Gebeliğe Hazırlık 2021 Yılında Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

miniminikbirkus

Ömür, hayata sunulmuş bir armağan.
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2020
1.614
1.616
Herkese Selamlar
Bazılarımız gebe kalmaya çalışıyoruz, bazılarımız kayıplar yaşadık belki tekrar denemekten korkuyoruz.
Birbirimize destek olarak herkesin sağlıkla bebeğini kucaklarına alacakları bi yıl olsun 2021 hepimiz için.

2021 yılı için bir liste hazırlayacağım. Listeye eklenmek isteyenler beni etiketlerse sevinirim.

Belirtmeniz gerekenler;

Yaşınız
Ne kadar süredir deniyorsunuz
Beklenen adet tarihiniz

Kullandığınız takviyeler
Anne Adayı​
Yaş​
Süreç​
BAT​
Takviyeler​
Sonuç​
29​
4. Ay​
8 Ağustos​
Folik Asit​
23​
7. Ay​
9 Eylül​
Folik Asit​
26​
6. Ay​
31 Temmuz​
Folik Asit​
37​
4. Ay​
31 Temmuz​
-​
27​
6. Ay​
5 Mayıs​
Folik Asit, D Vitamini​
:anneadayı:
27​
3. Ay​
1 Ağustos​
Folik Asit​
31​
7. Ay​
3 Ağustos​
Folik Asit, D Vitamini​
27​
1. Ay​
9 Haziran​
Folik Asit, Demir İlacı​
36​
1. Ay​
19 Mayıs​
Folik Asit​
32​
24 Mayıs​
Folik Asit​
27​
4. Ay​
8 Ağustos​
Folik Asit​
31​
2. Ay​
6 Temmuz​
24​
1. Ay​
10 Temmuz​
Gynositol​
30​
2. Ay​
1 Temmuz​
Folik Asit​
31​
2. Ay​
3 Temmuz​
D Vitamini, Folik Asit​
34​
10. Ay​
3 Eylül​
27​
2. Ay​
19 Temmuz​
Folik Asit, D3 K2​
28​
2. Ay​
28 Temmuz​
Folik Asit​
31​
4. Ay​
Eylül​
B12, Demir​
21​
1,5 Yıl​
15 Ağustos​
Folik Asit​
31​
1. Ay​
11 Ağustos​
27​
Ağustos​
32​
1. Ay​
Ağustos​
Folik Asit​
34​
2.5 Yıl​
8 Eylül​
23​
12. Ay​
6 Ekim​
Folik Asit​

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar gebelik düşünmeye başladım. Bunun in kadım doğuma gittim muayenede bir sıkıntı çıkmadı.şu an folik asit ve d vitamini kullanmaya başladım tsh hormonu biraz yüksek çıktı dahiliye ile görüşmemi istedi doktor.bu şekilde bir niyet işe girdik inşallah hayırlısı olur

Herkese Selamlar
Bazılarımız gebe kalmaya çalışıyoruz, bazılarımız kayıplar yaşadık belki tekrar denemekten korkuyoruz.
Birbirimize destek olarak herkesin sağlıkla bebeğini kucaklarına alacakları bi yıl olsun 2021 hepimiz için.

2021 yılı için bir liste hazırlayacağım. Listeye eklenmek isteyenler beni etiketlerse sevinirim.

Belirtmeniz gerekenler;

Yaşınız
Ne kadar süredir deniyorsunuz
Beklenen adet tarihiniz

Kullandığınız takviyeler
Anne Adayı​
Yaş​
Süreç​
BAT​
Takviyeler​
Sonuç​
Merhaba beni listeye ekleyebilirsin😊
3bucuk yasinda bir oglum var nasipse artık 2.ci icin hayirlisi dedik. Gecen ay gittim hormonlarima baktirdim herhangi bi sorunum yok çok sükür ama adetlerim cok düzensiz bir döngüm yok 22nisandı bat hala olmadim test yaptim bu sabah negatif🤷🏼‍♀️
Yaş: 29 Süreç: daha ilk ay Bat: adetimi olunca belirteceğim🤭 Takviyeler: Folik asit Sonuç: Nasip kısmet hayırlısı 🤲🏻

Merhaba arkadaşlar gebelik düşünmeye başladım. Bunun in kadım doğuma gittim muayenede bir sıkıntı çıkmadı.şu an folik asit ve d vitamini kullanmaya başladım tsh hormonu biraz yüksek çıktı dahiliye ile görüşmemi istedi doktor.bu şekilde bir niyet işe girdik inşallah hayırlısı olur
Merhaba, inşallah hayırlısı ile hamile kalırsınız. Listeye eklememi isterseniz bilgilerinizi iletir misiniz ? 🥰

Merhaba beni listeye ekleyebilirsin😊
3bucuk yasinda bir oglum var nasipse artık 2.ci icin hayirlisi dedik. Gecen ay gittim hormonlarima baktirdim herhangi bi sorunum yok çok sükür ama adetlerim cok düzensiz bir döngüm yok 22nisandı bat hala olmadim test yaptim bu sabah negatif🤷🏼‍♀️
Yaş: 29 Süreç: daha ilk ay Bat: adetimi olunca belirteceğim🤭 Takviyeler: Folik asit Sonuç: Nasip kısmet hayırlısı 🤲🏻
Hoş geldin 🥰 tabii en kısa zamanda ekleyeceğim. İnşallah hepimiz yakın zamanda güzel haberler alırız 😊

Merhaba benide listeye eklermisniz
1 bucuk yıllık evliyim son 2 aydir artık bebis istiyoruz dhaa once adet oncesi belirtileri gordum ve gobek deligim cok agriyordu ama enfeksiyon dedi doktor ilac kullandim gynomax xl. Fitil ve biteral suanda agrim kalmadi adetten snra yumurtlama adet takvimine uygun değerlendiriyoruz Hayirlisi vee tezz zamnda isteyen herkese nasip olur insallah 🥰

Merhaba benide listeye eklermisniz
1 bucuk yıllık evliyim son 2 aydir artık bebis istiyoruz dhaa once adet oncesi belirtileri gordum ve gobek deligim cok agriyordu ama enfeksiyon dedi doktor ilac kullandim gynomax xl. Fitil ve biteral suanda agrim kalmadi adetten snra yumurtlama adet takvimine uygun değerlendiriyoruz Hayirlisi vee tezz zamnda isteyen herkese nasip olur insallah 🥰
Hoş geldin 😊 bat tarihini söyler misin ? İnşallah 🥰

Merhaba, inşallah hayırlısı ile hamile kalırsınız. Listeye eklememi isterseniz bilgilerinizi iletir misiniz ?
Tsh hormonu normale dönmesi için sanırım biraz ilaç kullanmam gerekecek yani bu ay başlamayacak gibiyiz ama yine de bilgilerimi vereyim tabiki. 27yaşındaykm BAT 24 Mayıs

Folik asiti ne kadardır kullanıyorsun? Bir şey soracaktım sana.Kullanmaya başladıktan sonra korunmayı bıraktın mı?
Canım, folik asiti hamile kalmayı planladığında 3 ay öncesinde başlamayı öneriyor doktorlar, bu süreçte korunup korunmamak sana kalmış. Son anda öğrenilen hamileliklerde de hemen başlatıyorlar folis asite, bir zararı yok korunsanda 2-3 ay sonra planlıyorsan başlayabilirsin.

Tsh hormonu normale dönmesi için sanırım biraz ilaç kullanmam gerekecek yani bu ay başlamayacak gibiyiz ama yine de bilgilerimi vereyim tabiki. 27yaşındaykm BAT 24 Mayıs
Ekliyorum öyleyse, folik asiti doktoruna söyle bir istersen onu kullanmanın bir zararı olmamalı

X