Oğlumun da aynı bahsettiğiniz gibi geçtiğimiz aç pütürlüydü şimdi bayağı sıvı. Bezden taşıyor sürekli. Başka bir şikayetini görmediğim için önemsemedim ama umarım önemli bir şey değildir.Kızlar benim bebeğim hep isal ftoya attım bide böle sümüksü hep. Normaldir belki dedim ama gecmedi kiloda almadı gibi hiç evdeki tartıyla bakıyorum en fazla 500- 600 gr almş gözüküyor böyle isal diye alamadı kesin.. mamaya başlayacam anne sütüyle birlkte..yarın götürecem dr a . Gecen ay pütürlüydü kakası ama bu ay hep böle su gibi ve mukuslu.. korona atlattı gecen ay..kanlı olmayınca ve yüzünde bişey çıkmayınca alerjk değildir dedim süt ürünlerine belki ama sanırım öyle. Yada barsak enfeksiyonu mu bilmiyprum. Bakalım yarın ne diyecek doktoru
İnşallah önemsiz bir durumdur sağlıklı sonuçlar alırsınız. Şüphe bile anneyi çok yıpratıyor. İyi düşünelim annesi.gelişimi kilo boy normal canım önce biz de mama takviyesi yapalım mı dedik ama ayda 1kg aldı bebiş ortalama. 3580 doğdu gecen hafta 3ay kontrolünde 6720 çıktı.
İdrar tahlili temizdi ancak kültüründe bakteri çıktı bu nedenle antibiyotik kullanıyor şimdi. Biraz kullanalım tekrar tahlil verip kontrol olsun diye böbrek ultrasonu cektirecegiz. Bütün bebişlerimze sağlık versin Allah
Çok teşekkür ederim ♡♡ Kum dökme ağrılı dır sanırım. Oğlum gün içinde uyku dışında pek huysuz değil aslında bir de akşam saatlerinde derin uykuya geçmeden biraz öyle oluyor. Gün içinde ateşini hep ölçüyorum. Ben mesela hatırlıyorum idrar yolu enfeksiyonu olduğumda çok fena ateşim çıkar sıtmalanırdım. Çok şükür olmadı bunlar oğlumda ama bizde geçen ay covid atlattık o süreçte ateslenme olmuştu ve calpol verdik enfeksiyon durumu o zaman başlamışsa diye üzüldüm ben. Özetle bu leke durumunda hemen idrar tahlili vermek yetmiyormuş o temiz bizim herşey idrar kültüründe ortaya çıktı ola ki yaşayan olursa diye fotoğraf da attım.
Buraya da iyi sonuçlar yazmak nasip olur inşallah
Allah ım bir de kızım mı olsaydı harikalarMaşallah sizin bebişler iri heralde, benim kıza şuan 3-6 ay tam oluyo bende 6 aylık alcam. Şunları beğendim nasıl sizce
Devam et kuzucum. Senin zaten yükün ağır.Emzirme döneminde vitaminler düşüyor ya canım o yüzdem doğumdan sonra devam ettiriyorlar . Ben bir ara kullandım şimdi hepsini bıraktım.
Ben geçen bi bez paylaştım köpüklü falan. Doktora da randevu almıştım. Öncelikle bebeğimin kakası hep mukuslu. Pütürlükler var onlar sinidirilemeyen yağ parçaları, sütüm yağlı gereksiz olanı atıyor beyaz beyaz... Rengi yeşile çalıyordu. Neden Oluru araştırırken gördüm. Bu aylarda karaciğeri safra salgılıyormuş ve kakaya karışıyormuş. 3. 4. Ay kaka renginin kıvamının değişme nedeni buymuşOğlumun da aynı bahsettiğiniz gibi geçtiğimiz aç pütürlüydü şimdi bayağı sıvı. Bezden taşıyor sürekli. Başka bir şikayetini görmediğim için önemsemedim ama umarım önemli bir şey değildir.
Hiç. Gerek yok dedi. Menenjit i de mi yaptırmayım dedim. Hani özel aşıları mı yaptırma diyor diye. Yok onu yaptır dedi. Grip aşısı rota aşısı bunlara gerek yok dediBu rotayı hastalıktan dolayı yaptırmadım ben de peki daha sonra mı yaptırın dedi cerrah hiç mi yapılmayacak
Ben kızıma menenjit yaptırmadım. Buna da yaptirmayacagim.Hiç. Gerek yok dedi. Menenjit i de mi yaptırmayım dedim. Hani özel aşıları mı yaptırma diyor diye. Yok onu yaptır dedi. Grip aşısı rota aşısı bunlara gerek yok dedi
Benimki öyle oldu şu ara canım meme düşkünü çocuk kafasını memeden geri çekip ağlıyo ayakta sallayarak emziriryorum arada yapıyo ama neden oluyo bilmiyorumKızlar kızım memede huzursuzlanmaya başladı çekip çekip bırakıyor ağlıyor ıkınıyor. Neden olabilir, böyle bişi yaşayan var mı
Canım belki yapısaldır. Sonuçta doyduğu belli anlattıklarından ve boyu falan da uzamış gelişmiş. Belki böyle minyon bir yapıda olacaktır. Üzme kendiniHerkese hayırlı bayramlar
Kızlar benim kız birden zayıfladı bu hafta. 70 günlük oldu. Aslında değişen bir şey de yok. Aşı da olmadı daha iştah kaybı desen yok. Aynı saatte uyuyor besleniyor. Zaten kilolu bir bebek değildi. Ama 2.ayı devirdi çocuğun yanakları eridi gitti bi yüzü süzüldü. Mama veriyorum bu sefer de fazla geliyor kusuyor. Yedikleri boşa gidiyor. Baş çevresi 40 cm, Boyu 58 cm. Ama kilosu 4650 kg. Nasıl kilo aldırabilirim çok üzülüyorum
Doktorun görüşü önemli ...eğer sorun yoksa güzel benceHerkese hayırlı bayramlar
Kızlar benim kız birden zayıfladı bu hafta. 70 günlük oldu. Aslında değişen bir şey de yok. Aşı da olmadı daha iştah kaybı desen yok. Aynı saatte uyuyor besleniyor. Zaten kilolu bir bebek değildi. Ama 2.ayı devirdi çocuğun yanakları eridi gitti bi yüzü süzüldü. Mama veriyorum bu sefer de fazla geliyor kusuyor. Yedikleri boşa gidiyor. Baş çevresi 40 cm, Boyu 58 cm. Ama kilosu 4650 kg. Nasıl kilo aldırabilirim çok üzülüyorum
İshali var mı canım, benim kızın da kilo alması azalmıştı o ağlamadan en fazla 2 saatte bir ağzına sokuyorum memeyi her defasında da emiyo, Acaba aç mıydı bunca zaman diye düşünmeye başladımHerkese hayırlı bayramlar
Belki de canımCanım belki yapısaldır. Sonuçta doyduğu belli anlattıklarından ve boyu falan da uzamış gelişmiş. Belki böyle minyon bir yapıda olacaktır. Üzme kendini
Pazartesi götüreceğim canım o zamana kadar sabredemedimDoktorun görüşü önemli ...eğer sorun yoksa güzel bence
Günde bir sefer yapıyor tam yapıyor. İshal mi diye düşünüyorum ben de ama bez sayısında artışta yok. Dün hassas mutfak terazisiyle kakalı bezini tarttım 135 gr geldi. Zaten yediğin ne ki o kadar çıkarıyorsun ya. 1,5 saate bir emziriyorum ben deİshali var mı canım, benim kızın da kilo alması azalmıştı o ağlamadan en fazla 2 saatte bir ağzına sokuyorum memeyi her defasında da emiyo, Acaba aç mıydı bunca zaman diye düşünmeye başladım