gelişimi kilo boy normal canım önce biz de mama takviyesi yapalım mı dedik ama ayda 1kg aldı bebiş ortalama. 3580 doğdu gecen hafta 3ay kontrolünde 6720 çıktı.
İdrar tahlili temizdi ancak kültüründe bakteri çıktı bu nedenle antibiyotik kullanıyor şimdi. Biraz kullanalım tekrar tahlil verip kontrol olsun diye böbrek ultrasonu cektirecegiz. Bütün bebişlerimze sağlık versin Allah
Çok teşekkür ederim ♡♡ Kum dökme ağrılı dır sanırım. Oğlum gün içinde uyku dışında pek huysuz değil aslında bir de akşam saatlerinde derin uykuya geçmeden biraz öyle oluyor. Gün içinde ateşini hep ölçüyorum. Ben mesela hatırlıyorum idrar yolu enfeksiyonu olduğumda çok fena ateşim çıkar sıtmalanırdım. Çok şükür olmadı bunlar oğlumda ama bizde geçen ay covid atlattık o süreçte ateslenme olmuştu ve calpol verdik enfeksiyon durumu o zaman başlamışsa diye üzüldüm ben. Özetle bu leke durumunda hemen idrar tahlili vermek yetmiyormuş o temiz bizim herşey idrar kültüründe ortaya çıktı ola ki yaşayan olursa diye fotoğraf da attım.
Buraya da iyi sonuçlar yazmak nasip olur inşallah