- 17 Şubat 2019
- 1.897
- 2.474
- 31
Sanki ilk başlamak için biraz ağır bir liste gibi geldi bana anne sütü baya azaltılmış . Günde 1 öğünle başlatılıyor diye biliyordum büyük oğlumda öyle yapmıştık.Ek gıdaya başlamak için diyetisyen örnek menü verdi isteyen anneler bakabilirsiniz her bebeğe bunu veriyolarmış
Nasıl yapılcakları ile ilgili tariflerde var isteyen olursa atabilirim
Ben su veriyorum hava sıcak emerken bile terliyor bebekler. Aile hekimi verme anne memesi emmez dedi cay kaşığı ile veriyorumSanki ilk başlamak için biraz ağır bir liste gibi geldi bana anne sütü baya azaltılmış . Günde 1 öğünle başlatılıyor diye biliyordum büyük oğlumda öyle yapmıştık.
Arkadaşlar Su içinde 6 ay diyorlar ama ona bu aydan başlıcam havalar çok sıcak oğlum doğru dürüst emmiyor çok da terliyor susuz kalsın istemiyorum . Sizler su vermeye başladınız mı ?
Ben daha vermedim bugün sordum su verebilirmiyim diye idrarının rengi koyuysa ver yoksagerek yok dediSanki ilk başlamak için biraz ağır bir liste gibi geldi bana anne sütü baya azaltılmış . Günde 1 öğünle başlatılıyor diye biliyordum büyük oğlumda öyle yapmıştık.
Arkadaşlar Su içinde 6 ay diyorlar ama ona bu aydan başlıcam havalar çok sıcak oğlum doğru dürüst emmiyor çok da terliyor susuz kalsın istemiyorum . Sizler su vermeye başladınız mı ?
Evet 3 gün kuralı da önemli şimdiki çocuklarda daha çok alerji gözüküyor direk başlamak ağır gelebilir . Bizimkisi bu ara hiç emmek istemiyor ama aç gibi ağlamıyor da bezler boş çıkıyor suya başlıcam bende . Kaynatip vermek daha iyi olur küçükler dahaBen daha vermedim bugün sordum su verebilirmiyim diye idrarının rengi koyuysa ver yoksagerek yok dedi
3 gün kuralı olarak bile anlatmadı diyetisyen aslında daha detaylı anlatabilirdi bence de
Zaten memeyi de sıcaktan emmek istemiyor bezler kuru geliyor o yüzden bende başlıcamBen su veriyorum hava sıcak emerken bile terliyor bebekler. Aile hekimi verme anne memesi emmez dedi cay kaşığı ile veriyorum
Evet, defter gibi bi liste verdi her şey nasıl kullancağın vs yazıyo deyince bende sormak aklıma gelmedi aklıma takılan çok şey oldu okuyuncaEvet 3 gün kuralı da önemli şimdiki çocuklarda daha çok alerji gözüküyor direk başlamak ağır gelebilir . Bizimkisi bu ara hiç emmek istemiyor ama aç gibi ağlamıyor da bezler boş çıkıyor suya başlıcam bende . Kaynatip vermek daha iyi olur küçükler daha
Portakal ve mandalina şimdi zaten yok. Muz vermedi mi? Muz elma şeftali kayısı ben kirazın suyunu bile tattirmistim kizimda.karpuzun suyu olabilirEvet, defter gibi bi liste verdi her şey nasıl kullancağın vs yazıyo deyince bende sormak aklıma gelmedi aklıma takılan çok şey oldu okuyunca
Misal meyveler sadece elma portakal mandalin şeftali yazıyo diğer meyveleri kullanamıcak mıyım şuan
Malesef söylemedi de yazmıyodaPortakal ve mandalina şimdi zaten yok. Muz vermedi mi? Muz elma şeftali kayısı ben kirazın suyunu bile tattirmistim kizimda.karpuzun suyu olabilir
Canım çok sağol geçen yanlış alımtıladım seni düzeltemedim de. Asm hemşire de yolladı bana ama çok karışık. Ben isterim özelden atarsan sevinirim. Bi dağın başındayım uzunca bi süreEk gıdaya başlamak için diyetisyen örnek menü verdi isteyen anneler bakabilirsiniz her bebeğe bunu veriyolarmış
Nasıl yapılcakları ile ilgili tariflerde var isteyen olursa atabilirim
Yarın atmaya çalışayım canımCanım çok sağol geçen yanlış alımtıladım seni düzeltemedim de. Asm hemşire de yolladı bana ama çok karışık. Ben isterim özelden atarsan sevinirim. Bi dağın başındayım uzunca bi süre
Özelden atmaya çalıştım ama becerebildim mi bilmiyorum gelmediyse tekrr deniyimCanım çok sağol geçen yanlış alımtıladım seni düzeltemedim de. Asm hemşire de yolladı bana ama çok karışık. Ben isterim özelden atarsan sevinirim. Bi dağın başındayım uzunca bi süre
Biz bugün 5 aylık olduk bugün doktor dedi başlayın diye destekle oturtuyozBebeğini destekle oturtmaya başlayan var mı kızlar? Benimki yemek yerken hep kucağımda durmak istiyor. İlla bizle sofraya oturacak. Ve artık kendini sürekli kaldırmaya çalışıyor. Yatarsa çıldırıyor. Daha çok erken değil mi. Bugün 4 aylık oldu
Ne güzelBiz bugün 5 aylık olduk bugün doktor dedi başlayın diye destekle oturtuyoz
4.5 aylık bizimki destekle oturtabilirsin demişti doktor o yüzden ben başladım. Dedğin gibi masadayken kucağımda çok dik olmadan oturuyor bizimle. Arada koltuğa oturtuyorum. Zaten kendisi istiyor. Bebek hazır olduğunda zaten kendisi başlıyorBebeğini destekle oturtmaya başlayan var mı kızlar? Benimki yemek yerken hep kucağımda durmak istiyor. İlla bizle sofraya oturacak. Ve artık kendini sürekli kaldırmaya çalışıyor. Yatarsa çıldırıyor. Daha çok erken değil mi. Bugün 4 aylık oldu
Ben banyo taburesi aldim icinede minder yaptim oturtuyorum 5 10 dk kadar cunku anakucaginda pusette durmuyor, dik durmak istiyorBebeğini destekle oturtmaya başlayan var mı kızlar? Benimki yemek yerken hep kucağımda durmak istiyor. İlla bizle sofraya oturacak. Ve artık kendini sürekli kaldırmaya çalışıyor. Yatarsa çıldırıyor. Daha çok erken değil mi. Bugün 4 aylık oldu
Hastaneden memnun kaldnız mi acaba?