2021 Şubat Anneleri

Bugün 6. Gün yine yaptı kakayi çocuk gastroenterolojisine bir gidicem artık. Bende o markadan alayım bari D vitamini ondan
Göster canım makatı falan baksın bi, güzel haberler al. kimisi de huy ediniyor, benim Büyüğüm öyleydine kadar çektiysem ondan bokçu bi uşak geldi bu defa

Aslinda dediginiz gibi geldik 6.aya. Bizde cok ciddi boyutta bir allerji yok şükür ki. Bitki cayi sadece ilk.ay rezene içmiştim. Sonra zararliymis dediler şüphelendim bıraktım. Bu aralar da ısırgan çayı içiyorum. Haftada 2-3 en fazla. Daha sık emzirmeye çalışıyorum bugünden itibaren.Ek gidaya tadim olarak gectik. Doktorun verdigi listeden gidiyoruz bakalım. Mamayi doktorumla konusayim ama verecegini sanmıyorum, emzir diyecektir. Açıkçası ben aksama doğru yoruluyorum ve bir öğün de mama ya da biberon vermek istiyorum.

Ağzına sokmalar aynı. Sırtüstüyken yüzüstüne dönme çabası vardı 20 25 gündür. Dün başardı. Oyun halısına koymuştum geldiğimde yüzüstü dönmüş halıyı yalıyordu

Çıktık şimdi. Az kalmış darlık. Cuma bi daha çağırdı.
15 gün yoğurt ile ek gıdaya başlıyoruz.

Bizimki de öyle oyun halısı da yaptı. Sizinki kaç doğumlu

O istisna tabii genel olarak söyledim ben haklısınız

Ben kegele basladim yaklasik15 gundur gunde 2 set yapiyorim,busarkmada yapalan arastirmalarda ti1 ve tip2 kollajende eksiklik gorulmus ligament ve bag dokusunda simdi kolojen destegi de aliyorim esim doktor cok arastirdi bana uymam gerekenleri spyledi bakalim insallah duzelir ocaga kadar devam birde sarac oglu kürünü uygulucam yarından itobaren umarim bir basari hikayesi paylasirim

Dört aylık olduk bzde aşımızı olduk. Havalardan mı dişten mi üşütme mi blmiyom kuru öksürük var özellkle gece dr ciğerde bişi yok şurupta önermiyoz dedi ama çok fena öksüryo. Sağa sola dönmesi var ama kendi cnı isterse bazan dönerken ağlıyo. Ek gıda demyelm de tadıma başladık ek gıdaya geçerken zorlanmsın diye ağzına meyvelerden veriyorum. Dr kan ilacı dğer ay dedi aşıyı yapan kan ilacını verip başlayablrsn dedi

Lütfen ama lütfen meyveyle ek gidaya başlamayın hem alerjik hem de meyveyle başlayan bebekler daha çok yemek seçiyor.

Neden bu kadar erken başladınız?

Beni kast ettiniz sanırım başkasını eklemişsiniz :) cuma günü bizim randevumuz cuma günü yönlendirme yapıcaktı diyetisyene bi liste verirse paylaşırım

Atak döneminde akşam uyumayan bebişlerinize nasıl çözümler buluyorsunuz kızlar?

Kanguruda uyutmuştum önceden ama şimdi kanguru hiç sevmiyor. Yeni bir atak döneminde ne yaparım bilemiyorum
Valla ben de sürekli onunlayım ama o uyuyunca benim de pilim bitmiş oluyor. Direkt sızıyorum. Daha az enerji harcamalı bir yöntem keşfedemedim. Akşam fobisi oluştu resmen Benim kız kanguruda durmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…