2021 Şubat Anneleri

Ne güzel yazmışsın H heyecanli_anneee bende bebegim daha küçükken ayran içtigimde kalasındaki pütür gider mukus oluyormuş anneme öyle söylemişim.. günlük ypgurt ayran süt cok tüketirm bir aydır şimdi süt ve süt ürünlerinden çok şüphelendim. Öncelik olarak onu kesecm

Oğlumun da aynı bahsettiğiniz gibi geçtiğimiz aç pütürlüydü şimdi bayağı sıvı. Bezden taşıyor sürekli. Başka bir şikayetini görmediğim için önemsemedim ama umarım önemli bir şey değildir.

İnşallah önemsiz bir durumdur sağlıklı sonuçlar alırsınız. Şüphe bile anneyi çok yıpratıyor. İyi düşünelim annesi.

Hayırlı bereketli mutlu bayramlar uzun yıllar evlatlarımızla güzel bayramlar görelim. Büyüyüp hayata atıldıklarında “ya sen doğduğunda Şubat anneleri diye bir grup vardı, orada harika anneler ile yardımlaşarak geçirdik zor günleri” diyelim gülümseyerek

Ben geçen bi bez paylaştım köpüklü falan. Doktora da randevu almıştım. Öncelikle bebeğimin kakası hep mukuslu. Pütürlükler var onlar sinidirilemeyen yağ parçaları, sütüm yağlı gereksiz olanı atıyor beyaz beyaz... Rengi yeşile çalıyordu. Neden Oluru araştırırken gördüm. Bu aylarda karaciğeri safra salgılıyormuş ve kakaya karışıyormuş. 3. 4. Ay kaka renginin kıvamının değişme nedeni buymuş belki sizinkini de sulu olma nedeni budur. Bana mantıklı geldi, Çünkü kaka böyle olsa da bebeğim gayet normal mutlu bir bebek.

Bu rotayı hastalıktan dolayı yaptırmadım ben de peki daha sonra mı yaptırın dedi cerrah hiç mi yapılmayacak
Hiç. Gerek yok dedi. Menenjit i de mi yaptırmayım dedim. Hani özel aşıları mı yaptırma diyor diye. Yok onu yaptır dedi. Grip aşısı rota aşısı bunlara gerek yok dedi

Kızlar kızım memede huzursuzlanmaya başladı çekip çekip bırakıyor ağlıyor ıkınıyor. Neden olabilir, böyle bişi yaşayan var mı
Benimki öyle oldu şu ara canım meme düşkünü çocuk kafasını memeden geri çekip ağlıyo ayakta sallayarak emziriryorum arada yapıyo ama neden oluyo bilmiyorum

Herkese hayırlı bayramlar

Kızlar benim kız birden zayıfladı bu hafta. 70 günlük oldu. Aslında değişen bir şey de yok. Aşı da olmadı daha iştah kaybı desen yok. Aynı saatte uyuyor besleniyor. Zaten kilolu bir bebek değildi. Ama 2.ayı devirdi çocuğun yanakları eridi gitti bi yüzü süzüldü. Mama veriyorum bu sefer de fazla geliyor kusuyor. Yedikleri boşa gidiyor. Baş çevresi 40 cm, Boyu 58 cm. Ama kilosu 4650 kg. Nasıl kilo aldırabilirim çok üzülüyorum

Canım belki yapısaldır. Sonuçta doyduğu belli anlattıklarından ve boyu falan da uzamış gelişmiş. Belki böyle minyon bir yapıda olacaktır. Üzme kendini

Doktorun görüşü önemli ...eğer sorun yoksa güzel bence

İshali var mı canım, benim kızın da kilo alması azalmıştı o ağlamadan en fazla 2 saatte bir ağzına sokuyorum memeyi her defasında da emiyo, Acaba aç mıydı bunca zaman diye düşünmeye başladım

Canım belki yapısaldır. Sonuçta doyduğu belli anlattıklarından ve boyu falan da uzamış gelişmiş. Belki böyle minyon bir yapıda olacaktır. Üzme kendini
Belki de canım Bugün bayramlaşmaya mı gittik laf yemeye mi gittim belli değil. Ağlayarak döndüm. Gören çocuğa zayıf dedi. Sütün mü az doymuyor mu dan tutun siz düşünün artık. Aşırı üzüldüm.
Doktorun görüşü önemli ...eğer sorun yoksa güzel bence
Pazartesi götüreceğim canım o zamana kadar sabredemedim Soluğu burda aldım. Siz de olmasanız naparım ben
Günde bir sefer yapıyor tam yapıyor. İshal mi diye düşünüyorum ben de ama bez sayısında artışta yok. Dün hassas mutfak terazisiyle kakalı bezini tarttım 135 gr geldi. Zaten yediğin ne ki o kadar çıkarıyorsun ya. 1,5 saate bir emziriyorum ben de Doymasa memeyi kendisi bırakmazdı diye düşünüyorum. Memede uykuya dalıyor. Tekrar teklif ettiğimde almıyor uykuya geçmiş oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…