Ben evowell in losyonunu kullanıyorum. Organik sertifikalı yüz ve vücut sürülebiliyor. MemnunumKızlar bebelerinizin yüzünü nemlendirmek için bişey kullanıyor musunuz
Bizimkinin vücuduna zeytinyağı sütü kullanıyorum ama yüzüne olmaz diye sürmemiştim,şimdi yüzü kupkuru olmuş.
kullandığınız doğal içerikli bişeyler var mı?
Idari izin ogretmenleri kapsiyor mu? Ben ucretsiz izin dilekcesi vericem pers gunuKızlar merhaba öğretmen olup genelgeyle gelen idari izinden yararlanan var mı acaba. Benim idarem bana kullandırtmak istemiyor şehir dışında olduğum için
Evet kamudaki bütün memurları kapsıyorIdari izin ogretmenleri kapsiyor mu? Ben ucretsiz izin dilekcesi vericem pers gunu
Merhaba Bende kamuda çalışıyorum devlet memuruyum en son genelgede nasıl bir idari işin var kapsamı nedir? En son süt iznindekilere idari izin verilir deniyordu ama bu durum sağlık çalışanlarını kapsamıyor sanırımEvet kamudaki bütün memurları kapsıyor
Merhaba kakasını nasıl yaptı çok zorlandı mı, kızımda kabız 4. Gün müdahale ediyoruz sürekli. Kaka koyu olduğu için kendi yapabilir mi bilemedim. Müdahale etmesek mi hiçBugün 6. Gündü şükür yaptı son iki gün rahatsız etti artık ama çok uyarmak iyi deıil diye bişi yapmadık
Sabah oldu kayinbaba bu sefer çok gazı var resmen elime geliyor dedi güldüm geçtim resmen yaşlılık ne yaparsınArkadaşlar iyi akşamlar kayinbaba gaz sorununa noktayı koydu benim oğlumun hiç gazı yokmuş aslında kucağa ve sallanmaya alışmış ondan ağlıyormuş zor tuttum valla kendimi ama çok sinir oldum
Ben de kendime işkence etmeye bayılıyorum zaten dedim elimin altında dolaşıyor gazlar resmen hayret bir şey ya
Merhaba nasıl tabir kullanmalıyım bilmiyorum ama lapa gibiydi kaskatı değildi ama bebek kakasına göre katıMerhaba kakasını nasıl yaptı çok zorlandı mı, kızımda kabız 4. Gün müdahale ediyoruz sürekli. Kaka koyu olduğu için kendi yapabilir mi bilemedim. Müdahale etmesek mi hiç
10 yaş altı çocuğu olanlar ve süt izni kullananları kapsıyor benim ücretli iznim bitince bundan faydalandımMerhaba Bende kamuda çalışıyorum devlet memuruyum en son genelgede nasıl bir idari işin var kapsamı nedir? En son süt iznindekilere idari izin verilir deniyordu ama bu durum sağlık çalışanlarını kapsamıyor sanırım
Sağlık çalışanlarını ne derece kapsıyor bilmiyorumMerhaba Bende kamuda çalışıyorum devlet memuruyum en son genelgede nasıl bir idari işin var kapsamı nedir? En son süt iznindekilere idari izin verilir deniyordu ama bu durum sağlık çalışanlarını kapsamıyor sanırım
Bu hak sanki 2 haftalık bir dönem için kısmi kısıtlamalar verilince verilmişti. Ben üniversite hastanesinde idari kadroda çalışıyorum ama maalesef bize de vermiyorlarmış ama ben yinede dilekçe yazıp başvurcam inşalah alabilirim10 yaş altı çocuğu olanlar ve süt izni kullananları kapsıyor benim ücretli iznim bitince bundan faydalandım
Canım diş macunu kıvamı diyolar bizimki de öyle, kabız oluyomuş o iyi yapabilmiş kuzucuk. Sizin bebiş emiyo mu mama mı alıyoMerhaba nasıl tabir kullanmalıyım bilmiyorum ama lapa gibiydi kaskatı değildi ama bebek kakasına göre katı
Bizde uzun uykulara geçtik çok şükür uzun dediysem deliksiz en fazla 3 saat 1 kere 5 saat uyudu şaşırdık bebeğe bişi oldu sandık :) ama hala bi uyku düzeni yok bi gün gece 4 de uyuyo bi gün 12 de bi gün 2 de.. akşam 8 de bişi oluyo aşırı huysuz naapsak mutlu olmuyo uyuyana kadar mız mızlıyo her akşam bu böyle. onunla aktivite yapamıyoruz uyumadığı zamanlar mıyık mıyık kucakta gezmek istiyo az bi kıçı yer görsün başlıyo ağlamaya.. sabah uyandığında çok keyifli agucuk gugucuk konuşuyo gülüyo
Sağlık çalışanlarını kapsamıyor. Bende sağlıkçı yim. Emekli olmak bile yasak. Asıl bu dönemde sağlıkçılara ihtiyaç var. Adamlar izin verir mi hiç. Birkaç ay önce yıllık izinlerimiz bile iptaldi bizim.10 yaş altı çocuğu olanlar ve süt izni kullananları kapsıyor benim ücretli iznim bitince bundan faydalandım