2021 Şubat Anneleri

Canım hippin yulaflisini sen mi kullanıyordun ne kadar gidiyor bir kutu?
Evet benim. Üzerinde 3 4 hafta içinde tüketin yazıyor, günlük 4 yemek kaşığı diyor aylık kullanıma ama ben 2 kaşık veriyorum şu an. Mama gibi maalesef, bitmeden çöp.

Ben henüz ek gıdaya başlamadım. Bu konuda da acelem yok. Eylülde başlayacağım 6,5 aylık olacak o zaman.
Patates, kabak, hqvuçtan sonra avokado, bal kabağı, tatlı patates, kuzu kıyma, yumurta sarısı ardından meyveler diye biliyorum
Kızlar bezde turuncu lekeler neler yaptınız? Bizimki ne emmek istiyor öyle olunca Mama da aldım onu da istemiyor . Bezde hep turuncu leke var artık altını değiştirmek istemiyorum
Bence susuzluktan olabilir. Bol bol emzirin veya su vern
Listeniz çok mantıklı ben de denerim zamanı gelince. Benimki 5. Ay kontrolünde 64cm 6900dü kilosu. Görünüm olarak zayıf değil kilolu da değil normal görünümlü bir bebek. İnstada görmüşsündür doktor normal dedi zaten. Burada 8 kiloları okuyunca insan üzülüyor ama sağlıklıysa kilonun önemi yok
Çatalla ezmeyi öneriyorlar. Tam püre değil hafif pütürlü olsun diyor doktorlar iyi yapmışsınız. Benim bebiş genelde her gün 1 kere yapyor kaka. Arada 2 gün yapmadığı oluyor

Iyi aksamlar arkadaslar benim bebeğim 5 ay 22 günlük oldu ama bu ay pek kilo almamis 100 grn falan almis 8 kilo ve bezinde hep turunculuk var su veriyorum içmiyo niye böyle oluyor
Ben doktora götürdüm bu ay genelde bu şikayetle gelen çokmuş bol su ver dedi anne sütü alsa da verin bardakla içmezse kaşıkla ver dedi biberonla ilk gun denedik gec ti.

Ben doktora götürdüm bu ay genelde bu şikayetle gelen çokmuş bol su ver dedi anne sütü alsa da verin bardakla içmezse kaşıkla ver dedi biberonla ilk gun denedik gec ti.
L Lalalayla bizimki de sulukla içmiyor biberonla içmiyor kaşıkla içmiyor. Diş kaşıyıcı olrk kullanıyor yanlarından su akıyor yutmuyor. Bol bol emziriyorm

Kızlar geceleri bebeklerinizi emzirmek için veya mama icin kaldırıyor musunuz yoksa ne zaman uyanırsa mi?
Bizimki 10 da yatar sabaha kadar uyanmaz bölmek istemiyorum ama kaldırıyorum hala

L Lalalayla bizimki de sulukla içmiyor biberonla içmiyor kaşıkla içmiyor. Diş kaşıyıcı olrk kullanıyor yanlarından su akıyor yutmuyor. Bol bol emziriyorm
Benimkide içmiyordu ama zAmanla alıştı şimdi bardağı ile bir kac yudum yuttuktan sonra başlıyor oynamaya, kaşıkla verdiğimde tukuruyordu şimdi yavaş yavas içiyor sonra yakası şu icinde

Kızlar yardımcı olur musunuz?
6 aylık oğlum.
* kucakta ve ayakta sallayarak uyuyoruz
*geceleri benimle uyuyor çünkü 1 ay öncesine kadar 2 saatte 3 saatte 1 emen oğlum yaklaşık 1 aydır 10 dk 20 dk yarım saat değişen sürelerde sürekli uyanıyor. Emzik normalde alırdı. 1 aydır ona da
aldanmıyor. Sadece memeyle tekrar dalıyor.
* Ayrıca belli bi düzenimiz yok şuan. Sabah 6 buçukta da kalkıyoruz 9da da. Akşam 10da da yatıyoruz 12de de. Hatta bugün 1 buçukta uyudu
Uykuya direnme durumu var. Uyumayınca bıraktıkça saatler ilerledi böyle.
Ben nerden başlayım? Nerelere gideyim?
Ben bu düzeni nasıl sağlayacağım?

Kızlar geceleri bebeklerinizi emzirmek için veya mama icin kaldırıyor musunuz yoksa ne zaman uyanırsa mi?
Bizimki 10 da yatar sabaha kadar uyanmaz bölmek istemiyorum ama kaldırıyorum hala
Benim kız 3 aylıktan beri öyle yatıyordu sabaha kadar, doktorum arada emzirmemi söylemişti ben 12,1 gibi yatıyorum uyumadan emzirip yatırıyorum zaten uyanmıyor, ama çok zor uyuduysa hiö dokunmuyorum kendi uyanıyor gece 2,3 gibi. Uyanmıyorsa gece gündüz bol bol emzir saatte bir ver memeyi

ben gece cok uyanan biriyim sicak ve nemden uyunmyor ztn uyandikca aliyorum kucagima kendi uyanmadan emiyo 2/3 kez emziriyorum ama farkinda bile degil uykusunda oluyo cok sutum yok normalde mizirdanir uyku arasi emiyo

6 ayını 1 hafta geçerken gittik 66 cm 6350 kilosu. Sanırım 4.5-5 aylık civarı gidiyo bizimki ama zaten erken doğumu kıyaslarsam zamanında doğsa o aylarda olmuş olucaktı. Aynen çok şükür sağlık problemimiz yok.

Akşam 8-9 gibi uyuyor. 12’ye doğru uyanıyor. Sonra yine kendisi uyanıyor 2 kez. Emziriyorum tekrar yatırıyorum, uyumaya devam ediyor. Sabah 6’da kalkıyor. Önceden kendim uyandırırdım o yer etti sanırım. Çünkü bazen emzik veriyorum onu alınca da uyuyor. Ama kilosu az diye gece emzirmeye devam ediyorum ben.

İnstagram melodiuyku. Kesinlikle şiddetle tavsiyem benim bebe 4.5 ay beni uyutmadı ölmek istiyodum artık yorgunluk şimdi dünyada olduğumu hissediyorum şükürler olsun. UYKU EĞİTİMİ CANDIR

Kaldırmaya gerek yok bencw doktorlar bile bir yerden sonra gece beslenmesi kesin diyor bu sefer uyanmaya alışır zaten acıksa susasa uyanır. Keyfini çıkar cnm inanki sürekli uyanan bebek çok zor

Merhaba kizlar sizleri ozledim ne zamandir yazamiyodum umarim.herkesler iyidir bebisler kocaman olmustur simdi
Biz iyiiz 6.5 aylik olduk ek gidaya hafiften emeklemeye destekli oturmaya basladi
Zaten ek gidaya cok hevesliydi anne sutunu 3.aydan itibaren tamamen biraktigi icin ben 5.5 aylikkenden hafif tattirmaya baslamstm 3 gun kurali uygulamadim suan gunde 2 ogun ek gida aliyor bazen sabh kahvaltisi avakado yumurta sarisi kendi yaptigim lor corba yogurt ve meyve kombnlernden 2sini secip gun icnde onu veriyorm
Meyveyi meyve filesne koyuyorm seviyor
Bu arada disimiz cikmak uzere doktor gecdn hafta bikac gune gelir dedi
Boyu 72 cm kilosu 7800lerde umarm hepinzn bebisler iidir bizden haberler boyle

Ben de aldim ve asla istemiyo canm agzndan atiyo devamli buyuk gercektrn

ben gece cok uyanan biriyim sicak ve nemden uyunmyor ztn uyandikca aliyorum kucagima kendi uyanmadan emiyo 2/3 kez emziriyorum ama farkinda bile degil uykusunda oluyo cok sutum yok normalde mizirdanir uyku arasi emiyo

Teşekkürler kızlar bende devam edeyim emzirmeye kilosu hep sınırda alıyor

Kaldırmaya gerek yok bencw doktorlar bile bir yerden sonra gece beslenmesi kesin diyor bu sefer uyanmaya alışır zaten acıksa susasa uyanır. Keyfini çıkar cnm inanki sürekli uyanan bebek çok zor
Bizimki 10 da uyuyor 4 te uyandırıyorum yoksa bir gün denedim sabaha kadar hic uynamadi beslenmesi az olduğu icin uyandirmak zorunda kalıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…