2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Hiçç huzur yoktu ben biraz paniktim. Sakinleştirmeye çalıştım hep kendimi. Ben de çok yorgundum ya neden öle oldu kii
Biraz stresden de olabilir bu yorgunluk. Ayrıca yol bilmem ne derken bu arada kullandığım ilaçlar da aşırı yan etki yapıyor bana. Bilmiyorum kuzum bu arada transfer sonrası beni kıpırdattilar kimse kipirdamamis kalmamış bez sonda filan sadece o konu da endişeliyim senin nasıl oldu kuzum

Ben yürüyerek çıktım ve 4 defa lavaboya kalktım sıkıntı yapma

Ben yürüyerek çıktım ve 4 defa lavaboya kalktım sıkıntı yapma
Ay iyi bari beni çok rahatlattın, ben muayne sandalyesinden sedye ye alırken kendin gel dediler sonra tuvalete gidebilirsin tutma daha zararlı tutmak enfeksiyon olursun dedi hemşire biraz tutmya çalıştım artık dayanamadım ama on dakika bile değil inan sonra habire idrara çıktım napayım dayanamadim ztn enfeksiyon dan çok çekmiş biriyim bez verin dedim gerek yok bunlara öyle olsa riske atar miyiz dediler

Bende tutamadım kalktım

Hanımlar ben elendim. Yola devam eden arkadaşlar inşallah sağlıkla kucaklarına alırlar bebeklerini
İnan üzüldüm.
Ne emekler veriyoruz.
Zaman, para, fedakarlık.
Ama devam etmek zorundayız.
Bende sonuç bekliyorum belki de negatif.
Ama elimden geleni yapıyorum.
Bundan sonrası Allaha kalmış.

İşte sürünerek yan sedyeye geçtim. Sıkıyosun itiyosun kakıyosun. Zaten mesane dolu. İnsanın aklı kalıyor. Ama o kadar ilaçlar iğneler kalınlaşan duvarlar. Bunlarla sıkıntı yaşanmaz bence. Yarım saat yattım 2 dk varken dedim tamam ben gidiyorum tuvalete. Sürgüye güvenmem zaten miktar çok. Eee bidee beli kaldırmaya çalışıcan faln hep uzun iş. Yatım saate yaptım valla. Sonra geldim 10 dk. Yattım. O rahatlıkla ne güzel oldu. Kimse de gelmedi siz ne yaptınız diye eşim dedi 6 da dükkanı üstümeze kitleyip gitmesinler kalktık giyindik sonra öle işte değişik bir gündüü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…