Günaydın güzel anneler güzel bebisler bebekleriniz nasıl kaç kg oldular hep bebeklerden konuşuyoruz siz nasılsınız. Bizi sorarsanız bebis 7.5 kg oldu anası da 70kg
Doğumdan sonra kilo alan bir ben varım galiba emzirirken homini gırtlak yedim yedirildim. Yaza kg vermek istiyorum neler yapabilirim emzirirken. Çok yorgun hissediyorum aşırı sırt ağrım var sporla belki düzelir gibime geliyor. Mental olarak da çok iyi değilim bunaldım. Bakkala diye çıkıp bir hafta tatil yapıp dönesim var. Yarı yolda bebemi özler ağlayarak dönerim ona eminim :) Benim bebiş hala çok kaka yapıyor bu iyi bir şey mi çok merak ediyorum kaka rengimiz bazen yeşil bazen sarı bronz. Bu aralar ek gıda tarifleri bakıyorum okullar açılacak kayınvalidem rahatça şipşak versin diye kavanoz maması yaparim diyorum hazır herobabyler gibi ama hazır vermem evde yaparım pureleri. Tarif varsa bildiğiniz önerilere açığım
Çok hızlıca özet geçtim bu ara çok yoğun ev işleri falan bebiş hızlandı kaç kere kafası tosladı duvarlara sürekli hareket halinde sürekli bir yerlerden çıkıyor yürütecle resmen uçuyor fıtı fıtı. 9aya yürür diyor görenler. Acelesi yok bence ama durmuyor fırlama olacak gibi. Şaka gibi geçen yıl bu zamanlar minnacıklardı :)