Ayynu şeyleri kullanmışım sab sımplex kullanıyorum Su anda sorunumuz var hala bıraksam kullanmasam diyorum korkuyorum kullandığım halde böyle diyeArkadaşlar bebeklerinizin gazla arası nasıl biz feci durumdayız bütünle kadar maflor sab simplex ve nurse harvey kullandım ve hiç biri işe yaramayınca bugün itibariyle hepsini bıraktım. Sanki damla kullanınca daha çok ıkınıyor sıkıntı yapıyor gibi geldi bana
Valla biz bugün kullanmadık hiçbir şey farketmedi hatta eşime göre bugün daha uysaldıAyynu şeyleri kullanmışım sab sımplex kullanıyorum Su anda sorunumuz var hala bıraksam kullanmasam diyorum korkuyorum kullandığım halde böyle diye
Atarım canımOyun halısı bende düşünüyorum, güzel bişi bulursan bana da atar mısın
Özeldeki devlet aşılarının soğuk zinciri anlık olarak devlet tarafından asmler üzerinden takip ediliyor. Bilgi için söyleyeyim dedimAsm bekleyin ya da siz arayın. En güvenli aşılar orada. Çünkü sürekli aşı sirkülasyonu olduğu için soğuk zinciri bozulmayan en taze aşılar olur orada.
ben yükledimKızlar harika haftalar uygulamasını yükleyen var mı aranızda
aslında ben de bu tam tersi diye biliyorum bebeğin sindirim sisteminde hızlı bir şekilde geçtiyse sarı, uzun beklediyse yeşilleniyor diyeBunu bende merak ediyorum acaba son sütü alıyo mu diye
Geçen kakası yeşildi netten baktım ilk sütü alıp son sütü almadığında yeşil olurmuş
Demekki hardal rengiyse yağlı kısmını da alıyo diye düşündüm sonradan
Kiloda güzel aldı şükür
Yani kakaları takip edebiliriz bunu anlamak için
ohh maşallah ne kafar güzel kilosuBizimde salı günü 2.ay kontrolümüz vardı 6.600 geldi ama 3 numaranın 9 a kadar yolu var bakalım ne kadar gidecekbacak sıkması bizdede var ama can acıtacak kadar sıkmıyorum diye düşünüyorım hem öyle olsa huzursuz olur, o da görünen de iz diyorum lastikin izi yani yapacak bişey yok biraz gevşek bağlasam o zaman da çıkıyor çişi sürekli üst değiştirmek de çocuğumu yoruyor ondan
4 numarada almıştık geçen bi markette fırsat ürünüydü, onuda denedim tabi büyük geldi pamuk kısmı göbek üstüme kadar geldi rahat edemedi
benimki canı istediğinde yapıyor ama uyanıkken yüzüstü durmaktan nefret ediyor kucağımdayken başını çok rahat dik tutabiliyor veya sırt üstü yatarken ellerinden tutunca başını hiç arkaya salmıyor ve oturur pozisyona geliyor ama yüzüstü durmak ona işkence ama en rahat yüzüstü pozisyondayken uyuyorKızlar yuzustu yatırınca kafasını kaldırıp karsıya bakabiliyor mu bebısleriniz
benim bebeğim her iki ay 900 gr aldı iyi mi kötü mü bilemiyorum ama en son 3,5 aylık bebek ağırlığında demişti doktor doğumdaki persentil oranlarını koruyor boy ve kilodaKızlar kilo Durumu nasıl. Ayda kaç kilo alıyor 1.ay ve 2.ayda bir kilo aldı.. ama karsılaştırmak istemesemde annelik işte :) daha tombiş bebekler daha cok alan var . Bence ayda bir kilo yeterli mama vermeme gerek yok dedi dr. Sütüm nasıl daha yaglı olur acaba ? Daha kilolu bebek daha saglıklı bebek değildir biliyorum bunarada. Sütümn daha besleyici olması acısından söyluyorum
Ben bu ay online baby sensory kursuna katıldım oradaki aktiviteleri yapıyorduk ama bazı günler atak sürecinde olduğumuzdan pek meyletmiyor bedensel aktiviteler hariçKızlar bebeklerinize etkinlik aktivite neler yaptırıyosunuz.
Nedir o baby sensory canım sayfa adı nedir bi de ben de bskmak isterimÖzeldeki devlet aşılarının soğuk zinciri anlık olarak devlet tarafından asmler üzerinden takip ediliyor. Bilgi için söyleyeyim dedim
ben yükledim
aslında ben de bu tam tersi diye biliyorum bebeğin sindirim sisteminde hızlı bir şekilde geçtiyse sarı, uzun beklediyse yeşilleniyor diye
ohh maşallah ne kafar güzel kilosubiz de salı günü 2. Ay kontrolüne gittik boyu 60cm kilosu 5900 olmuştu
Prima premium care 2 numara benim oğlanda da bacak sıkması yapıyordu. Pampers pure 2 numara ama çok iyi hrm sıkma yapmıyor hem de çok uzun süre bez kuru kalıyor
benimki canı istediğinde yapıyor ama uyanıkken yüzüstü durmaktan nefret ediyor kucağımdayken başını çok rahat dik tutabiliyor veya sırt üstü yatarken ellerinden tutunca başını hiç arkaya salmıyor ve oturur pozisyona geliyor ama yüzüstü durmak ona işkence ama en rahat yüzüstü pozisyondayken uyuyor
benim bebeğim her iki ay 900 gr aldı iyi mi kötü mü bilemiyorum ama en son 3,5 aylık bebek ağırlığında demişti doktor doğumdaki persentil oranlarını koruyor boy ve kiloda
Ben bu ay online baby sensory kursuna katıldım oradaki aktiviteleri yapıyorduk ama bazı günler atak sürecinde olduğumuzdan pek meyletmiyor bedensel aktiviteler hariçvarsa yoksa karşılıklı konuşalım müzikli şeyler çok hoşuna gidiyor şarkı söyleyelim marakasları çıngırakları sallayalım falan :) bide oyun halısında baya kendi kendine zaman geçiriyor ellerini bilinçsizce hareket ettirirken o sallananan şeylere çarpıp ses çıkınca hoşuna gidiyor
Ben incianın atopil jel kremni sürüyorum. Favorileri ve kulak arkaları aşırı kuruyor. Hiçte sevmiyor yüzüne krem sürülmesini. Her banyo sonrası vücudun yağlıyorum zaten. O da incia markaKızlar bebelerinizin yüzünü nemlendirmek için bişey kullanıyor musunuz
Bizimkinin vücuduna zeytinyağı sütü kullanıyorum ama yüzüne olmaz diye sürmemiştim,şimdi yüzü kupkuru olmuş.
kullandığınız doğal içerikli bişeyler var mı?
Benimki de öğleden sonra uyumuyor ya . Emerken yarım saat emdikten sonra 5-10 dk dışında uyumuyor.1 saat uyutöaya çalışıyoruz 5 dk uyuyor uyanıyor. Sonra 7j8 gibi sızıyor 10 -11 e kadar uyuyor. Düzene bindiremiyorumKızlar sorum şu ki benim bu bebik akşam 9 12 arası hic uyumuyor. Bende üzülüyorum büyüme hormonu 9 dan sonra salgılanıyor diye biley duymuştm küçük daha diye mi uykusu oturmadı , niye böle uykusuz o saatlerde . Gözler cin gibi bi görseniz alay ediyor gibi benimle . Uyutuyom sallıyom emziiriom beşiğe koyunca kucaktan inşyor ya şak uyanıyor.. bende rutin oluştarayım diyorum loş ışık havalandırılmış oda vs .. ama yok olmuyor.. rutin oluşturmak için erken mi. Yani yatak odasına gidiyorum uyumuyor imkansız bende alıp otrma odasına gelıyorum. Acaba alışır mı böyle
O kulak arkalarındaki egzamaymış sanırım bizde de oluyor. O tarz egzama isilik sinek ısırığı tarzı şeyler için trukid diye bi krem var herkes çok öneriyor. Kulkanan varsa yorumlayabilir mi?Ben incianın atopil jel kremni sürüyorum. Favorileri ve kulak arkaları aşırı kuruyor. Hiçte sevmiyor yüzüne krem sürülmesini. Her banyo sonrası vücudun yağlıyorum zaten. O da incia marka
Ben mustela nın yağını ve losyonunu kullanıyorum banyodan sonra sürüyorum geneldeKızlar bebelerinizin yüzünü nemlendirmek için bişey kullanıyor musunuz
Bizimkinin vücuduna zeytinyağı sütü kullanıyorum ama yüzüne olmaz diye sürmemiştim,şimdi yüzü kupkuru olmuş.
Trukid yara yanık morarma sinek ısırığı her türlü acil. Durum içinmiş. Aşırı pahalı.genelde reklam yapannsaufalarda denk geldiğim içn güvenemedim.O kulak arkalarındaki egzamaymış sanırım bizde de oluyor. O tarz egzama isilik sinek ısırığı tarzı şeyler için trukid diye bi krem var herkes çok öneriyor. Kulkanan varsa yorumlayabilir mi?
İncia yı bi araştırayım bakalım teşekkür ederim
Doktor dogal vazelin onerdi bize beyaz olanlardan. Yuzu cok kuru, denedim bi kac kez baya fayda ettiKızlar bebelerinizin yüzünü nemlendirmek için bişey kullanıyor musunuz
Bize arkadaşlarımızdan hediye gelmişti bu e bebekte var sanırımOyun halısı bende düşünüyorum, güzel bişi bulursan bana da atar mısın
Ben de sadece benimki uyumuyor sanıyordum. Gündüz öğleden önce bir kez ve öğleden sonra 2 kez 30-45 dk max uyuyor. Çok sallanan bebekler derin uyuyamıyormuş diye okudum. Acaba onun etkisi olabilir mi diyorum. Ama memede uyuduğu zaman da aynı şekilde.Benimki de öğleden sonra uyumuyor ya . Emerken yarım saat emdikten sonra 5-10 dk dışında uyumuyor.1 saat uyutöaya çalışıyoruz 5 dk uyuyor uyanıyor. Sonra 7j8 gibi sızıyor 10 -11 e kadar uyuyor. Düzene bindiremiyorumbirde sabit sabah 6 da hortluyıruz uyu bi 7 ye kadar yok