- 9 Ocak 2012
- 14.732
- 28.185
Çok kolaydı. İlk gün çiş yaparken mızırdandı sadece ondan sonra hiç sıkıntısı olmadı 3-4 günde de iyileştiÖyle düşünüyorum iyileşme süreci nasıldı acaba
Inşallah bakladandır. Çünkü diğer alerjiler çok daha zor canım. Gecmis olsunBakla Bal gibi verilmiyor bebeklere diye biliyordum ama yememek gerektiğini bilemedim umarım bakmadan olmuştur da çözeriz hemen dereotlu yendiği için süt yapar mantığı ile 1 senedir de yemediğim için yemişim demek
Maşallah tatlımÇok kolaydı. İlk gün çiş yaparken mızırdandı sadece ondan sonra hiç sıkıntısı olmadı 3-4 günde de iyileşti
Ben 37 haftaya kadar çalıştım. 5 haftami doğumdan sonra aktarabilmek için. O yüzden 13 haftam doğum sonrası iznim oldu 38+4 te de doğum yaptım 1 hafta 3 günde oradan geldi 14 hafta 3 gün doğum iznimi kullanmış oldum25 ocakta doğum yapınca doğum izniniz bu perşembe nasıl bitiyor anlamadımDaha önce bitmesi gerekmiyor muydu ?
Diyet güzel gidiyor şimdilik. 3 haftalık kampta 3.4 kilo verdim. Sonra tekrar 1 aylık devam etmek isteyenler yapabiliriz dedi diyetisyen. 14 kişi devam ediyoruz tekrar 1 aylık sürece. 76 ile başladım şuan 71.9 umİnşallah canım, amin. ben de 2 yaşına kadar ben bakarım diyorum maddi bi sıkıntı yaşamazsak, sonra bakıcı tutucam ikisine birden. Zaman çok çabuk geçiyor
Bu arada diyet nasıl gidiyor süte etkisi oldu mu?
Ay ne güzel darısı başımaDiyet güzel gidiyor şimdilik. 3 haftalık kampta 3.4 kilo verdim. Sonra tekrar 1 aylık devam etmek isteyenler yapabiliriz dedi diyetisyen. 14 kişi devam ediyoruz tekrar 1 aylık sürece. 76 ile başladım şuan 71.9 um
Benim kızda bugun 8 de ağladı yine sütüm de bitmişti mama verdim ama içmedi meğer uykusu varmış. Hergün bu saatte ağlıyodu aç sanıyodum çocuğuAy ne güzel darısı başımabiraz daha süt emme olayım otursun ben de düşünüyorum bu kampı benim oğlan 3.5 aylık oldu neredeyse, 8-10 arası ağlıyor hala, aç mı diye ehvamlanıyorum artık, meme almıyor, bende durmuyor, baba susturuyo. Hal böyle olunca diyet olayına kalkışamıyorum
inşallah hepimiz görürüz, aynen emerken aşırı terliyor babası kılıklıDamat olur inşallah annesi, göresin torunu tospalağıuykudayken terliyorsa korkma hasta etmez, Benim büyük öyle. Emerken de terlerdi ama cidden hasta etmiyor o baş terlemeleri.
CANIM dün yaptırdık biz ve bugün normal rutinimize devam ediyoruz iki oglumuda bu ayda yaptırdım cok memnunumSelam kızlar erkek anaları sünnet hakkında ne düşünüyorsun 3 aylık oğlumu sünnet ettirmekte çok kararsızım
Sağolun hepimiz görürtz inşallah bence mayıs sonuna bırekmayın bile yaptırın kurtulun dönmeye başlamadanMerhabalar geçmiş olsun ve hayırlı olsun damat oluşunu da göstersin sağlıkla İnşallah
Sünnet süreciniz nasıl geçti ve nasıl devam ediyor acaba ben cesaret toplamaya çalışıyorum da toplayanilirsem mayıs sonu gibi istiyorum
Uyku değil benimkinin zoru, uyusa da uyanıyor illa ağlıcak o saatlerde, anlamadım gitti bu hali. Hamd olsun sakin bi çocuk, ama 2 saat kök söktürüyor işte.Benim kızda bugun 8 de ağladı yine sütüm de bitmişti mama verdim ama içmedi meğer uykusu varmış. Hergün bu saatte ağlıyodu aç sanıyodum çocuğu
Maşallah güzel gitmiş bende doğumda azıcıkçgiden kilomu geri aldım emziren annelere özel bir diyet grubu mu ücreti nasılDiyet güzel gidiyor şimdilik. 3 haftalık kampta 3.4 kilo verdim. Sonra tekrar 1 aylık devam etmek isteyenler yapabiliriz dedi diyetisyen. 14 kişi devam ediyoruz tekrar 1 aylık sürece. 76 ile başladım şuan 71.9 um
Benimkide gece uykusuna geçişte zorluyor bizi. Çoğu annenin katılma sebebi sütünün kalitesini artırmak ve cogaltmakti. Benimkide zayıflamakAy ne güzel darısı başımabiraz daha süt emme olayım otursun ben de düşünüyorum bu kampı benim oğlan 3.5 aylık oldu neredeyse, 8-10 arası ağlıyor hala, aç mı diye ehvamlanıyorum artık, meme almıyor, bende durmuyor, baba susturuyo. Hal böyle olunca diyet olayına kalkışamıyorum
Ben doğuma 94.5 ile gitmiştimMaşallah güzel gitmiş bende doğumda azıcıkçgiden kilomu geri aldım emziren annelere özel bir diyet grubu mu ücreti nasıl
Valla bizimki de o saatlerde hep deliriyodu sürekli uyanıyordu bugun farklı olarak banyo yaptırdım aksam üstü 5 de ondan mı bilmiyorum 8 de yattı hala uyuyo. Ya ben fitil verdim sonra Kendi yapmaya başladı günde 1 kere 3 gün devam etti böyle ama 2 gündür yine yapmadıUyku değil benimkinin zoru, uyusa da uyanıyor illa ağlıcak o saatlerde, anlamadım gitti bu hali. Hamd olsun sakin bi çocuk, ama 2 saat kök söktürüyor işte.
Sizin kaka probleminiz nasıl oldu düzeldi mi?
Ben de hiç sağım yapmıyorum, günde en az 3kere kaka yapıyor kilo alımı fena değil ama işte bu 2 saat hep tedirginim. Bi yandan doymasa gece sabaha kadar uyumaz da diyorum. Emzik kullanıyorum, sertliğe alıştı herhalde. meme o saatlerde yumuşuyor belki ondan cazip gelmiyor da diyorumBenimkide gece uykusuna geçişte zorluyor bizi. Çoğu annenin katılma sebebi sütünün kalitesini artırmak ve cogaltmakti. Benimkide zayıflamakbirkaç kişi sütünde değişiklik olmadığını söyledi, 1-2kiside sütünün arttığını söyledi. Kişiye göre değişiyor sanırım. Bende başkaları gibi süt sagarak sutum azmi çok mu bakmıyorum. Önemli olan kilo alıyor mu, kakasını yapıyor mu. Bunlar tamamsa sut te yeterlidir. 5.5 aylikken ek besinede yavaş yavaş geçicem inşallah. Buradan tariflesiriz
Kesinlikle Doymasa uyuyamaz kuzucuk. Bizimde 10 ile 11 arasi sürekli mizirdanma var. O da uzun uykuya geçerken yapıyor hergün. Zamanla düzelecek inşallah meleklerimiz.Ben de hiç sağım yapmıyorum, günde en az 3kere kaka yapıyor kilo alımı fena değil ama işte bu 2 saat hep tedirginim. Bi yandan doymasa gece sabaha kadar uyumaz da diyorum. Emzik kullanıyorum, sertliğe alıştı herhalde. meme o saatlerde yumuşuyor belki ondan cazip gelmiyor da diyorumhiç mama kullanmadım, eşime getir diyorum ama o beni Allahtan dinlemiyor
Boşver o cerrahi, ben de esas o meseleyi naptın diye merak ediyordum. Gitmemene sevindim tekrardan ona.Valla bizimki de o saatlerde hep deliriyodu sürekli uyanıyordu bugun farklı olarak banyo yaptırdım aksam üstü 5 de ondan mı bilmiyorum 8 de yattı hala uyuyo. Ya ben fitil verdim sonra Kendi yapmaya başladı günde 1 kere 3 gün devam etti böyle ama 2 gündür yine yapmadıartık endişelenmiyorum cerrah çağırmıştı ona da gitmedim kesip biçecek adam arıyordu bence