- 28 Mart 2019
- 2.288
- 4.219
Ben devamlı içtim hiç saçım dökülmedi devam et bence deOnu da çok düzensiz içiyorum 1.ay kontrolünde demirim iyi diye bırakmıştım. Yeniden başliyim bari.
@Bircansev Doktorunuzu dinleyin o zaman o sizi daha doğru yönlendirir.
B12 ti dilaltı hapı olarak alıyorum Demir’e de başlıyım bakalım.Ben devamlı içtim hiç saçım dökülmedi devam et bence de
Arkası çıkık kafalar büyüdüklerinde çok güzel oluyor. Saçını bi toplasın nasıl tatlı durur. Beni annem tepe üstü mü yatırmışBenim kızın kafası da çekiç gibi oldu sağa sola yatırmaktan
Bugünler geçiçeknve emzirmeyi özleyeceksin inşallahhYok cnm değil. Göğüs sıkıntım bitmiyor . Daha operasyon dikişlerim duruyor. Toparlıyor gibiydim 2 gündür 2 göğsümde ağrıyor. Emzirrken uçlarımın ağrısına dayanamıyorum. Hatta sabahtan beri koltuk altlarıma bile vurdu. Ne hamilelik ne doğum ne çocuk bakımı beni en çok emzirmek zorladı. Geçmiyor bitmiyor çok yıprandım
Bizimkininde çoğu kakası hep mukuslu doktorumuz alerji için tek başına bi belirteç değil ddi. Hatta bi muayane de gördü bezinde kıvamıda cıvıktı rengi de kıvamı da gayet normal anne sütü alan bbek için dedi. Yani sizin dr nuzda belki emin olmk için yaptırmıştır. Bir şey çıkmaz inşallah.
şu dönem salya dönemi tükürük bezleri çalışmaya başladı. Salyalarını yuttuklarında da mukuslu kaka oluyor... Sadece kakaya bakarak diyet uygula demesi enteresan... Allah yardımcınız olsunSağol canım . Kakada kan cıkmadı . Aradı doktorumuz az önce deneme yanılma yapacaz dedi .15 gün bunları yeme sonra bir ğrün ekleriz balarız birer bşrer geceriz dedi.
Ben biraz “büyük olsun seneye de giyer”ciyim sanırım. Oğlum 7 kg, lcwdan 9-12 12-18 aldım en son@Esrasvn 6 kg şuanda 3-6 aylık aldım bazıları şu an bile tam bazıları biraz büyük zaten temmuz ağustosa kadar idare etsin diye aldım o zamanlar olur diye düşünüyorum
Niye ki?Kızlar vitaminlere devam ediyor musunuz ? Ben hepsini bıraktım neleri kullanıyorsunuz?
Güzeller canım güle güle giysin miniğinMaşallah sizin bebişler iri heralde, benim kıza şuan 3-6 ay tam oluyo bende 6 aylık alcam. Şunları beğendim nasıl sizce
Bizim doktor bu yaşta alerji olmaz falan diyor bizim kakada sizinki gibi hiçbir tahlil falan istemedi kendi kendime yumurtayı kesiyorum falan dedin neden yapıyorsun öyle dediKızlar kaka sümüksü ve isaldi ya doktorumuza yolladım . Kaka tahlili istedi doktor gizli kana bakacakmış... illa kanı görmesine gerek yok gizli kanda olabilirmiş . Bakalım inşşalah bişey cıkmaz alerjk bir bebek değildir inşşalah. Eger öylese masıl yapacam ? Varmı benle aynı durumda olan. Birde sizce kaç kilo almışsa mamaya başlamayayım . 600 gr almışsa bu ay başlayayayımmı?
Onlar ne işe yarıyo bende alimNiye ki?
Ben OMEGA ve osteocare hala devam arada da d vitamini.
OMEGA hafıza ve kana faydalı. Osteocare emzirme dönemi kemikler için faydalı. D vitamini de keza öyle birde ben tesettürlü olduğum için d vitaminim hep eksik ondan kullanıyorumOnlar ne işe yarıyo bende alim
Emzirme döneminde vitaminler düşüyor ya canım o yüzdem doğumdan sonra devam ettiriyorlar . Ben bir ara kullandım şimdi hepsini bıraktım.Niye ki?
Ben OMEGA ve osteocare hala devam arada da d vitamini.
Aklınızı kaçırmayın hepimiz bu süreçleri yaşıyoruz kakada kan çok kez gördüm bu oğlumda ama ben bile katı diyet yapmıyorum. Sizlerin sadece mukuslu kaka ve huzursuzluk varsa kimse size bebek alerjik diyemez test için de küçükler. Diyet yapmakta kolay bir süreç değil o yüzden doktorlar kesin tanı koymadan şunu kes bunu kes diyemiyor çoğu kez . Ama siz kendiniz deneyebilirsiniz alerjinin tek ilacı da bu o yüzden doktor değiştirmenize de gerek yok . Değiştirceğiniz doktor da emin olun farklı bişey yapmaz paranızı almak için küçücük bebeğe deri testi yapar extra ama sonuç olarak alerji çıkarsa yine diyet verir. Demem o ki sadece mukus huzursuzluk hırıltı gibi sorunlar varsa hemen alerjik denmemeli ama alerjik de olabilir burda çoğumuzun çocuğu aynı durumda yalnız değilsiniz. Eğer canınızı çok sıkıyorsa bu durum diyet yapın tepkisine göre devam edersinizBizim doktor bu yaşta alerji olmaz falan diyor bizim kakada sizinki gibi hiçbir tahlil falan istemedi kendi kendime yumurtayı kesiyorum falan dedin neden yapıyorsun öyle dedibaşka doktora gidesim var aklımı kaciracam düşünmekten ya
Çok teşekkür ederim ne güzel yazmışsınız içim rahatladı bayramınız mübarek olsunAklınızı kaçırmayın hepimiz bu süreçleri yaşıyoruz kakada kan çok kez gördüm bu oğlumda ama ben bile katı diyet yapmıyorum. Sizlerin sadece mukuslu kaka ve huzursuzluk varsa kimse size bebek alerjik diyemez test için de küçükler. Diyet yapmakta kolay bir süreç değil o yüzden doktorlar kesin tanı koymadan şunu kes bunu kes diyemiyor çoğu kez . Ama siz kendiniz deneyebilirsiniz alerjinin tek ilacı da bu o yüzden doktor değiştirmenize de gerek yok . Değiştirceğiniz doktor da emin olun farklı bişey yapmaz paranızı almak için küçücük bebeğe deri testi yapar extra ama sonuç olarak alerji çıkarsa yine diyet verir. Demem o ki sadece mukus huzursuzluk hırıltı gibi sorunlar varsa hemen alerjik denmemeli ama alerjik de olabilir burda çoğumuzun çocuğu aynı durumda yalnız değilsiniz. Eğer canınızı çok sıkıyorsa bu durum diyet yapın tepkisine göre devam edersiniz
Ne demek canım sağolasın şeninde bayramın mübarek olsunÇok teşekkür ederim
Çok teşekkür ederim ne güzel yazmışsınız içim rahatladı bayramınız mübarek olsun