2021 Şubat / Mart ayında transfer olacak güzel anneler😍

Tüp bebek mi? Aşılama mı? Daha iyi sonuç verir?

  • Tüp Bebek

    OY: 154 98,7%
  • Aşılama

    OY: 3 1,9%

  • Ankete Katılan
    156
Cnm ben ilk denememde kabizliktan ölüyordum aynen bunda kayısı hosafi falan iciyorum diğerinden deneyimledkm progestan çok.kotu kabız yapiyor beni. zeytinyağı iç ac karnına. Bol su iç evde sürekli yatma .ekmek vs katı şeyleri çok tüketme gün kurusu kaysi falan yiyebilirisn kaysi erik hosafi iç.
 
Çok geçmiş olsun :))
Teşekkür ederim evet. Zeytinyağı kalmıştı onuda deniyeyim artık napim. Yarın Öğlen transferim belki, lahman yaparlar. Hayırlısı olsun artık :)
 
Merhaba 4 ay ne kullandınız? Ben de Bülent hocaya gidiyorum tedaviyle saizen verecek ama tedaviye başlamadım daha
 
Merhaba, öncelikle çok geçmiş olsun çok zor biliyorum. Benim karnımda çok ağrımıştı gazdan ve kabızlıktan. Eşim doktor olduğu için gaz için bir şurup ve bağırsak çalıştırıcı bir şurup aldı zararsızından. Onları kullandım ve öyle geçti şikayetlerim. Kayısı suyu ve kayısı %1 rahatlattı bunlara kıyasla...İstersen doktoruna bir danış.
 
Tebrik ederim canım sağlıkla al kucağına
 
Merhabalar herkese ben de mart başında reglimin başlamasını bekliyorum tedaviye başlamak için ilk denememiz olacak. Bu konuda aşırı tecrübesizim tedavi başında şuna dikkat et ya da bunu yapma diyeceğiniz önerileriniz varsa lütfen paylaşın. Umarım hepimiz sağlıkla çocuklarımızı kucağımıza alırız
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…