2021 Şubat Anneleri

Yorumlarınızı yazın buraya ebatlar nasıl sleepy ya da Molfix ile kiyaslayinca
Sleepy den büyüktür bence sleepy bana çok çok küçük geldi daha ayı dolmadan 2 numarayı bırakıp primaya geçmiştim. Prima pahalı geldiği için molfix denedim. Onda da 140 lık paket almıştım gayet memnundum. Ama baby turco ile ilgili yorumları okuyunca denemek istedim hem daha uygun fiyat olarak. Baby turco malzeme olarak yumuşacık. Molfix den daha ince bir tık küçük ama. Ben 3 numara kullanıyorum bu arada uzun zamandır.

Sleepy den büyüktür bence sleepy bana çok çok küçük geldi daha ayı dolmadan 2 numarayı bırakıp primiyse geçmiştim. Prima pahalı geldiği için molfix denedim. Onda da 140 lık paket almıştım gayet memnundum da. Ama baby turco ile ilgili yorumları okuyunca denemek istedim hem daha uygun fiyat olarak. Baby turco malzeme olarak yumuşacık. Molfix den daha ince bir tık küçük ama. Ben 3 numara kullanıyorum bu arada uzun zamandır.
Bizde sleepy den molfixe geçtik ... Sleepy çok dandik bir hale gelmiş yazık!

Merak ediyorum bu markayı denemek için az almak istiyorum ama yok ☹️ şöyle 60lik falan🤔

KIzlar bebeğinizin el emme durumu nasıl? Benimki emdikten sonra bile el emiyor bezleri iyi ama sütüm biraz azaldı doymuyor mu anlamadım . Huzursuzluğu da yok aman aman bilemedim 🤷‍♀️ çocuk bakma kısmında en sevmediğim kısım emzirmek galiba çok stresli geldi mi gelmedi mi yetti mi yetmedi mi 🤦🏼‍♀️🙄

Doğumdan sonraki saç dökülmeleri için önerisi olan var mıdır ya? Saçlarımı ellemeye korkar oldum :KK43: ( daha önce konu olduysa kaçırmışımdır bebekten pek fırsat bulup düzenli takip edemiyorum maalesef)

Benim eşimde tam tersi masumlar apartmanı Safiye. Yere kırıntı dökeyim yemek yerken Bi saat yere bakar gider süpürge getirir ters ters bakarak süpürür, korkudan simit yiyemiyorum evde.onu niye oraya koydun bunu niye buraya koydun kaynana gibi tüm gün başımda.Allahım bunların Bi ortası yok mu
İnanmıyorum eşlerimiz aynı.benimkinin bir benzeri daha yoktur diyordum varmış. Çocuklar çok çekiyor özellikle. Gün içinde on defa oyuncak toplatıyor. Elini yıka diye diye çocuklarımda huylu oldu. Yere düşünce canı acısa bile acıyor diye değilde, üstüm kirlendi diye ağlıyorlar.

KIzlar bebeğinizin el emme durumu nasıl? Benimki emdikten sonra bile el emiyor bezleri iyi ama sütüm biraz azaldı doymuyor mu anlamadım . Huzursuzluğu da yok aman aman bilemedim 🤷‍♀️ çocuk bakma kısmında en sevmediğim kısım emzirmek galiba çok stresli geldi mi gelmedi mi yetti mi yetmedi mi 🤦🏼‍♀️🙄
Bizde de böyle oldu canım ben kenardaki sütlerden verdim sakinleşti sanırım açtı bilemiyorum çok üzülüyorum bol bol da şu iciyorum ama ellerini emmesi ve huysuzlugu ancak biberonu da alınca biraz diniyor.

Yahu bizde de aynı durum bazen sinirimden ağlıyordum karantinada 2 çocukla kırıkları topla görürse sıkıntı olacak diye şaka gibi.. düzenli olmaya tamam ama kendin de kimseyi rencide etmeden yapacaksan.. eş kişisi yapar 40 tane ultimatom verir yerleri topla oyuncakları al... hiç supurmese daha iyi🤯😤
Vay kaderdaşlarım. Sonunda kocamı rahatça şikayet ettiğimde beni anlayanları burada bulabildim:) çünkü annem bile ne güzel işte temiz adam diyor. Halbuki zulüm gibi. Sürekli asık surat. Sorsan kalp mi kırdım, tartıştık mı? Hayır, dağınık bir yer görmüştür ya da bir şey olması gerektiği yerin dışına koyulmuştur. O günü bize zehir eder.

Çok geçmiş olsun bizde de eşim yakalandı dün teşhis kondu bugün benim de boğazlarım acıyor psikolojik mi camları açtık havalansın diye sürekli ondan mı yoksa pozitif miyim bilmiyorum bebişimden korkuyorum 🥺 Yanımızda annem de var 65 yaş üstü aşılarını olmuştu inşallah faydası olur aşıların ona da bulaşırsa vicdan azabından ölürüm. Rabbim tüm hastaların yardımcısı olsun.
Çok çok geçmiş olsun. İnşallah korktuğun gibi olmaz. Basit bir grip gibi atlatacağız diye düşün lütfen. Ruhende kendini bırakma ki bağışıklığını etkilemesin. Allah beterinden saklasın

İnanmıyorum eşlerimiz aynı.benimkinin bir benzeri daha yoktur diyordum varmış. Çocuklar çok çekiyor özellikle. Gün içinde on defa oyuncak toplatıyor. Elini yıka diye diye çocuklarımda huylu oldu. Yere düşünce canı acısa bile acıyor diye değilde, üstüm kirlendi diye ağlıyorlar.
Kızımıza da mı yapar, benim ilk çocuğum ona yapmaz diye düşünmüştüm :KK43: Bemim babam da böyleydi bişi kırıp dökünce evde kaçacak delik arardık. Demek ki kızımda böyle büyüyecek :KK43:

Al benden de okadar, ama bence el emmesiyle alaması yok ya

Kızımıza da mı yapar, benim ilk çocuğum ona yapmaz diye düşünmüştüm :KK43: Bemim babam da böyleydi bişi kırıp dökünce evde kaçacak delik arardık. Demek ki kızımda böyle büyüyecek :KK43:
huyu çocuğu da olsa değişmiyor. Hiç acımıyor. Çocuklar bir şeyi alıp tv karşısında animasyon izlerken keyif yapacaklar mesela. Gidin mutfakta masada yeyin gelin öyle izleyin diyor. Büyük oğlumun ellerinde egzama var. Çok fazla elini sabunladığı ve ıslak mendil kullandığı için. Çocuk bir parça ekmek atsa ağzına elini suyla sadece değil sabunla yıka diyor. Görende beni pis zannedecek ama çekilecek dert değil böyle erkekler.

Açlıktan değil refleksten kimi bebekte 2.ayın sonu başlayıp 4. Ay kaybolacak bi durum bu. Yumruk emiyor, başka odadan şapur şupur sesini duyuyorum. 😅 Hiç de aç değil, çünkü gündüz istediği vakit emiyor ve fazla geleni kusuyor reflüsü yüzünden.

Vallahi çok zor ben 2 çocuk olunca bu kadar zorlanıyorum 3te nasıl olur tahmin edemiyorum.. çamaşır yıkamak toplamak yerleştirmek dert bana diyor ki beyefendi balkonda kalmış askılık bakalım ne zaman alacakmisim kaldiracakmisim oradan?? Fırsat olmuyor ki olsa da herseye neden biz yetiniyoruz.. Eve gelen temizlikçiye laf asla beğenmez.. kendi yapsa 2 saat surat çekersin.. şunu özledim; kendi evimde istediğim zaman dağınık istediğim zaman toplu olmayı dağınık diye laf söz duymamayı; keyif yapmayı özledim. Sanki benim değil ev hep bir diken üstünde olma durumu çok can sıkıcı.. dağınık beyler de zordur ama titiz obsesif de ömür törpüsü..:KK43:

Benimki yumruğunu emiyor gibi ısırıyor gibi bir garip hırpalıyor kendini.ağzı üstü başı ıslanıyor. Geçenlerde çocuk doktoruna soru yönelttiler diş en erken ne zaman çıkar sıkıntısı ne zaman olur diye. Doğumdan itibaren dedi. Çıkacak bir dişin sıkıntısı bile 1-2ay önce başlayabilirmiş.

Biriniz dağınık birini düzenli demişsiniz. Benim kocam da dağınık olup o dağınıkğın içinde düzen isteyen bi tip. Mesela çocuk hem kendi yiyecek hem de dökmeyecek😬 kirli sepetine daha bi gömlek atmışlığı yok, ama gömleğim nerde der ya da neden yıkanmadı😵bugün oruçtum, migrenim tuttu, bütün yemekleri yaptım zor da olsa salatayı yap dedim, ilk kez yaptı ikiletmeden Allah razı olsun. Ama iki çatal koyamadı sofraya, çorbayı ısıtamadı😑 sürünerek yaptım servisi de...
Dizilerdeki filmlerdeki kocişler hayal... Baksana hepimiz idare eden tarafız🥴

huyu çocuğu da olsa değişmiyor. Hiç acımıyor. Çocuklar bir şeyi alıp tv karşısında animasyon izlerken keyif yapacaklar mesela. Gidin mutfakta masada yeyin gelin öyle izleyin diyor. Büyük oğlumun ellerinde egzama var. Çok fazla elini sabunladığı ve ıslak mendil kullandığı için. Çocuk bir parça ekmek atsa ağzına elini suyla sadece değil sabunla yıka diyor. Görende beni pis zannedecek ama çekilecek dert değil böyle erkekler.
:KK43: yaa çok üzüldüm şimdi, en nefret ettiğim şey çocuğum özgür büyüsün korkmasın çekinmesin istedim hep. Bizimki aslında titiz bile değil ben ondan çok daha temizim hersey koyduğu yerde duracak kendini düzen abidesi sanıyor. Peki dengeyi nasıl sağlıyorsun çocuklara bişi söylediği zaman kızıp saldırsan düzelme olmuyor mu

Vallahi çok zor ben 2 çocuk olunca bu kadar zorlanıyorum 3te nasıl olur tahmin edemiyorum.. çamaşır yıkamak toplamak yerleştirmek dert bana diyor ki beyefendi balkonda kalmış askılık bakalım ne zaman alacakmisim kaldiracakmisim oradan?? Fırsat olmuyor ki olsa da herseye neden biz yetiniyoruz.. Eve gelen temizlikçiye laf asla beğenmez.. kendi yapsa 2 saat surat çekersin.. şunu özledim; kendi evimde istediğim zaman dağınık istediğim zaman toplu olmayı dağınık diye laf söz duymamayı; keyif yapmayı özledim. Sanki benim değil ev hep bir diken üstünde olma durumu çok can sıkıcı.. dağınık beyler de zordur ama titiz obsesif de ömür törpüsü..:KK43:
Sanki bunları ben yazmışım bu niye burda diye soracağına kaldır onu ordan sırf eksik arıyorlar bence ben hiç iyi niyetli olduğunu düşünmüyorum. Benimki tüm ev işini yapar ama yaparken Bi görcen surat 5 karış bırak yapma diyorum sinirleniyor. Bi keresinde çamasırlarını yıkadım bana diyor ki niye ayrı ayrı atıyorsun Bi beyazlar yıkanır gerisi toptan yıkanır ben yıkarım yapma dedi, Bi daha yıkamadım bu sefer de sen hiç çamaşırımı yıkamıyorsun diyor😒

Bizde de böyle oldu canım ben kenardaki sütlerden verdim sakinleşti sanırım açtı bilemiyorum çok üzülüyorum bol bol da şu iciyorum ama ellerini emmesi ve huysuzlugu ancak biberonu da alınca biraz diniyor.
Bende buzluktan çıkardım veremeden uyudu dolaba koydum yarin vericem bolca da takviye yaptım süt için inşallah çoğalır. Yorgunluktan nereye bayılacam bilmiyorum haliyle süt de olmuyor hiç bişeye yetişemiyorum. Süt için takviye alıyor musun canım bana biraz solgar ın vitamini iyi geldi .
Al benden de okadar, ama bence el emmesiyle alaması yok ya
Anlamıyorum ki bazen el emerken meme veriyorum sapur supur emiyor bazen almıyor bazen bi emiyor bi kafasını çeviriyor sonra bi daha emiyor 🤷‍♀️
Açlıktan değil refleksten kimi bebekte 2.ayın sonu başlayıp 4. Ay kaybolacak bi durum bu. Yumruk emiyor, başka odadan şapur şupur sesini duyuyorum. 😅 Hiç de aç değil, çünkü gündüz istediği vakit emiyor ve fazla geleni kusuyor reflüsü yüzünden.
Bugün benimki de öyle bide gülüyor konuşuyor elini emerken aç olsa böyle de olmaz anlamadım 😂 seninkinin de maşallahı var beyefendi gibi giyinmişti 🥰oruçla süt durumun nasıl farkediyor mu ?
Benimki yumruğunu emiyor gibi ısırıyor gibi bir garip hırpalıyor kendini.ağzı üstü başı ıslanıyor. Geçenlerde çocuk doktoruna soru yönelttiler diş en erken ne zaman çıkar sıkıntısı ne zaman olur diye. Doğumdan itibaren dedi. Çıkacak bir dişin sıkıntısı bile 1-2ay önce başlayabilirmiş.
Bizimki dil çiğnemeye de başladı aslında çok da erken diş için ama denildiği gibi sıkıntısı önceden başlıyor . Kuzenimin oğlunun 3 aylıkken 2 dişi vardı çok şaşırmıştık 😅

X