2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Yaa tedavilerimiz aynı zamanlarda olacak nasipse Çok heyecanlı bir süreç gerçekten . Tedavin hayırlı olsun şimdiden inş hepimizin olumlu pozitifli olur sonuçlarımız İlk tedavin mi cnm ?

Yaa tedavilerimiz aynı zamanlarda olacak nasipse Çok heyecanlı bir süreç gerçekten . Tedavin hayırlı olsun şimdiden inş hepimizin olumlu pozitifli olur sonuçlarımız İlk tedavin mi cnm ?
aaa harika güzel güzel ilerler inşallah tedavimiz evett çok heyecanlıııbenim bir aşılama ve 1 tüp bebek negatif 2 deneme tüp bebekten bir oğlum var şükürler olsun canım darısı tüm isteyenlerin başına inşallah çok Aminnnn.
Hipo hipo hastasıyım ben regl olmuyorum yani, o yüzden regl falan beklemiyoruz direk başlamıştık ilkinde tedaviye bakalım bu defa nasıl ilerleyeceğiz ilkinde bilmiyordum şimdi başıma ne geleceğini bildiğim için heyecan korku hepsi bir arada.

Teşekkür ederim
Pozitif sonuclari görünce yaşadığım mutluluğu anlatamam.. bugun gelen pozitifleri tebrik ederim Allah tamamina erdirsin

Girmedim can 4 de dediler şimdi. 3:15 di normalde. 5. Gün bb miş embriyolog geldi tanıştı konuştu bizimle sordum senin kaçıncı gündü. Bugün olduğunu biliyorum da
Valla ben kalite olayını anlamadım ama kağıtta 4aa yazıyor ne demek de benim de 5.gun öyle söylediler kuzum ama dönüp çözdürdu ikinci yükledikleri iyi değilmiş pek tekrar dondurmaya dayanamaz dediler ondan bende iki olsun dedim

Maşallah tü tü tü allah sana bağışlasın yavrunu

Amin canım amin inşallah ben de daha önce çok klomen olsun gonal f iğnelerle tedaviler olsun kullandım , hep gebelik oluştu ama düşükler oldu , bi kez aşılama olumsuzdu , bi kez de tüp oldum ilkinde 2 embriyo transferi ile üçüz tuttu ama 20 haftalık erken doğumla üçüzlerimi kaybettim . Sonrasında dondurulmuşlarla transfer oldu onda da 6. Haftada erken gebelik kaybı oldu .Ve ilk evliliğimdeydi bu anlattıklarım . Şimdi ikinci evliliğim ve 2. Tüp denemem olacak ama sanki ilk defa gibi heyecanlıyım . ama korku yok bende sen niye korkuyorsun kötü bir süreç miydi ? Bu arada hipo hastalığını da ilk defa duydum ama ne güzel bak anne olmuşsun inş ikinci kez de sağlıkla nasip etsin rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…