2021 Şubat Anneleri

Kızlar kızım memede huzursuzlanmaya başladı çekip çekip bırakıyor ağlıyor ıkınıyor. Neden olabilir, böyle bişi yaşayan var mı

Benim kızın kafası da çekiç gibi oldu sağa sola yatırmaktan
Arkası çıkık kafalar büyüdüklerinde çok güzel oluyor. Saçını bi toplasın nasıl tatlı durur. Beni annem tepe üstü mü yatırmış üste bi basıklık var hep imrenirim at kuyruğu toplayınca hafif çıkık duranlara

Bugünler geçiçeknve emzirmeyi özleyeceksin inşallahh

Sağol canım . Kakada kan cıkmadı . Aradı doktorumuz az önce deneme yanılma yapacaz dedi .15 gün bunları yeme sonra bir ğrün ekleriz balarız birer bşrer geceriz dedi.
şu dönem salya dönemi tükürük bezleri çalışmaya başladı. Salyalarını yuttuklarında da mukuslu kaka oluyor... Sadece kakaya bakarak diyet uygula demesi enteresan... Allah yardımcınız olsun

Ebebekten kıyafetlerimiz geldi teyzeleri iyiki bu yaz için 9almamamisim çok büyük olurlardı 6 gayet ideal ayrıca mallarında beğendim . Bu arada LCW ye çok kırgınım hemnpoyasadan çekmiş ürün hemde kendi sitesi 250₺ üstü kıza oradan elbise alacaktım kaldı. Artık kapanma bitince bakacağım.

Bizim doktor bu yaşta alerji olmaz falan diyor bizim kakada sizinki gibi hiçbir tahlil falan istemedi kendi kendime yumurtayı kesiyorum falan dedin neden yapıyorsun öyle dedi başka doktora gidesim var aklımı kaciracam düşünmekten ya

Aklınızı kaçırmayın hepimiz bu süreçleri yaşıyoruz kakada kan çok kez gördüm bu oğlumda ama ben bile katı diyet yapmıyorum. Sizlerin sadece mukuslu kaka ve huzursuzluk varsa kimse size bebek alerjik diyemez test için de küçükler. Diyet yapmakta kolay bir süreç değil o yüzden doktorlar kesin tanı koymadan şunu kes bunu kes diyemiyor çoğu kez . Ama siz kendiniz deneyebilirsiniz alerjinin tek ilacı da bu o yüzden doktor değiştirmenize de gerek yok . Değiştirceğiniz doktor da emin olun farklı bişey yapmaz paranızı almak için küçücük bebeğe deri testi yapar extra ama sonuç olarak alerji çıkarsa yine diyet verir. Demem o ki sadece mukus huzursuzluk hırıltı gibi sorunlar varsa hemen alerjik denmemeli ama alerjik de olabilir burda çoğumuzun çocuğu aynı durumda yalnız değilsiniz. Eğer canınızı çok sıkıyorsa bu durum diyet yapın tepkisine göre devam edersiniz

Çok teşekkür ederim Çok teşekkür ederim ne güzel yazmışsınız içim rahatladı bayramınız mübarek olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…