- 8 Haziran 2022
- 1.562
- 2.313
- 63
- 26
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #4.401
Ben hayatımda böyle bir his yaşamadım nasıl devam eder bilmiyorum ama gerçekten Allahım kimsenin emeğini boşa çıkarmasınAh o iki cizgiharika dimiiiiii
İnşallah inşallahOlumlu düşünün, olumlu olsun. Her hamilelik farklı, bunu unutmayın. Belki bu sefer geç tutundu, hcg daha yeni idrara karışıyor. Ki önemli olan hcg’nin yüksekliği değil, güzel güzel artması. Ne güzel yarın test gününüz, bir şey kalmadı. Pazartesi ikinci bir test yapar artışı takip edersiniz ve inşallah güzel haberleri buradan bizimle paylaşırsınız
Tam da onun gibi bir şey oluyorAh canim benimçeken bilir çünkü aksi halde duvara anlatmakla farki kalmiyor
Sonunda dayanamadin verdinBugün 8. Gün test verdim 77,3 çıktıgüzel bir sonuç değil mi bu hanımlarr?
Kızlar ben az önce idrar testi yaptımşaka mııı Allahhım
Aminnnnnnn insallah Allahim devamini getirsin inşallah kavustursun bizi bebeklerimize harika bişeyBen hayatımda böyle bir his yaşamadım nasıl devam eder bilmiyorum ama gerçekten Allahım kimsenin emeğini boşa çıkarmasınŞükürler olsun hiç göremicem sandım bi ara
Ya soda da mı yasak ben dün 1 tane maden suyu içtim etkiler mi acabaAnanas yasak canım
Anladım kuzum yani iyi mi kalite olarak.4- emrbiyonun genisligi
a-bebegi oluşturacak kısım kalitesi
Sonraki
a- plesantayi oluşturacak kisim
Onu çok anlamiorum cnm ins sağlıklı bir sekilde tutunurAnladım kuzum yani iyi mi kalite olarak.
Sağolun Allah razı olsunMaşallahcokkkk sevindim canim hayirli olsun
Korkma Allah’ın izniyle bir şey olmaz bu benim doktorun yasağı belki başka doktor iç diyordur kuzumYa soda da mı yasak ben dün 1 tane maden suyu içtim etkiler mi acaba
Ayyy çok sevindimKızlar ben az önce idrar testi yaptımşaka mııı Allahhım
Anladım canım inşallah amin çok teşekkür ederim bilgiler içinde ,Onu çok anlamiorum cnm ins sağlıklı bir sekilde tutunur
Kucağına alırsın önemli olan bu embriyonun öyle böyle şöyle olması degil
Ayy hadi hayırlı olsunKızlar ben az önce idrar testi yaptımşaka mııı Allahhım
Var kesinlikleKizlar tranferin 7 8 9 cu gunlerinin testleri koyulasma varmı? Yoksa benmi öyle görüyorum Eki Görüntüle 3116037
Ben varım 15 Ağustos pazartesi günü oldumKizlarrr selam herkese iyi hafta sonları .. pazartesi günü transferi olan varmı ?
Teşekkurler canim inşallah kandada görüruzVar kesinlikle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?