Hiç vajinal ultrason olmadım neden o şekilde bakıyorlar acabaAy ben de isterimmm benim bu 6+4 de vajinal ultrason
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiç vajinal ultrason olmadım neden o şekilde bakıyorlar acabaAy ben de isterimmm benim bu 6+4 de vajinal ultrason
Aynen iyi oldu böyleUygulama değil de ben ana ekrana ekledim oradan Direk giriyorum
Onuda indiriyim bari fazlasi goz cikarmazBenim indirdiğim uygulama harikaaa hamilelik+ yazıyor üzerinde.
Amin hayırlısı inşallah sizlerde sağlıkla bebislerinizi kucağınıza alırsınızKimyasaldan sonra çok kolay oluyor arkadaşım sebepsiz hamile kalamadı 5 yıl herşey yolundaydı aslında bir kimyasal gebelik geçirdi biz uçtuk sevinçten kimyasal olduğunu anladık
Aradan 1.5 2 ay geçti fazlası yok 5 haftalık hamile olduğunu öğrendik 1.5 yaşında oğluşu var. Dua edicem inşallah tutunur bebişin kolaylıkla canım
Ben de erkek hissediyorum İlk bebişim o yüzden hiç farketmez ama insan merak ediyo tabi sağlıklı olsun daTamam görünce atarsın bende çarşamba 6+6 olacağım kalp randevumuz ozaman
Erkek Vajinal görüntüde kesenin bebek sağındaysa erkek karından bakılsaydı sol taraf erkekti senin vajinal olduğu için bebişin erkek
Kalp atışını dinlemeye gittiğimde karından çok az duyuluyodu o yüzden vajinal bakalım emin olalım dedi dediği gibi de oldu net bi şekilde duyduk daha yakın olduğu için vajinal bakıyolar sanırımHiç vajinal ultrason olmadım neden o şekilde bakıyorlar acaba
Öyle sanırımKesenin içinde sağ sol mu yani
Amiiin inşaallahHanımlar merhabalar bende ağustosta anne olucam inşallah. İlk hamileliğim. Herkesin bu süreçi çok güzel gecsin inşallah
Sadece parol alabilirsin başka bişey vermiyorlar hele ilk 3 ayHamilelikte dişçiye gitmek sıkıntılı mı? Dişim öyle kötü ağrıyor ki. Eğer sıkıntı ise bugün daha 4 haftalık olduk kaldı 8 ay
Hadi canım o kadar mı ya inşaallah geçerSadece parol alabilirsin başka bişey vermiyorlar hele ilk 3 ay
Benim geçti yatıştı inşallah seninde yatışır
İyi akşamlar bulantılarınız ne sıklıkta acaba doktor prilam vermiş yaİyi aksamlar güzel anneler prilam kullanan arkadaşlardan bilgi alacağım.ben bu ilacı aç karnına icicem dimi bişey yazmamış eczacı üstüne
ağzını sirke ile gargara yapabilirsin uyuşturur mikropları kırar bir de karanfil olsun sürekli ağzında içinden çıkan acımsı sıvı çok fayda ediyorHadi canım o kadar mı ya inşaallah geçer
Deneyeceğim teşekkürlerağzını sirke ile gargara yapabilirsin uyuşturur mikropları kırar bir de karanfil olsun sürekli ağzında içinden çıkan acımsı sıvı çok fayda ediyor
TamamdırAynen aramaya surekli yaziyorum zaten indrmistim onu diyip iptal ediyorum farkli bisey bulursan banada haber ver
Haber verir misiniz yarın bize deBenimde yarın 6.2 olacak yarın gidicem bende
Salı günü bende koşarak diş hekimine gittim ama maalesefHadi canım o kadar mı ya inşaallah geçer