik oluyor benim fazla yiyemiyorumBen normalde yememe dikkat etsemde kilo veremezdim şimdi yedigim halde vermisim inşallah kötü bişey değildir
Olabilir kuzum birde bugün bakicam kendimeTransfer öncesi çok fazla su içtiğinizden olabilir. Ben de şu aralar çok su içmeye çalışıyorum, normalde bu kadar içmem. O yüzden gece bile 2-3 defa tuvalete kalkıyorum
Biraz stresden de olabilir bu yorgunluk. Ayrıca yol bilmem ne derken bu arada kullandığım ilaçlar da aşırı yan etki yapıyor bana. Bilmiyorum kuzum bu arada transfer sonrası beni kıpırdattilar kimse kipirdamamis kalmamış bez sonda filan sadece o konu da endişeliyim senin nasıl oldu kuzumHiçç huzur yoktu ben biraz paniktim. Sakinleştirmeye çalıştım hep kendimi. Ben de çok yorgundum ya neden öle oldu kii
Transfer zamanı çok su ictigimizden kaynaklı bendede olduOlabilir kuzum birde bugün bakicam kendime
Demekki normal kuzum endişe etmeye gerek yok sen nasil hissediyorsun canımBen de dün transfer oldum aynı şeyi ben de yaşıyorum
Tamam kuzum bir arkadaş da bende de var demiş demekki çok normal, sende yeni mi transfer oldunTransfer zamanı çok su ictigimizden kaynaklı bendede oldu
Ben yürüyerek çıktım ve 4 defa lavaboya kalktım sıkıntı yapmaBiraz stresden de olabilir bu yorgunluk. Ayrıca yol bilmem ne derken bu arada kullandığım ilaçlar da aşırı yan etki yapıyor bana. Bilmiyorum kuzum bu arada transfer sonrası beni kıpırdattilar kimse kipirdamamis kalmamış bez sonda filan sadece o konu da endişeliyim senin nasıl oldu kuzum
15 inde oldumTamam kuzum bir arkadaş da bende de var demiş demekki çok normal, sende yeni mi transfer oldun
İkisi arasında gayet fark var cnm maşallah5.gün embriyosu tek
Üstteki dün yaptığım alttaki bugün
Ay iyi bari beni çok rahatlattın, ben muayne sandalyesinden sedye ye alırken kendin gel dediler sonra tuvalete gidebilirsin tutma daha zararlı tutmak enfeksiyon olursun dedi hemşire biraz tutmya çalıştım artık dayanamadım ama on dakika bile değil inan sonra habire idrara çıktım napayım dayanamadim ztn enfeksiyon dan çok çekmiş biriyim bez verin dedim gerek yok bunlara öyle olsa riske atar miyiz dedilerBen yürüyerek çıktım ve 4 defa lavaboya kalktım sıkıntı yapma
Anladım canım rabbim hayırlısını versin inşallah15 inde oldum
Bende tutamadım kalktımAy iyi bari beni çok rahatlattın, ben muayne sandalyesinden sedye ye alırken kendin gel dediler sonra tuvalete gidebilirsin tutma daha zararlı tutmak enfeksiyon olursun dedi hemşire biraz tutmya çalıştım artık dayanamadım ama on dakika bile değil inan sonra habire idrara çıktım napayım dayanamadim ztn enfeksiyon dan çok çekmiş biriyim bez verin dedim gerek yok bunlara öyle olsa riske atar miyiz dediler
Napalim Allah'a siginalim inşallah birşey olmaz kuzumBende tutamadım kalktım
İnan üzüldüm.Hanımlar ben elendim. Yola devam eden arkadaşlar inşallah sağlıkla kucaklarına alırlar bebeklerini
İnşallah artar değerin14.86 çıktı yaBu sefer çok umutluydum..
İşte sürünerek yan sedyeye geçtim. Sıkıyosun itiyosun kakıyosun. Zaten mesane dolu. İnsanın aklı kalıyor. Ama o kadar ilaçlar iğneler kalınlaşan duvarlar. Bunlarla sıkıntı yaşanmaz bence. Yarım saat yattım 2 dk varken dedim tamam ben gidiyorum tuvalete. Sürgüye güvenmem zaten miktar çok. Eee bidee beli kaldırmaya çalışıcan faln hep uzun iş. Yatım saate yaptım valla. Sonra geldim 10 dk. Yattım. O rahatlıkla ne güzel oldu. Kimse de gelmedi siz ne yaptınız diyeBiraz stresden de olabilir bu yorgunluk. Ayrıca yol bilmem ne derken bu arada kullandığım ilaçlar da aşırı yan etki yapıyor bana. Bilmiyorum kuzum bu arada transfer sonrası beni kıpırdattilar kimse kipirdamamis kalmamış bez sonda filan sadece o konu da endişeliyim senin nasıl oldu kuzum
Yetişir inşallah miniğin14.86 çıktı yaBu sefer çok umutluydum..
Aminnn yavaş hareketler yapıyorum kasik bel ağrılarım varAnladım canım rabbim hayırlısını versin inşallahşuan nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?