2021 Şubat Anneleri

Ben de 4 mayısta online derslete başlayacaktım annem bakacaktı çocuğa ama korona oldu şimdi ne yapacağım bilmiyorum

Ben evowell in losyonunu kullanıyorum. Organik sertifikalı yüz ve vücut sürülebiliyor. Memnunum

Kızlar dr umuz ( kendi ilaç yanlısı olmayan sevilen bir dr dur) Sağlık ocagnn verdigi d vitamin i önermediZ kendi coledan damla yazdı günde bilez bi damla. Var mı kullanan . Kalca ultrasomunda karnınada baktılar yoğun gaz var yazdılar rapora

Geceleri uyuyan kızım bugün uyumadı Pert oldum. Eşim de evde yoktu büyüğümün de kahvaltısı dersi derken iyice halsizleştim. Atak haftaları gerçekten doğru ya. 12. Hafta diyordu tam denk geldi

Kızlar merhaba öğretmen olup genelgeyle gelen idari izinden yararlanan var mı acaba. Benim idarem bana kullandırtmak istemiyor şehir dışında olduğum için

Bugün 6. Gündü şükür yaptı son iki gün rahatsız etti artık ama çok uyarmak iyi deıil diye bişi yapmadık
Merhaba kakasını nasıl yaptı çok zorlandı mı, kızımda kabız 4. Gün müdahale ediyoruz sürekli. Kaka koyu olduğu için kendi yapabilir mi bilemedim. Müdahale etmesek mi hiç

Sabah oldu kayinbaba bu sefer çok gazı var resmen elime geliyor dedi güldüm geçtim resmen yaşlılık ne yaparsın

Merhaba kakasını nasıl yaptı çok zorlandı mı, kızımda kabız 4. Gün müdahale ediyoruz sürekli. Kaka koyu olduğu için kendi yapabilir mi bilemedim. Müdahale etmesek mi hiç
Merhaba nasıl tabir kullanmalıyım bilmiyorum ama lapa gibiydi kaskatı değildi ama bebek kakasına göre katı

10 yaş altı çocuğu olanlar ve süt izni kullananları kapsıyor benim ücretli iznim bitince bundan faydalandım

10 yaş altı çocuğu olanlar ve süt izni kullananları kapsıyor benim ücretli iznim bitince bundan faydalandım
Bu hak sanki 2 haftalık bir dönem için kısmi kısıtlamalar verilince verilmişti. Ben üniversite hastanesinde idari kadroda çalışıyorum ama maalesef bize de vermiyorlarmış ama ben yinede dilekçe yazıp başvurcam inşalah alabilirim

Asm sonunda aşı için aradı Perşembe günü gideceğim. 75 günlük oluyor o zaman. Korkuyorum huysuzlanmasından inşallah güzel geçer yakında da atak başlayacak ikisi kombo olmasa bari

Yaa bu akşam sekizde ne var bizimde en huysuz olduğu vakit akşam sekiz uyuyana kadar baya ağlıyor

Sağlık çalışanlarını kapsamıyor. Bende sağlıkçı yim. Emekli olmak bile yasak. Asıl bu dönemde sağlıkçılara ihtiyaç var. Adamlar izin verir mi hiç. Birkaç ay önce yıllık izinlerimiz bile iptaldi bizim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…