- 29 Ekim 2015
- 2.021
- 1.427
- 34
Yok kötü değil kiyamiyordum vurmak yerine sivazliyordum şimdi ben de vuruyorumSırta vurmak kötü mü, ben her emzirmeden sonra vuruyorum pıt pıt gaz çıkarmak için
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok kötü değil kiyamiyordum vurmak yerine sivazliyordum şimdi ben de vuruyorumSırta vurmak kötü mü, ben her emzirmeden sonra vuruyorum pıt pıt gaz çıkarmak için
gelişimi kilo boy normal canım önce biz de mama takviyesi yapalım mı dedik ama ayda 1kg aldı bebiş ortalama. 3580 doğdu gecen hafta 3ay kontrolünde 6720 çıktı.Benim kızımda ilk birkaç günde olmuştu. Ben de korktum dr anneden geçen hormon dedi. Ama susuz kalıyor olabilir mi bebiş?? Yani kötüyü en sona düşünmek lazım
Çok teşekkür ederim ♡♡ Kum dökme ağrılı dır sanırım. Oğlum gün içinde uyku dışında pek huysuz değil aslında bir de akşam saatlerinde derin uykuya geçmeden biraz öyle oluyor. Gün içinde ateşini hep ölçüyorum. Ben mesela hatırlıyorum idrar yolu enfeksiyonu olduğumda çok fena ateşim çıkar sıtmalanırdım. Çok şükür olmadı bunlar oğlumda ama bizde geçen ay covid atlattık o süreçte ateslenme olmuştu ve calpol verdik enfeksiyon durumu o zaman başlamışsa diye üzüldüm ben. Özetle bu leke durumunda hemen idrar tahlili vermek yetmiyormuş o temiz bizim herşey idrar kültüründe ortaya çıktı ola ki yaşayan olursa diye fotoğraf da attım.İçini ferah tut canım bizee olumca böbrekye kum olabilir denmişti ama bu bebeklerde sık görülen basit birleşmiş bizide haberdar et geçmiş olsun
Bu rotayı hastalıktan dolayı yaptırmadım ben de peki daha sonra mı yaptırın dedi cerrah hiç mi yapılmayacakBende çok kararsız kalmıştım burda da sormuştum. Çocuk cerrahi yaptırma dedi yaptırmadım
MaşAllah gelişimi çok iyiymiş. Ya bence birşeyi yoktur kuzunun. Bir rahatsızlığı olsa gelişimi de sorun olur beslenmeyi reddeder falan. İnş antibiyotikten sonra biter gider şikayetler. Amin cnm amingelişimi kilo boy normal canım önce biz de mama takviyesi yapalım mı dedik ama ayda 1kg aldı bebiş ortalama. 3580 doğdu gecen hafta 3ay kontrolünde 6720 çıktı.
İdrar tahlili temizdi ancak kültüründe bakteri çıktı bu nedenle antibiyotik kullanıyor şimdi. Biraz kullanalım tekrar tahlil verip kontrol olsun diye böbrek ultrasonu cektirecegiz. Bütün bebişlerimze sağlık versin Allah
Çok teşekkür ederim ♡♡ Kum dökme ağrılı dır sanırım. Oğlum gün içinde uyku dışında pek huysuz değil aslında bir de akşam saatlerinde derin uykuya geçmeden biraz öyle oluyor. Gün içinde ateşini hep ölçüyorum. Ben mesela hatırlıyorum idrar yolu enfeksiyonu olduğumda çok fena ateşim çıkar sıtmalanırdım. Çok şükür olmadı bunlar oğlumda ama bizde geçen ay covid atlattık o süreçte ateslenme olmuştu ve calpol verdik enfeksiyon durumu o zaman başlamışsa diye üzüldüm ben. Özetle bu leke durumunda hemen idrar tahlili vermek yetmiyormuş o temiz bizim herşey idrar kültüründe ortaya çıktı ola ki yaşayan olursa diye fotoğraf da attım.
Buraya da iyi sonuçlar yazmak nasip olur inşallah
Gördüm canim yok böyle değil bariz belli burda
Onlar melek canim gunde kaç kez görüyoruz bu görüntüyü 7 yıl bekledim o görüntüyü görmek içinGörüntü için kusura bakmayın
Başına gelen olursa diye paylaşıyorum carpediem de sormuştu sanırım
Aynen ya benim de 6 aylıklar hep duruyor uzun kollular AVM acilinca yazlikla degistiricemBu gun bizimde geldi yazlik alisverisimiz ebebek ve civilden aldim uygun fiyatliydi, 6 ay ve 9ay olarak aldim, 20 subat dogumluyuz, 6 ayliklari iade edicem cunku yazin olmaz ,su an tam olur, birde ben bol seviyorum bebekte ,
Maşallah sizin bebişler iri heralde, benim kıza şuan 3-6 ay tam oluyo bende 6 aylık alcam. Şunları beğendim nasıl sizceAynen ya benim de 6 aylıklar hep duruyor uzun kollular AVM acilinca yazlikla degistiricem
Yok cnm değil. Göğüs sıkıntım bitmiyor . Daha operasyon dikişlerim duruyor. Toparlıyor gibiydim 2 gündür 2 göğsümde ağrıyor. Emzirrken uçlarımın ağrısına dayanamıyorum. Hatta sabahtan beri koltuk altlarıma bile vurdu. Ne hamilelik ne doğum ne çocuk bakımı beni en çok emzirmek zorladı. Geçmiyor bitmiyor çok yıprandımAmin inşallah geçmiş olsun sütün tazyikli olabilir mi
Bizimkininde çoğu kakası hep mukuslu doktorumuz alerji için tek başına bi belirteç değil ddi. Hatta bi muayane de gördü bezinde kıvamıda cıvıktı rengi de kıvamı da gayet normal anne sütü alan bbek için dedi. Yani sizin dr nuzda belki emin olmk için yaptırmıştır. Bir şey çıkmaz inşallah.Kızlar kaka sümüksü ve isaldi ya doktorumuza yolladım . Kaka tahlili istedi doktor gizli kana bakacakmış... illa kanı görmesine gerek yok gizli kanda olabilirmiş . Bakalım inşşalah bişey cıkmaz alerjk bir bebek değildir inşşalah. Eger öylese masıl yapacam ? Varmı benle aynı durumda olan. Birde sizce kaç kilo almışsa mamaya başlamayayım . 600 gr almışsa bu ay başlayayayımmı?
Çok kez yazdım canım ismimden mesajlara bakabilirsin . Ama kakada gizli kan tespit edilip mi bu liste verildi yoksa ihtimal üzerine mi verildi ? Eğer ki alerji varsa hepsini kesmek senin için yıpratıcı bir süreç 2 alerjik bebek annesi olarak bence ilk önce sadece süt ve süt ürünü içeren herşeyi ve yumurtayı kesin sadece baktınız durum düzeldi böyle devam edersiniz yada durum devam ediyor yavaş yavaş diğerlerini de kesersiniz.Doktor yazdıgını yazayım
Süt ve süt ürünleri in hepsi, dana eti, kuru yemiş susam, yumurta beyazı, kuruyemişler, tavuk eti paketli işlenmiş her türlü gıda tuketmeyin
Aynı durumda olan varmı benmle nasıl beslenıyorsunuz kızlar birde damla yazmış her beslenme öncesi diyo
Alerji kesinleşirse doktorun yönlendirmesine göre diyeti açıyorsun baktın tepki vermiyor yavaş yavaş bebekte de açıyorsun . Tepki verirse de diyete devam ediyorsun. En geç 2 yaşına kadar da geçiyor canım endişe etme oğlumda 7 aylıkken geçti şimdi herkesi yiyip içiyor bende senin gibi çok korkuyordum bişey yiyemez içemez diye çok şükür öyle olmadıÖok moralim bpzuldu kızlar tek destekçim sizsiniz nezamana kadar yemeyecem bunları. Ben ne yiyecemki hic bişey kalmıyor yiyecegim geriye nasıl becerecem . Ve bu durum bu diyer ne zamana dek devam edwcwk.
Bebegim büyüdügünde de mi bunlardan yiyemeyecek kafayı yicem
Kan hapı içiyorum canım sadece, 3 ay devam demişti doktorum.Kızlar vitaminlere devam ediyor musunuz ? Ben hepsini bıraktım neleri kullanıyorsunuz?
Sağol canım . Kakada kan cıkmadı . Aradı doktorumuz az önce deneme yanılma yapacaz dedi .15 gün bunları yeme sonra bir ğrün ekleriz balarız birer bşrer geceriz dedi.Çok kez yazdım canım ismimden mesajlara bakabilirsin . Ama kakada gizli kan tespit edilip mi bu liste verildi yoksa ihtimal üzerine mi verildi ? Eğer ki alerji varsa hepsini kesmek senin için yıpratıcı bir süreç 2 alerjik bebek annesi olarak bence ilk önce sadece süt ve süt ürünü içeren herşeyi ve yumurtayı kesin sadece baktınız durum düzeldi böyle devam edersiniz yada durum devam ediyor yavaş yavaş diğerlerini de kesersiniz.