- 15 Şubat 2020
- 2.302
- 1.736
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay inşallah ilkinde ayakta sallama falan herşeyi yaptığımdan ve bazen hala öyle uyuduğundan bunu omzumda bile sallamıyorum. Emzirip koyuyorum beşiğe 10nda. Belki de haklısınız, bu mızırdanmalar uyku öncesi nazı niyazı ninnisidir.Kesinlikle Doymasa uyuyamaz kuzucuk. Bizimde 10 ile 11 arasi sürekli mizirdanma var. O da uzun uykuya geçerken yapıyor hergün. Zamanla düzelecek inşallah meleklerimiz.
Valla canım benimde göğüsler dolu dolu değil.sert değil gögüslerim yumuşak. Ama bebek emerken sütü yutma sesi geliyor. Benim göğüsler napsın artık diğer ikisini 2 şer yıl emzirdim toplamda 4 yıl, ee birde bu ufaklık var benim göğüsler fora oysa ne güzellerdiNe güzel herkesin sütü iyi benim kizdada sütüm çok yoktu bu kizdada aynı dolmuyor gogsum bomboş o kadarda su ve başka şeyler içiyorum neyse en azından iki yıl emziriyorum o da bişey
Sen momstok çayını aldın mı canımNe güzel herkesin sütü iyi benim kizdada sütüm çok yoktu bu kizdada aynı dolmuyor gogsum bomboş o kadarda su ve başka şeyler içiyorum neyse en azından iki yıl emziriyorum o da bişey
Meraba canım. Gecmis olsun canim..ben 40 günlükken yaptırdım..karton bardak koymadım.. dr söyle tarif etti.. buzdolabi poşetinden minik minik kestik..verdiği kremleri poşete boce edip pipiye sarıp bezini bağladık.. anestol ve firucin krem kullandık.. 1 haftada normal e döndük çok şükür..Arkadaşlar merhaba aranızda sünnet yaptıranlar karton bardak kordunuz mu direk bezi mi kapattınız kantaron yağı süreniniz oldu mu bide
Bizde bugün dr a giderken götüreceğiz aşımızı. Rotarix aldık 2 doz.Siz hangisini yaptıracaksanız hemşire sağlık ocağinda gel hemen yapayım dedi. Doktora da sormadım bu hafta alıp yaptırsam mi?
Sen yaptırdın mi rota canım?
Bende aslında küçkken istiyordum ama pandemiden dolayı düşünmüyorum şu an. Ne kadar az hastaneye gidersek o kdr iyi. Enfeksiyona açık olacak şeylerden kaçınıyorum ama onlar beni bırakmıyor. Daha göğsüm iyileşmedi dikişlerim duruyorSelam kızlar erkek anaları sünnet hakkında ne düşünüyorsun 3 aylık oğlumu sünnet ettirmekte çok kararsızım
Benimki de 5saat uyumaya başladı ama ben uyandırıyorum.hem onun için hem benim için göğüslerim patlayacak gibi oluyor.o kadar saat aç kqldığı içinde saldırıyor göğsüme hızlı hızlı içip nefessiz kalıyor boğuluyor aklım çıkıyor sizde bir şekilde uyandırın veya uyurkende emebiliyorsa emzirinKızlar bebeğim 70 günlük gece uykusuna başladık bizde yalnız bizimki gece emmek için uyanmıyor mesela bugun aksam 8 de uyudu biraz önce kucağıma aldım altını açtım ama uyanmadı memeyi de soktum ağzına kesinlikle uyanmıyor, sabah 5 e kadar uyusa saatlerce aç kalacak napmam lazımm 8, 9saat aç kalıyo çok üzülüyorum
Daha dün emzirme danışmanıyla konuştum canım bu aylarda artık gece uyandırmana gerek yok 5-6 saat kaldırmadan uyuyabilir eğer seni rahatsız ederse sağabilirsin dedi.Eğer ki bebeğin kilo alımı yetersizse gece kaldırın ama gündüz emen kilo alımı iyi olan bebeği gece kaldırmayız ki zaten bebeğin bu aylardan sonra emin ol aç kalmaz açlığını bilir kendi kalkar dedi. Seninde aklında olsun . Bide elinden geldiğince uykudan kendi uyanmadıkça uyandırma canım uyku bozukluğu olur ilk oğlumda bende kaldırırdım şimdi 2 yaşında oldu nerdeyse yine geceleri kalkıyor .Bizde bugün dr a giderken götüreceğiz aşımızı. Rotarix aldık 2 doz.
Bende aslında küçkken istiyordum ama pandemiden dolayı düşünmüyorum şu an. Ne kadar az hastaneye gidersek o kdr iyi. Enfeksiyona açık olacak şeylerden kaçınıyorum ama onlar beni bırakmıyor. Daha göğsüm iyileşmedi dikişlerim duruyor
Benimki de 5saat uyumaya başladı ama ben uyandırıyorum.hem onun için hem benim için göğüslerim patlayacak gibi oluyor.o kadar saat aç kqldığı içinde saldırıyor göğsüme hızlı hızlı içip nefessiz kalıyor boğuluyor aklım çıkıyor sizde bir şekilde uyandırın veya uyurkende emebiliyorsa emzirin
Bende bakayım bi vermem lazım kiloları berde bu sefer ödem olmadı şükürBen doğuma 94.5 ile gitmiştim aşırı derece de ödem vardı benim. 37.haftaya kadar çalışınca normal . Dyt. Gozdenur kocaman. Bende burda bir arkadaş söylemişti öyle buldum. Ama o memnun kalmamış, sütünde değişiklik olmadığını söylemişti sanırım. 3 haftalık fiyatı 165 TL Di. 1 aylik ta 200 TL
Ben 2 alerjik bebe annesi olarak korkma diyorum canım tabi ilk görünce insan ne olduğunu şaşırıyor ama zamanla alışıyorsun. 23 aylık oğlumda 2.5 aylıkken çıktı hemen katı bir diyet yaptım Acıbadem hastanesinde mahir gülcan a gittik çocuk gastroentrologuydu kakadan tahlil yapıldı alerji çıktı her ay gittiğimde balıktı bakiyattı hepsini kestik en son patates salatalık zeytin yer hale geldim 5.5 aylıkken canıma tak etti Ankara’da Bülent Şekerel e gittik çok araştırdım çok da memnun kaldım hemen herşeyi ye sadece süt ve süt ürünleri yumurtayı 1 ay daha yeme yavaş yavaş açıcaz dedi ilk ben diyeti açtım sonra oğlumda açtık sorun oldukça resim atıyordum yemeye devam yada bırak diyordu . 7 aylıkken oğlum herşeyi yer hale geldi çok şükür şimdiye kadar sorun yaşamadık . Bu oğlumda da 2.5 aylıkken kakada kan gördük 1 ay kestim süt ve yumurtayı ama peşoeşe hamilelik ve iki çocukla yorgunluktan sonra şimdi yavaş yavaş yemeye başladım. Arada kan görüyorum ama 2 gündür yok. Tavsiyem doktora gideceksen iyi bir doktora git ve çok sıkı diyet yapma aynı zamanda da canını sıkma en geç 2 yaşına kadar geçiyor
Benimde dün hastanede alerji testi yapıldı herseye alerjimiz çıktı sıkı bir diyete başladık bugün cok zormuşCok sağol canım benim doktora yazdım takip edelim tekrar olursa haberleşelim yazmış inşallah tekrar etmez bilmiyorum 1 kez olup geçer mi farklı yediğim bakla var sadece.. aslında diyet zor evet ama.korkum su içmeye zaman yokken nasıl yaparım diye yumurta yemiyorum peynir yoğurt dışında süt ürünü var mı ekstrem dikkat etmem gereken tekrar cok teşekkür ederim
Vücut susuz mu kalıyor canım acaba çok terliyor mu ? Yada Kalın giydiriyor musun?Selam arkadaşlar ben daha önce bahsetmiştim İdrarda pembe leke vardi bezde diye o ürik asit kristali imiş tamam yenidogan da olurmuş ona da tamam bizde yine oldu gittik idrar tahlili verdik normal çıktı. 3aylik tam oğlum 6.700 gr olmuş boyu da 64 cm ona da iyi dedi dr şehir dışındayız devlet hastanesine gittik sonucu e nabız dan kendi dr.una yolladım gayet iyi diyor. Peki bu bendeki lekeler neden yahu gece de bu durumdan dolayı emziriyorum..
Bizim alerji testi sırtından yapılmıştı onda ciddi reaksiyon vermediği için diyetim açılmıştı oğlumun alerjisi bağırsak tepkiliydi. Allah yardımcın olsun gerçekten zor ama zamanla alışıyorsun inşallah en kısa zamanda geçerBenimde dün hastanede alerji testi yapıldı herseye alerjimiz çıktı sıkı bir diyete başladık bugün cok zormuş
Doktor ne diyor???Selam arkadaşlar ben daha önce bahsetmiştim İdrarda pembe leke vardi bezde diye o ürik asit kristali imiş tamam yenidogan da olurmuş ona da tamam bizde yine oldu gittik idrar tahlili verdik normal çıktı. 3aylik tam oğlum 6.700 gr olmuş boyu da 64 cm ona da iyi dedi dr şehir dışındayız devlet hastanesine gittik sonucu e nabız dan kendi dr.una yolladım gayet iyi diyor. Peki bu bendeki lekeler neden yahu gece de bu durumdan dolayı emziriyorum..
Doktorunuza bende gitmeyi düşünüyorum Ankara’da yaşıyorum sizin hepsinde mi çıkmıştı alerjinizBizim alerji testi sırtından yapılmıştı onda ciddi reaksiyon vermediği için diyetim açılmıştı oğlumun alerjisi bağırsak tepkiliydi. Allah yardımcın olsun gerçekten zor ama zamanla alışıyorsun inşallah en kısa zamanda geçer
O testte şuna buna alerjisi var demedi ciddi alerjisi yok bazısı var Şok geçiriyor yasaklı ürün yiyince sırt testinde de cildi çok kabarıyor bizde öyle olmadı o yüzden diyeti açtırmıştı. Sizin test nasıl yapıldı bilmiyorum ama Bülent Şekerel i tavsiye ederim işini bilerek yapıyor güven duyarak dediklerimi yapmıştımDoktorunuza bende gitmeyi düşünüyorum Ankara’da yaşıyorum sizin hepsinde mi çıkmıştı alerjiniz
İstanbulda değiliz tam kapanma nedeniyle didime gelmiştik burada devlet hastanesine gittik test yaptırdık beklemedik orada e nabız sonucu hemen çıktı ama 2 saatte ,onu kendi dr.una yolladım gayet iyi yazdı sadece sordum nedendir bu peki bizdeki leke durumu diye bisey yazmadı yarın kontrol vardı İstanbula dönünce gideriz tekrar bilmiyorum kiDoktor ne diyor???
Allah Allah aklıma tek gelen susuzluktan mama ile mi besleniyor canım öyleyse sanırım o bebeklere su öneriliyordu. Didim nasıl bizde kapanma sonra olabilir belkiİstanbulda değiliz tam kapanma nedeniyle didime gelmiştik burada devlet hastanesine gittik test yaptırdık beklemedik orada e nabız sonucu hemen çıktı ama 2 saatte ,onu kendi dr.una yolladım gayet iyi yazdı sadece sordum nedendir bu peki bizdeki leke durumu diye bisey yazmadı yarın kontrol vardı İstanbula dönünce gideriz tekrar bilmiyorum ki
H heyecanli_anneee canım benim burası sıcak evet ama kalın giydirmiyorum bende şu içmeye çalışıyorum buraya geldim ki ailem destek olsun ben de dönüşte derslere başlıyorum herkese motivasyon sağlasın diye.. 2 yaş sendromu şimdi tam yüzünü gösterdi oğlumda ama bizimkiler ilgilenip destek oluyor♡
Bu arada kakada cok şükür tekrar olmadı kan vs sanırsam bakla neden oldu geçen seferde.. inşallah başka bisey çıkmaz