- 14 Haziran 2018
- 2.451
- 4.599
Evet bizimki de öyle keyifle yapıyor, emziği atıyor sırf bu işi yapmak için hem de Ne küçük adam o tşkr ederiz. Aralıklı tuttuğum için pek bi değişim olmadı sütte ama ben iyi hissetmiyorum, başım tutuyor. Uykusuzluk baş ağrımı arttırıyor.Bende buzluktan çıkardım veremeden uyudu dolaba koydum yarin vericem bolca da takviye yaptım süt için inşallah çoğalır. Yorgunluktan nereye bayılacam bilmiyorum haliyle süt de olmuyor hiç bişeye yetişemiyorum. Süt için takviye alıyor musun canım bana biraz solgar ın vitamini iyi geldi .
Anlamıyorum ki bazen el emerken meme veriyorum sapur supur emiyor bazen almıyor bazen bi emiyor bi kafasını çeviriyor sonra bi daha emiyor
Bugün benimki de öyle bide gülüyor konuşuyor elini emerken aç olsa böyle de olmaz anlamadım seninkinin de maşallahı var beyefendi gibi giyinmişti oruçla süt durumun nasıl farkediyor mu ?
Benimki yumruğunu emiyor gibi ısırıyor gibi bir garip hırpalıyor kendini.ağzı üstü başı ıslanıyor. Geçenlerde çocuk doktoruna soru yönelttiler diş en erken ne zaman çıkar sıkıntısı ne zaman olur diye. Doğumdan itibaren dedi. Çıkacak bir dişin sıkıntısı bile 1-2ay önce başlayabilirmiş.
Bizimki dil çiğnemeye de başladı aslında çok da erken diş için ama denildiği gibi sıkıntısı önceden başlıyor . Kuzenimin oğlunun 3 aylıkken 2 dişi vardı çok şaşırmıştık