- 24 Temmuz 2022
- 835
- 1.213
- 28
- 32
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #4.341
Yaa tedavilerimiz aynı zamanlarda olacak nasipseAllahım günlerdir okuyorum pozitifleri gördükçe aşırı aşırı mutlu oluyorumm
Rabbim tamamına erdirsin eline ayağına kavuştursun inşallahPazartesi başlıyor benim serüvende inşallah nasipse, işyerinden 20 gün izin aldım inşallah bir aksilik çıkmaz herşey yolunda gider daha fazla izin alamıyorum çünkü doktorum 19-20 gün sürer demişti nasip bakalım
Girmedim can 4 de dediler şimdi. 3:15 di normalde. 5. Gün bb miş embriyolog geldi tanıştı konuştu bizimle sordum senin kaçıncı gündü. Bugün olduğunu biliyorum daCanım sen transfere girdin mi
aaa harikaYaa tedavilerimiz aynı zamanlarda olacak nasipseÇok heyecanlı bir süreç gerçekten . Tedavin hayırlı olsun şimdiden inş hepimizin olumlu pozitifli olur sonuçlarımız İlk tedavin mi cnm ?
Çinko içeren gıdalar tüketin
Bitki çayları gazlı içeceklerden uzak durun
Kafein tüketimine dikkat edin günde beş çay bı kahve seklinde
Üç litre su için rahim susuz kalmasin
Brokoli çiğ kabak çekirdeği badem ceviz nar narsuyu avokado haftada iki gün balık zeytinyağı yeşil mercimek yeşil fasulye tüketin Akdeniz tipi beslenmeye özen gösterin
Bana söylenenler bu şekildeydi beslenme konusunda
Sürekli yatak istirahati yapılmayacak rahmin kan dolaşımı için hareket şart üç gün dinlenmeden snr normal hayata soft bir şekilde dönülecek
İlaçlar düzenli kullanılacak
Sürekli pozitif olacağız negatiflik asla istemiyoruz tutunma için bu onemli
Test dediğimiz gün verilecek
Diğer konular da böyleydi
Teşekkür ederimYeme icme konusunda Akdeniz usulu beslenme dedi doktorum ozel bişey yapmadim evde piseni yedim sebze yemekleri onun disinda kabızlik sorunum vardi ona onlem.amacli hergun erik ve kayisi tükettim 3 litre suyunu tuket denilmisti ona uydum o kadar su icince surekli tuvaelete kalkiyosun zaten kalktikca evin icinde turladim suan gunluk hayatıma devam ediyorum cabuk yoruldugumu fark ediyorum hic bisey yapmadan bile ozaman anlayip uzaniyorum biraz sonra ev isine devam indir kaldir yapmiyorum bişey tasimiyorum bunlara dikkat ederek ev isimi yemegimi yapıyorum her sey ulasacagim mesefade benim ha bide cay kahve konusunda cayi günde 3 kez acik icin kahveyi tüketmeyin gibi seyler okudum ben cayi sevmem d vitamini emilimi icin pek önerilmiyor zaten cay icecegime hafif bir kahve icerim dedim canim isteyince kahvemi yapip içiyorum mesela biseyde olmadi suan icin çok şükür
Senin ilk tedavimi canımYaa tedavilerimiz aynı zamanlarda olacak nasipseÇok heyecanlı bir süreç gerçekten . Tedavin hayırlı olsun şimdiden inş hepimizin olumlu pozitifli olur sonuçlarımız İlk tedavin mi cnm ?
Senin test günün yarın mıydı ?Kanda güzel değerler görün inşallah
Valla düşündükçe boğazım düğümleniyor sanki
Valla ben kalite olayını anlamadım ama kağıtta 4aa yazıyor ne demek de benim de 5.gun öyle söylediler kuzum ama dönüp çözdürdu ikinci yükledikleri iyi değilmiş pek tekrar dondurmaya dayanamaz dediler ondan bende iki olsun dedimGirmedim can 4 de dediler şimdi. 3:15 di normalde. 5. Gün bb miş embriyolog geldi tanıştı konuştu bizimle sordum senin kaçıncı gündü. Bugün olduğunu biliyorum da
Daha transfer olmadım allah söylettiAminnn dualarınıza talibizz hamiş annelerbizleri unutmayın. Sağlıkla doğsunlar inşallah
Benim de 10. Gün ilk kn değerim 70 çıkmıştıBugün 8. Gün test verdim 77,3 çıktıgüzel bir sonuç değil mi bu hanımlarr?
Herkesin farklı olabiliyor işte e sor hemşireye ne olacak için rahat etsinKan sulandırıcı iğne ve hap verdi bana ama :/
Salı günüSenin test günün yarın mıydı ?
Maşallah tü tü tüKizlar suan 3. Kan sonucumda cikti
1. 112
2. 223
3. 480Allahim bize bagislasin saglikla ben hala saskinim bunnlari yasadigima okadar cok agladim okadr cok negatif gördüm ki suan tek duam bebeklerimizi bize bagislasin Allahim bekleyenlere de bir daha negatifle karsilastirmasinnnnnn !! Aminnnnn
Hayırlı olsun canımm sağlıkla kucağına alırsın inşallahKızlar ben az önce idrar testi yaptımşaka mııı Allahhım
Benimde öyle acaba tutmadı mı diye korkmaya başladımBugün 4. Günüm pek bişey yok bende.
YhaaaaaaaaaKızlar ben az önce idrar testi yaptımşaka mııı Allahhım
Amin canım amin inşallahaaa harikagüzel güzel ilerler inşallah tedavimiz evett çok heyecanlııı benim bir aşılama ve 1 tüp bebek negatif 2 deneme tüp bebekten bir oğlum var şükürler olsun canım darısı tüm isteyenlerin başına inşallah çok Aminnnn.
Hipo hipo hastasıyım ben regl olmuyorum yani, o yüzden regl falan beklemiyoruz direk başlamıştık ilkinde tedaviye bakalım bu defa nasıl ilerleyeceğiz ilkinde bilmiyordum şimdi başıma ne geleceğini bildiğim için heyecan korku hepsi bir arada.
Amiiin çok sağolun pazartesi gideyim olmazsaHayırlı olsun canımm sağlıkla kucağına alırsın inşallahkan testi ver hemen değerine bak mutlakaa
Yaaa ağlamaktan içim çıktı var yani görüyorum ilk defa ben hariç başkasının da gördüğü bir çizgi varYhaaaaaaaaa
Pozitif gördükçe duygulanmam normal miKızlar ben az önce idrar testi yaptımşaka mııı Allahhım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?