Canimmmmm çok sevindimGüzel annelerim belki hatırlarsınız beni, şubat annesi olucaktim,kizimda kromozom bozukluğu cikti suyu bitti ve kaybetmiştim 4 buçuk aylikken. Cok sukur şimdi tekrar hamileyim ve rabbimin mucizesi bana 2022 şubat annesi olmayı nasip etti.. Ins bu kez saglikla alırım kucağıma, bugün kalp atışlarını duyduk bebeğimin, İnş bu kez sonu güzel biter..
Rabbim sağ salim meleğini kucağına alırsın, hayırlısıyla kavuşmanızı diliyorum Allah'tan. Çok ama çok sevindim. Habersiz koymaGüzel annelerim belki hatırlarsınız beni, şubat annesi olucaktim,kizimda kromozom bozukluğu cikti suyu bitti ve kaybetmiştim 4 buçuk aylikken. Cok sukur şimdi tekrar hamileyim ve rabbimin mucizesi bana 2022 şubat annesi olmayı nasip etti.. Ins bu kez saglikla alırım kucağıma, bugün kalp atışlarını duyduk bebeğimin, İnş bu kez sonu güzel biter..
Canimmmmm çok sevindimRabbim sağlıklı hayırlı bir evlat versin kucağına inşallah
Allah razı olsun kizlar sağolun ins.. Hala takip ediyorum neler yapıyor bebekleriniz diye cok şükür hepiniz sağlıkla kavustunuz yavrulariniza.. Hep diyorum benim melek kizim da olsa neler yapardı acaba.. Cok sukur Rabbim yine mucizesini gönderdi bana..Rabbim sağ salim meleğini kucağına alırsın, hayırlısıyla kavuşmanızı diliyorum Allah'tan. Çok ama çok sevindim. Habersiz koyma
Allah ım. Sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin inşallah. Çok sevindim.Güzel annelerim belki hatırlarsınız beni, şubat annesi olucaktim,kizimda kromozom bozukluğu cikti suyu bitti ve kaybetmiştim 4 buçuk aylikken. Cok sukur şimdi tekrar hamileyim ve rabbimin mucizesi bana 2022 şubat annesi olmayı nasip etti.. Ins bu kez saglikla alırım kucağıma, bugün kalp atışlarını duyduk bebeğimin, İnş bu kez sonu güzel biter..
Canım çok sevindim. İnşallah sağ salim alırsın kucağınaGüzel annelerim belki hatırlarsınız beni, şubat annesi olucaktim,kizimda kromozom bozukluğu cikti suyu bitti ve kaybetmiştim 4 buçuk aylikken. Cok sukur şimdi tekrar hamileyim ve rabbimin mucizesi bana 2022 şubat annesi olmayı nasip etti.. Ins bu kez saglikla alırım kucağıma, bugün kalp atışlarını duyduk bebeğimin, İnş bu kez sonu güzel biter..
Biz de bugün aşı olduk. Henüz ateşi çıkmadı ama çıkarsa calpol ver yarım ölçek dedi doktor. Kan ilacını da sordum vegaferon galiba adı böyle bişey verdi. Kabızlık yapmaz dedi ama bilemiyorumSlm kizlar bende normalde mart annesi olacakken bebeğim 1 gun acele etti 28 şubatta dogdubugun 4 ay aşısı olduk ateşi var agri kesici verdim. Bu durumu yaşayan var mi varsa 1 gee mi sürdü?
Aile hekiminin verdiği kan ilacını kullanan var mi kabız mi yapıyor? Kizim da kullanamadım kusuyordu refluden verdiğim.gb çıkartıyordu oğlumda kafam.karisti
Maşallah kuzuya. Benim imkanım olsa bende aldırırım ama malesef küçük bir ilçede yaşıyorum şehir merkezine 2 saat uzaklıkta. Napalm bizde sabredip büyüdükçe düzene girmesini bekliycez. Çok şükür büyük problem yok. Geceleri 5 kez süt içmesi dışındaKızlarr kızlarrr uyumayan bebelerinize uyku eğitmi aldırın valla nimet. Beni biliyosunuz uykusuzluktan kendimi şaşmıştım ne zaman ki 4.5 aylık olduk hemen aldırdım hala eğitmdeyiz ama rabbime çok şükür maşallah diyeyim. Arada elbette sağıtıyo yine ama onlar da geçecek inşallah
Yaa hatırlıyorum nasıl sevindim inşallah sağlıcakla alırsın kuzunu kucağınaGüzel annelerim belki hatırlarsınız beni, şubat annesi olucaktim,kizimda kromozom bozukluğu cikti suyu bitti ve kaybetmiştim 4 buçuk aylikken. Cok sukur şimdi tekrar hamileyim ve rabbimin mucizesi bana 2022 şubat annesi olmayı nasip etti.. Ins bu kez saglikla alırım kucağıma, bugün kalp atışlarını duyduk bebeğimin, İnş bu kez sonu güzel biter..
Gun içinde hic huzursuzluk ve ates olmadi ama aksam 10 da başladı 37.5 lere çıkmaya ve neredeyse 39 u görecekti calpol verdim 2 saatte düştü ateşi. Havada sıcak o da etkiledi sanirim .kan ilacini ac karina verirsek daha etkili olacağını söyledi hemsireCanım çok sevindim. İnşallah sağ salim alırsın kucağına
Biz de bugün aşı olduk. Henüz ateşi çıkmadı ama çıkarsa calpol ver yarım ölçek dedi doktor. Kan ilacını da sordum vegaferon galiba adı böyle bişey verdi. Kabızlık yapmaz dedi ama bilemiyorum
Canım benim kız gece uyuyo ama gündüz nerdeyse hiç uyumuyo en fazla 2,3 saat uyumuşluğı var sence gerek var mı? Bide fiyatı ne acabaKızlarr kızlarrr uyumayan bebelerinize uyku eğitmi aldırın valla nimet. Beni biliyosunuz uykusuzluktan kendimi şaşmıştım ne zaman ki 4.5 aylık olduk hemen aldırdım hala eğitmdeyiz ama rabbime çok şükür maşallah diyeyim. Arada elbette sağıtıyo yine ama onlar da geçecek inşallah
Gündüz bizim aydaki çocukların toplam max 3.5 saat uyuyo olması lazım canım ya i sen mutlu bebiş mutluysa gerek yok tabiCanım benim kız gece uyuyo ama gündüz nerdeyse hiç uyumuyo en fazla 2,3 saat uyumuşluğı var sence gerek var mı? Bide fiyatı ne acaba
maşallah canım ya hatırlamaz mıyızGüzel annelerim belki hatırlarsınız beni, şubat annesi olucaktim,kizimda kromozom bozukluğu cikti suyu bitti ve kaybetmiştim 4 buçuk aylikken. Cok sukur şimdi tekrar hamileyim ve rabbimin mucizesi bana 2022 şubat annesi olmayı nasip etti.. Ins bu kez saglikla alırım kucağıma, bugün kalp atışlarını duyduk bebeğimin, İnş bu kez sonu güzel biter..
Merhaba uyku eğitimi ile bebeginiz kendisi mi uykuya dalıyor uyku arkadaşı olmadı nı istediler mi? Internet üzerinden mi anlaştınız? Instagramda cok fazla.hesap var eğitim icin o yüzden soruyorum.Gündüz bizim aydaki çocukların toplam max 3.5 saat uyuyo olması lazım canım ya i sen mutlu bebiş mutluysa gerek yok tabi
Evet küçük olduğu için bi mendili uyku arkadaşı yaptık. Kendisi uyumayı öğrendi kendine kendine uyuyo. Telefon ve whatsapp üstünden iletişim kuruyoruz ben çok memnunum hem uygun hem ilgili hem işinin ehli “melodiuyku”Merhaba uyku eğitimi ile bebeginiz kendisi mi uykuya dalıyor uyku arkadaşı olmadı nı istediler mi? Internet üzerinden mi anlaştınız? Instagramda cok fazla.hesap var eğitim icin o yüzden soruyorum.
Evet ya hamilelikte çok güzeldi buralar bebeler hepimizi yoruyo şimdi :)Kızlar buralara uğramaz olduk ya özlüyorum hamilelik günlerini daha aktiftik. Şimdi ev işleri bebek eşler aileler çalışma hayatı vs vs derken giremiyoruz. Ben burada sizlerle konuşunca rahatlıyordum şimdi bakamaz olduk