Bakın yine söylüyorum Allahtan erkek yada kız çocuk istememenin günahı yok ben üzülmedim kalbimden geçeni diledim. Allah dualara cevap verendir o ne eylerse güzel eyler ama er ama geç. Ama siz beni tanımadan yazdığım tek bir soru ile marifet değil kız çocuk toka vs yazmışsınız bana yazık değil mi Allahtan isteyemez miyim birşey bende bir kul değil miyim? Rabbim isteyen el açan dua eden isteyen herkese istediğinin bin katını güzelliklerle nasip etsin inşallah. Ama ben küçücük bir yorum yazmışım tek bir soru herkes başka bir yere çekiyor. Gerek var mı kalp kırmaya üzmeye hepimiz din kardeşi değil miyiz? Bırakın yanlışım varsa Allahla aramda yaşayayım kimsenin durum değerlendirmesi yapmaya hakkı var mı sizceIslah olcak durumda kim bilemem size iyi akşamlar
Iyi aksamlar hanımefendiBakın yine söylüyorum Allahtan erkek yada kız çocuk istememenin günahı yok ben üzülmedim kalbimden geçeni diledim. Allah dualara cevap verendir o ne eylerse güzel eyler ama er ama geç. Ama siz beni tanımadan yazdığım tek bir soru ile marifet değil kız çocuk toka vs yazmışsınız bana yazık değil mi Allahtan isteyemez miyim birşey bende bir kul değil miyim? Rabbim isteyen el açan dua eden isteyen herkese istediğinin bin katını güzelliklerle nasip etsin inşallah. Ama ben küçücük bir yorum yazmışım tek bir soru herkes başka bir yere çekiyor. Gerek var mı kalp kırmaya üzmeye hepimiz din kardeşi değil miyiz? Bırakın yanlışım varsa Allahla aramda yaşayayım kimsenin durum değerlendirmesi yapmaya hakkı var mı sizce
Bn biseye bnzetemdm vlla bu ultrasnlarda cocuk goremiym ben arkadslrmda gsterir hep hani kiz neresi dermMerhabalar tecrübeli arkadaşlarımdan yardım rica edeceğim11+5 te doktor erkek dedi ama ümidim kızdan yana bEn kordon ile karıştırılabiliyor ama deneyimli olanlardan fikir rica edeceğim sağolun şimdiden
Olsun çok sağolun cevabınız içinBn biseye bnzetemdm vlla bu ultrasnlarda cocuk goremiym ben arkadslrmda gsterir hep hani kiz neresi dermallah saglikli versn insllh icinizden gecen olsun
Insllh canm amin herkezn gonlune gore versn allah bu tatsz yersiz tartismalara girmeyin gecer insanin icinden kizda erkekte yani nolucak. Benmde yok cocugum olmuyo yani burasi oturupta aglama yeri deil sonucta herkz uzuntusunude sevincinide paylasirOlsun çok sağolun cevabınız içinAllahım sizinde gönlünüzden geçenlerin hepsini yaşamayı nasip etsin size
Bosyere linç yemişsiniz. Yazdığınizda kötü bişey göremedim. Erkek olsada seversiniz zaten. Kıza heveslenmissiniz sadece. Ben burada konu açmaya korkarım açıkçası başedememGerçekten sizi tebrik ediyorum sağolun, insani bir yorumda bulunduğunuz için Allah evlatlarınızı bağışlasınNolursunuz bir bakın bana yapılan yorumlara ne şımarıklığım kaldı ne de haşa inkar etmem Neden çocuğu olmayanları düşünmüyormuşum neden bencilmişim yahu ben Allahtan istedim gönlümden geçen olmadı diye üzüldüm nefis bu insani bir duygu insanları aşağılamaya ne gerek var? Siz beni anladınız ama Malesef kalbi kötü insan çok
Rabbim en kısa zamanda kucağınıza sagliklo bir evlat nasip etsinInsllh canm amin herkezn gonlune gore versn allah bu tatsz yersiz tartismalara girmeyin gecer insanin icinden kizda erkekte yani nolucak. Benmde yok cocugum olmuyo yani burasi oturupta aglama yeri deil sonucta herkz uzuntusunude sevincinide paylasir
Ben size oldukça yapıcı bir yorum yapmıştım halbuki, neden böyle ters cevap verdiğinizi anlayamadım açıkçası...Siz beni tanımadıgınızı belirtmişsiniz bende sizi tanımam üzülmek kötü birşey mi? Belki kendimi ifade edemedim 2 satır bir yazı veya soru ile siz yargı dağıtıyorsunuz inkar kabul edememe diyerek. Dediğiniz gibi sizin tarafınızdan görünen bu sadece !! Keşke bu platformdaki çoğu aykırı cevap yazan kişiler gibi değilde sadece benim sorduğum ultrasondan ne tahmin ediyorsunuz sorusuna cevap verseydiniz de ne siz boşa vaktinizi harcasaydınız ne de benim hakkıma girip tanımadıgınız biri hakkında kişisel yorumda bulunsaydınız. Gerçekten merak ediyorum bu sürekli insanların yorumda bulunma hevesi neden acaba? Siz nerden bilebilirsiniz ki benim duygu düşünce veya tek bir soru ile durumumu. Yazık
Bakın burdan verdiğiniz cevaptan bile öyle güzel bir kalbiniz olduğunu hissettiriyorsunuz ki Allahım size vermediklerinde bile bin katı farklı güzellikler yaşamanızı nasip etsin inşallah güzel kalbinizin ekmeğini yiyin her daimInsllh canm amin herkezn gonlune gore versn allah bu tatsz yersiz tartismalara girmeyin gecer insanin icinden kizda erkekte yani nolucak. Benmde yok cocugum olmuyo yani burasi oturupta aglama yeri deil sonucta herkz uzuntusunude sevincinide paylasir
İnanın namaz kılarken içime sıkıntı bastı dedim ben kötü bişey mi yaptım kız yada erkek gönülden geçirmek kötü mü acabaBosyere linç yemişsiniz. Yazdığınizda kötü bişey göremedim. Erkek olsada seversiniz zaten. Kıza heveslenmissiniz sadece. Ben burada konu açmaya korkarım açıkçası başedemem
Amin insallhBakın burdan verdiğiniz cevaptan bile öyle güzel bir kalbiniz olduğunu hissettiriyorsunuz ki Allahım size vermediklerinde bile bin katı farklı güzellikler yaşamanızı nasip etsin inşallah güzel kalbinizin ekmeğini yiyin her daim
merhaba bana da yardımcı olur musunuz acaba rica etsem :) 12+1 ultrason görüntüsüCanım bacak arası fotoğrafında erkek olduğu çok belliAllah sağlıkla gelmesini nasip etsin inşallah
Bence hiç takmayın size şuan çıkışanlar bile hem kızı hem oğlu olsun istiyordur eminim bunu herkes ister. İstemem diyene inanmıyorum. Olmayınca da insanın üzülmesi hayal kırıklığına uğraması da normal. İsyan etmiyoruz sonuçta ama bir burukluk oluyor sizi anlıyorum...Bakın yine söylüyorum Allahtan erkek yada kız çocuk istememenin günahı yok ben üzülmedim kalbimden geçeni diledim. Allah dualara cevap verendir o ne eylerse güzel eyler ama er ama geç. Ama siz beni tanımadan yazdığım tek bir soru ile marifet değil kız çocuk toka vs yazmışsınız bana yazık değil mi Allahtan isteyemez miyim birşey bende bir kul değil miyim? Rabbim isteyen el açan dua eden isteyen herkese istediğinin bin katını güzelliklerle nasip etsin inşallah. Ama ben küçücük bir yorum yazmışım tek bir soru herkes başka bir yere çekiyor. Gerek var mı kalp kırmaya üzmeye hepimiz din kardeşi değil miyiz? Bırakın yanlışım varsa Allahla aramda yaşayayım kimsenin durum değerlendirmesi yapmaya hakkı var mı sizce
Bence hiç takmayın size şuan çıkışanlar bile hem kızı hem oğlu olsun istiyordur eminim bunu herkes ister. İstemem diyene inanmıyorum. Olmayınca da insanın üzülmesi hayal kırıklığına uğraması da normal. İsyan etmiyoruz sonuçta ama bi
GünaydınHanımefendinin bir oğlu varmış kız çocuğu istedi diye bu nasıl bı linç ya.Bu ülkenin linç kültüründen bıktım usandım utanıyorum bı de kadinsiniz.Herkes kendinde olmayanı ister ne var bunda.Cok mu ütopik.Sizene,kimene.Sanki erkekse aticak çocuğu.Ne kötü insanlar var ya.İcinden geçeni ister Allah'tan.Onuda mi isterken size soracak.Alt tarafi fikir istemiş saçma sapan linclemek yerine fikir beyan etseniz,etmiosaniz da sussaniz bence harika olur.Bana da bebiş erkek gibi geldi canımarens .Belki üçüncüye kısmet bı kizin olur,belki ileriki haftada cinsiyet değişir belki değişmez erkektir.Saglikli olsun da o yetio bizlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?