2021 Şubat Anneleri

Kızlar, bebeğim hem anne sütü hem mama alıyor. Ben gibi olan anneler dışarı çıktığında çocuğunu nasıl besliyor? Meme reddi olmasın diye çay kaşığıyla veriyorum mamayı. Ama dışarda bunu steril şekilde nasıl yapabilirim bi çaresini bulamadım. Evden adım atamıyorum. Havalar ısınmaya başladıkça dışarı çıkmaya başlayacağız. Zaten işe başlayacağım. Ben yokken çocuğuma biberon vermelerinden korkuyorum. Var mı meme reddi yapmayan aynı zamanda mama vermeyi steril ve kolay şekilde verebilmeyi sağlayacak bir yöntem?
Bende sütümü sağıp veriyorum arada uyumak için, doktorum biberonla verme meme reddi yaşarsın dedi kaşıkla ver dedi biraz araştırdım kaşık biberon var onlardan alabilirsin bende alcam

Merhaba değerli anne adayları,

Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında (tıklayın)hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.

Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.

Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 14-02-2021

Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından (tıklayın) da kendiniz hesaplayabilirsiniz.
@4
İSİM:anneadayı:YAŞEn Büyük KKŞEHİR:KK5:KAÇINCI ÇOCUK:emir_bebek:CİNSİYET💙💗BEBEK İSMİ:anne:DOĞUM TARİHİ-SAATİ
@serguz30İzmir1
@insaatci28İstanbul1kızZeynep Ela25.01.2021-09:00
@nazenin066627Ankara1
@sdemiroglu26Kastamonu1erkekyiğit alp
@distance32İstanbul1kız
@Etnografya321
@Tosbik345626Diyarbakır2
@cilem3231Mardin3
@ikag2638Eskişehir2
@Gonulmeyvesi24İstanbul1erkek
Carpediemssss Carpediemssss 30Çorum2kızFatıma Lina01.02.2021
@o0zge28İstanbul1erkekYiğit03.02.2021
@Bck_bsra44426Malatya3kız
@Labratory352
@enbisevdigim36İstanbul2kız
@Otuken31Ankara2kız05.02.2021
@sucelik37Sakarya1kızEzgi27.01.2021
@fatosayk35Aksaray3erkekAytuğ25.01.2021
@Berenerva35İstanbul2erkek
@ayparcasi8634İstanbul2erkekFurkan Eren03.02.2021
@Anastasya1537Adana1
A allymcbeal 32İzmir1
@Aslimuu9327İstanbul1bir kız bir ekek ikiz
S Storycan 30İstanbul1kız03.02.2021
@mobidikK
@Bahar293026Fransa1kız
@Feminas21Konya1
@Nnuurrr261
@Night Night
@crassicauda
@kirmizidefter32Bursa2
@klbkbr311erkek
insanbuL insanbuL 32Ankara328.01.2021
@uzrammm26İstanbul1
@1sadekahve241kız
@Algernonya311
hayek hayek 31İstanbul1
@Cirkinbety31Ankara2
@Daima_Mutlu28Aydın1
@Sosyologg_anneKonya2kız05.02.2021
@Umbertocumm3
@Tearss
@yellowbridekız
@berreee31Afyon2
@2kiz1anne32Sivas3
@Venus3
@Meran0125Konya1
@Kelebekcikk56
@heroine40İstanbul3
@cerenkar39Antalya2
@kararsiz430029İstanbul2
@lilaandleo30İstanbul1
@Kreps30Bursa1erkek
@aysegul3431İstanbul2erkek
@hanimeli00033Kütahya2kız
@srplmtmtk29Kars1erkek
P proing
@ebse2627Eskişehir1erkek
@designerdid30İstanbul1kızDefne
@Kedidilim29İstanbul2
@ygmrk28İstanbul1
Mugolata Mugolata 29istanbul1erkekYekta15.02.2021
@asosososerkek
@Sindiyrella24Antalya1kız11.02.2021
@Beriberiberil32Bolu2kız
M Msspinkie erkek19.02.2021
@seyyav29istanbul2erkek
@Masalmms29Diyarbakır1kız
@kalkuta34Ankara1erkek
@morestrong34İstanbul2erkekAyaz
@BereliPenguen26İstanbul1erkek
@Nurov29mardin1erkek18.02.2021
@morerikq30istanbul1erkekLuvi
@Cicek06123Trabzon1kızDila
@kedilianne8436İstanbul1erkekEnes Taha
Merhaba, Klinik Psikoloji Yuksek lisans tez calismam icin 1-12 aylik bebegi olan annelere ihtiyacim var. Asagidaki linki tiklayarak calismaya katki saglayabilirsiniz. Calisma yaklasik 15-20 dk surmektedir. Katiliminiz icin simdiden tesekkurler.

Son düzenleyen: Moderatör:
hayek hayek her emme sonrası yapmıyor canım dün akşam yaptı baktım bugün de emiyor sonra memeyi itiyor elini emiyor oyun istiyor herhalde 🥰
Mugolata Mugolata bu ara baya tepki veriyor kendini de keşfediyor dediğiniz gibi hoşuna da gidiyor sürekli gülerken yakalıyorum 🥰

Kızlar, bebeğim hem anne sütü hem mama alıyor. Ben gibi olan anneler dışarı çıktığında çocuğunu nasıl besliyor? Meme reddi olmasın diye çay kaşığıyla veriyorum mamayı. Ama dışarda bunu steril şekilde nasıl yapabilirim bi çaresini bulamadım. Evden adım atamıyorum. Havalar ısınmaya başladıkça dışarı çıkmaya başlayacağız. Zaten işe başlayacağım. Ben yokken çocuğuma biberon vermelerinden korkuyorum. Var mı meme reddi yapmayan aynı zamanda mama vermeyi steril ve kolay şekilde verebilmeyi sağlayacak bir yöntem?
Ben ilk zaman kaşık bineronla verdim canım biraz zahmetli ama meme reddi yaşamazsın en azından. Benden başka kimse veremiyodu

Ben biberon veriyorum ama bazı bebeklerde red olabiliyor. Küt uçlu alıştırma bardağıyla verilmesi tavsiye ediliyor. Videolar var onları da izleyip öyle deneyin

Kesince hemen gecti mi canım, Baska neden bulamadım valla Bi sitede okumuştum kabızlık yaptı diye. Senin bebiş anne sütü mü alıuo mama mı
Benim kız anne sütü ve mama alıyor canim kabız da olmuştu o zaman ama daha çok gece uyutmadi çocuğu hemen fark etti onu verdigim gün uyuyamadi biz mamayı biraz sulandirdik öyle çözdük işi şimdi yapıyo şükür

Mama veriyorum ben ama biberonla çocuk istahliysa bırakmaz ama zayıf bı bebeğin varsa bırakabilir komşum hemşire onun da oğlan biraz zayıf memeyi zar zor emiyor o bıraktı mesela..şırınga ile veren oluyomus memenin kenarından..

Sürekli elinizi yıkar mısınız, bir yere dokununca kirlenmiş hissi oluşur mu, lamba vb yerlerin düğmelerine basmak sizi rahatsız eder mi, dışarıda wc girer misiniz tarzındaydı tabi koronadan önceki sorular bu.
Benim eşim de öyle OKB bu rahatsızlık ilaç verdi Dr ama kullanmıyor inat ediyor banyo hep göl gibi kapı kulplarina dokunmuyor mutfakta elini yikasa her yer su ekmeğe dokununca daha titiz kırk defa yıkar elini prizlere dokunmaz gına geldi artık insanbuL insanbuL gel sarılalım aglayalim

insanbuL insanbuL ama benim eşimmn böyle olması sanırım benim yüzümden bn de titizim takintiliyim onu nasıl baskı altında tuttuysam böyle oldu farkındayım

Kızlar hepimizin kuzuları hemen hemen aynı dönem. Dün bebegim gece ilkkez 5-6 saat aralıksız gece uyudu. Sabah elini emerken uyandı emzirdim. İnternette okudum 4-6 saat ac kalması yada susuz ,yani emmemesi hayati tehlikeye sokar diyor.. e drlarda gece uyanmıyorsa emmeye kaldırmayın artık demişti sanki.. hep aralıksız uyurmu acaba demiştim uyudu dün gece şimdi de keşke emzirseydim uykuda diye vicdan yaptım. Hangisi doğru?

Kızlar hepimizin kuzuları hemen hemen aynı dönem. Dün bebegim gece ilkkez 5-6 saat aralıksız gece uyudu. Sabah elini emerken uyandı emzirdim. İnternette okudum 4-6 saat ac kalması yada susuz ,yani emmemesi hayati tehlikeye sokar diyor.. e drlarda gece uyanmıyorsa emmeye kaldırmayın artık demişti sanki.. hep aralıksız uyurmu acaba demiştim uyudu dün gece şimdi de keşke emzirseydim uykuda diye vicdan yaptım. Hangisi doğru?
Ay hayır ya hiç canını sıkma onlar öyle cinler ki karnı acıksa yıkardı ortalığı. Ne güzel uzun uykulara geçmiş maşallah de kimseye deme bak ben 3 saat aralıksız uyusa evde parti vericem öyle düşün 😂😂

Hic vicdan yapmayin, aciksaydi aglayarak uyanirdi, derin uyumus demekki masallah diyelim, biz saat basi ayaktayiz hala

Uyandırmamak doğru olan canım acıksaydı kalkardı zaten artık onun bilincindeler.Hiç vicdan yapma fırsat bilip bol bol uyu dinlenmene bak internette zaten hepimizi bir öldürüyorlar onlara çok aldırma . Hastalık hastası birisi olarak artık internetten hastalık okumuyorum herşeyin en kötüsünü yazıyorlar sende bakma derim doktorunuz varsa ona danış .

X