2021 TÜP BEBEK FİYATLARI ve HEYET RAPORU

Ben bastıra bastıra sormuştum doktora prosedür böyle demişti bana alamazsın hiçbir yerde diye ama şimdi buradan birisi yazdı bana onlar almış bizim gibilermiş. Başka hastaneye gideceğiz bizde
arayarak bilgi al cnm ona göre git.

Arayarak bilgi almanıza gerek yok. Ben direkt söyleyeyim. Eşinizin toplam ileri hizi 5 milyon altındaysa evlilik şartı aranmaz. Esim avukat ve biz 3 yıldan daha kısa surede evliyiz. Rapor aldik.

Arayarak bilgi almanıza gerek yok. Ben direkt söyleyeyim. Eşinizin toplam ileri hizi 5 milyon altındaysa evlilik şartı aranmaz. Esim avukat ve biz 3 yıldan daha kısa surede evliyiz. Rapor aldik.
Merhaba tedavide hangi aşamadasınız acaba ? Biz de aynı nedenle eşim kaynaklı rapor çıkarttık yarın OPU işlemine giricem eşim de sperm verecek ama korkuyorum ya sağlıklı sperm bulamazlarsa diye . Eşiniz için kullandığınız bir ilaç , vitamin , tedavi oldu mu ? Benim eşim bazı vitaminler kullanıyor sadece

O kadar çok şey kullandi ki esim hangi birini sayayim:))
Sabahları ac karnina taze ari sutu
Sabahları ac karnina proxeed plus
Imprly
Selenyum hapi
Omega 3
Alpha lipoik asit
L glutatyon
E vitamini
C vitamini

Isirgan otu cayi gunde 2 fincan
Siyah çekirdekli kuru üzüm
Haftada 2 gun nohut yemegi
Haftada 2 defa falan yuruyus.
Sigarayi birakti.
Her gun muhakkak yemekte salata yaptim

Eşim de o vitaminlerden alıyor ek olarak hurma poleni almıştı. Ama değerleri çok değişmemişti . Sigarayı azalttı ama bırakamıyor onu her içerken gördüğümde içim gidiyor ben ikimiz için o kadar uğraşırken iğneler ağrılar çekerken onun sigarayı bırakamıyor olması kırıyor beni İlk denememiz olacak bakalım hayırlısıyla bizim için olsun siz hangi aşamadasınız şimdi ?

Bizde de sayi da cok değişiklik olmadi ama dna hasari yuzde 2 ye indi.

Merhaba bizde 10 aylık evliyiz benim de eşimin sperm sayısı 1.5 milyon ben takviye ilaç kullanarak 4 aylık evliyken hamile kaldım ama düşükle sonuçlandı bizde tüp bebek düşünsek acaba bizi de karşılarım devlet

Merhaba erkek kaynaklı kabul ediyorlar ama bir sürü koşulu var . 5 sene SGKlı mi ne şartı vardı sonra 3 farklı zamanda (aralarinda en az 15 gün olacak ) spermiyogram testi , evlilik cüzdanı , 2 tarafında fotoğrafı , nüfus cüzdan fotokopisi gibi belgelerle başvuru oluyor . Ama rapor çıktığı zaman bile en az ilaçlarla birlikte bu iş 10 bin TL üzerinde tutuyor

Merhaba bizde çok uzun zamandır bir sürü takviye ilaç kullandık, aktardan karışımlar yaptırdık, vitaminler de kullandık ama bir değişim olmadı hep yerinde saydı. Siz hangi gıda takviyelerini kullandınız acaba?

Benim eşimin daha önceden bir 5 sene var ama bir buçuk yıldan beri sigortası yoktu daha yeni oldu acaba olurmu 1500 prim günü var

Bize ilk gittigimzde zeucit diye ilaç verdi ben aynı zamanda keçiboynuzu kürü yaptım keçiboynuzu pekmezi soğuk sıkım olandan verdim eşime çok iyi baktım yani meyvesi yemeği felan çok şükür oldu şimdi tekrar uğraşıyoruz bakalım inşallah en kısa sürede mutlu haberi alırız

Bizde özel diyet uyguladık, eşimin kilosu normaldir yıllardır düzenli spora gider, kürlerde yaptık, ilaçlarda kullandık, hala kullanıyoruz ama olmayınca olmuyor galiba

Benim eşimin daha önceden bir 5 sene var ama bir buçuk yıldan beri sigortası yoktu daha yeni oldu acaba olurmu 1500 prim günü var
Onu rapor çıkartacağınız hastaneye sorsanız daha ayrıntılı bilgi alırsınız tam hatırlamıyorum 900 gün yeterli oluyor da olabilir ama emin değilim. Sizin sigortanız varsa onu da kabul ediyorlar

1-) Kadının 23 yaşından büyük 40 yaşından küçük olması.
2-) Kadın çalışıyorsa ise kadının SGK 900 gün prim 5 Yıl Sigorta girişinin olması.
(SGK Hizmet Dökümü)
Kadın çalışmıyor ise erkeğin SGK 900 gün prim 5 Yıl Sigorta girişinin olması.
(SGK HİZMET DÖKÜMÜ)

yukarıda yazılanlar uygunsa size
altta yazılan tanılardn biri varsa ki sizde var 1.5 milyon demişsiniz çevrenizde bulunan devlet yada araştıma hastanelerini arayın tüp bebek rapor çıkartıyormusunuz diye sorun.zaten sonrasında zaten gidersiniz stenlen belgeler testler hakkında bilgi verirler..

Tanısına Göre;
N46 Erkek İnfertil (Sperm motilite sayısı 5 milyonun altında olması, 3 yıllık evlilik şartı aranmaz.)
N97.0 Kadın İnf. Anovülasyonu ile birlikte (AMH testinin sonucu 1’in altında olması ve FSH testinin sonucu 10 üstünde olması, 3 yıllık evlilik şartı aranmaz.)
N97.1 Kadın İnf. Tubal Kaynaklı (Tüplerin kapalı olduğuna dair HSG, Ameliyat Notu, Epikriz Raporu, 3 yıllık evlilik şartı aranmaz.)
N97.9 Kadın İnf. Kadın İnfertilite Tanımlanmamış (Devlet hastanesinde yapılmış 2 adet Aşılama, 3 yıllık evlilik şartı Aranır…)

cnm bu şartlar var

arkadaslar merhaba benımde bılınmeyen infertilite oldugu ıcın ılk once asılama denedık olmadı ıkıncıde tup bebek ıstedık fakat doktorum zaten bırkez asılama olmussun bırkere daha yapalım olmazsa zaten ındırımden yararlanacaksın ve ılkınde tutucak dıye bırsey yok her seferınde 15 bın verecegıne raporu 3 kez kullanabılıyosun dedı mantıklı geldı ve asılama yaptırdık oda olmaynca tup bebek ıcın rapor cıktı sorun olmadıgı ıcın 2 olumsuz asılama sartı ıle rapor aldık medıcal park bahcelıevler hastanesıne gıdıyorum sızın bısey yapmanıza gerek yok sorun varsa o sorun ıle yoksa 2 asılama sartı ıle aynı gun raporu cıkarıyorlar suan yumruta toplandı pazar gunu transfer ıslemım olacak rabbım herkesın yardımcısı olsun.
fıyat konusunda da 12000 ydı 5000 cıvarı da ılaclardı
ben 6250 +3000 e yaptırdım ama yumurtalarım devletın karsıladıgı ılaclarla cok uyarılmadı ayrıca ılac da aldım demem o kı yarı fıyatına felan gelmıyoır

merhaba medicalparktanmı acaba raporunuz cıktı ben develt hastanesinde 2. tane iğneli aşılma yaptırdm olmadı senepsiz ingerlite tanımım 3. seneyi doldurmadk evlilkte acaba rapor verilirmi

merhaba medicalparktanmı acaba raporunuz cıktı ben develt hastanesinde 2. tane iğneli aşılma yaptırdm olmadı senepsiz ingerlite tanımım 3. seneyi doldurmadk evlilkte acaba rapor verilirmi

sebepsizde 3 yıllık evlilik şartı aranıyor cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…