2021 Şubat Anneleri

Merhaba 12 Şubat doğumlu oğlum 2-3 haftadır aslında emmek istiyor ama memede sürekli kendini çekip ağlıyor yatarak beyaz gürültüyle veya arabada giderken emiyor. Yaşayan veya çözüm bulan var mı
Benim bebeğim de 11 Şubat doğumli ve bir aydan fazla yatarak emziriyorum. Simdi ucakla memleketime godeceğim ve nasil emmecek korku icindeyim. Deniyorum oturarak ama nerdeyse 2 dakika suruyor. Sorekli kendine cekiyor ağloyor

Benim bebeğim de 11 Şubat doğumli ve bir aydan fazla yatarak emziriyorum. Simdi ucakla memleketime godeceğim ve nasil emmecek korku icindeyim. Deniyorum oturarak ama nerdeyse 2 dakika suruyor. Sorekli kendine cekiyor ağloyor
Aynı biz işte inşallah geçicidir. Biraz tazyikten de oluyor yatarak emzirince daha az geliyor daha rahat içiyorlar. Süt arttırıcı bir takviye kullanıyormusunuz

Biz de 11 subatomic doğumlu alerjimiz var. 2 ay diyet yapiyorum. Yumurya ve sut urunlr. Bi duzeloyor bi kakada kan var. Heralde kuru yemisler de etkiloyor. Cok zor durum. Alti acmaktan korkak oldum. Bazen tek basina evde kalmayi kokiyorum. Ek gida nasil olacak. Bin soru kafamda dolasiyor. Siz ne yapiyorsunuz? Probiotik kulaniyor musunuz? Birbirimize destek olalim yanlniz değiliz

Aynı biz işte inşallah geçicidir. Biraz tazyikten de oluyor yatarak emzirince daha az geliyor daha rahat içiyorlar. Süt arttırıcı bir takviye kullanıyormusunuz
E bebekten promalt arada kulaniyorum. Bazen her gun bazen 2gunde 1. Onun disinda yesilik falan. Baska kulanmiyorum. Rezene, kimyon, anason cok zararli bebeklere diye icmeyi braktim. Siz?

Merhaba 12 Şubat doğumlu oğlum 2-3 haftadır aslında emmek istiyor ama memede sürekli kendini çekip ağlıyor yatarak beyaz gürültüyle veya arabada giderken emiyor. Yaşayan veya çözüm bulan var mı
Sıcaklar arttı burnu tıkanıyor olabilir ağız da kapanınca nefes alamadıkları için çekiyolar
Bir de reflüsü olabilir o zaman midelerinden ağzına doğru bişeyler geldiği için rahatsız olup çekiyolar
Mesela hiç normal dururken bişeyler yiyormuş gibi ağzını kıpırdattığını gördünüz mü ya o zaman kesin var reflü

Ben Doç dr Mahmut doğru ya götürüyorum. Onun takibindeyiz şuan. İnşallah ek gıdaya kadar biter biz hiç kan görmedik teste de gerek yok şimdilik dedi memede ağlama ve kakada mukus harici belirti yok
E bebekten promalt arada kulaniyorum. Bazen her gun bazen 2gunde 1. Onun disinda yesilik falan. Baska kulanmiyorum. Rezene, kimyon, anason cok zararli bebeklere diye icmeyi braktim. Siz?
ben promalt kullandığım günler iyice ağlıyor memede zaten tazyikli sürekli boğazına kaçırıyor.
aynı zamanda Dilruba demirezerin mayya ve momstock çayını içiyorum iyice tazyik yapıyor ama içmezsem sütüm yetmez gibi hissediyorum onun için bırakamıyorum onları. Biraz daha büyüdükçe geçer inşallah.

Hiç kusması yok. Doktorda olabilir demişti. İlla Kusması gerekmez dedi. Ağzını hiç kıpırdattıydını görmedim. Peki varsa nasıl geçer bu yada nasıl anlaşılır?

Kusması şart değil benim bebede de varmış ağzının içine baktı doktor anladı reflüsü olduğunu dili beyazdı belki ondan anlaşılıyordu bilmiyorum
Bebek reflüsü bu Kendiliğinden bikaç ayda geçiyor sanırım doktor da çok önemsemedi

4. Ay sonrası bu durumu çoğumuz yaşadık. Emzik kullanıyor oğlum, onla sakinleştirip devam ettirdim emzirmeye, hata ona da bağlamıştım emmemesini. Araştırırken 4. Ay bebek gelişimin de kimi bebeklerde meme reddinin yaşanacağını okumuştum. Yani bence yaşadığınız durum normal...

Of inşallah yaa varsa geçsin artık bu çile

Bütün ümidim 5. Ayda

Kızlar doktora sormayı unuttum ya. Bu D vit damlayı ne zamana kadar kullanmamız gerekiyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…