Mal paylaşımını girince asıl en çok çirkinleşiyorlar. Bnmki de öyle olacak biliyorum
insan üzülüyor bu kadar yaşanmışlık var bu kadar emek var... Hem ilk çocuk hem de çocuk diye öldü tüm arkadşlarmz şahit. Hamileliğimde hiç ilgilenmedi.dediler ki yok erkekler doğunca anlar.tmm dedim.e doğdu yine anne aşkı yüzünden oğlunu bıraktı. Hyr ona da dedim bu çocuğu sanki ben başka birinden yaptım
gün içinde kaç kez aklına geliyor acaba bir çocuğu olduğu? Sadece oplum nasıl fotoğraf yolla bu kadar!
Çocuğuna nasıl düşkünleşir bilmiyorum
İnşallah cnm hepsini ıslah etsin Allahım şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine...
Yaptıklarını asla yediremesem de sakin kalmaya çalışıyorum. Ama yakın zamnda hadi protokol imzalayalm diyecek yine delireceğim
Ahahhaa kaderdaşım
Ailesinin rahatlığı ve pisliği bile aynı cidden. Eşime göre ben temizlik hastasyım
Ben sleepylerim bitti şimdi babybturco ya başladım bugün. Daha 2 kez kullandığım için bir şey diyemiyeceğim ama iyi gibi
Benmki de bu aralar dilini çıkaetıp duruyor. Resmen ısırasım geliyor ya
O yumruğunu ağzına sokması üstüne üstlük iki elini birden o küçücük ağzına almaya çalışması çoo komik gözüküyor. Ama bazen canını acıtıyor yine de yapıyor hatta emziği ağzındayken yandan elini sokmaya çalıştığını gördü bu gözler
ben 4 aylıkken çıkarmışım dişlerimi o yüzden oğlumda erkenci kuş olacak gibi