2021 Şubat Anneleri

Kucak dışında şu günlerde bitek battaniye sallamayla uyudu çaresizce çözüm arıyorum beşik gibi mi peki yani tüm vücudu sallıyomu
Otomatik ana kucklarından alsan. Bunu da sonuçta sallaman gerek ve dönmeye başladığında tehlikeli emniyet kemerli bir şey almanı öneririm.
Bende 4 moms var eşime zorla aldırdım ve çok dua ettim dursun diye yoksa çenesini çekecektim. ama parasının hakkını veriyor başlarda daha az dururdu sms şimdi günde 1 kez onda Uyuyor. Durmadığı veya bnm yemek wc gibi ihtiyaçlarımı karşılayacağım zamanda da koyuyorum duruyor. Hem aklımda kalmıyor düşer eder diye
Cnm nezle olduğuna emin misin ?dr a telefonla mı sordun. Allah korusun corona olmayasın?

Var o canım 4 moms ama onda da durmuyo artık bi de çok tepiniyo içinde. Yani her yolu deniyorum onca para verdik ona da

Ay canımsınn. İçine gömülüyo mu nasıl sürekli sallanmak istiyo mu ayakları sağlam mı gıcırdıyo mu çok soru sordum bağışla ya
Minderi çıkarınca gömülüyor. Sallamak gerek ama içinde ip gibi birşey var yatıp elime alıp onla sallıyorum. Halının üzerine gelince oynamıyor ama parkede çok hareket ediyor. Gıcırdama falan yok. Ben de yorumlara bakıp aldım cnm. Bir de kurulup kaldırması çok kolay gittiğin yere götürebilirsin. Tabi çocuktan çocuğa da fark ediyor ben göze aldım boşa gitme ihtimalini. Bir de mağazayla konuş iade oluyor mu? Hatta netten al dene baktın istemiyor iade et bez falan al yerine

Senin durum da ayrı zor cnm. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Ben zorla yaptırıyorum. Verdim şimdi bebeği bakar sabaha kadar. Ama yani itelemem gerek. Dediğim gibi ihtiyaçlarım var bırakıp gideceğim kimsem yok. Ailem falan da yok. Bir oğlum daha var Allah bağışlar inş ilgi bekliyor dersleri var falan. Bizim farklı problemlerimiz de var konuşamıyoruz birbirimize giriyoruz hemen.

Bez olanlardan önerdiğin var mı peki canım

Özeldeki dr da zamanla geçer dedi 6 ay sonra geçmezse gösterirsin dedi devletteki cerraha göster dedi.. içimde kötü bi his yok ama kötü bir şeyde duymak istemiyorum

Benimki hep fışkırarak yapıyor tuvaletini gayet gürültülü bir şekilde. Bn bezsiz denemeler yaptığım için net bir şekilde görüyorum. Hatta korkuyo bazen oğlum. Bugün de resmen köpük yaptı kakasını. İnternette okuduğumda çok fazla ön süt emmişse oluyormuş. İlk kez oldu bakalım takipteyim. Bu arada bugün 2. Ayımız doldu ama kontrole gidesim yok vaka sayıları çok arttı çok kararsızım. Belki sadece asm de aşıya giderim

Ahh canım yaa kıyamam sanaaa acını anlıyorum hala emziriyosun annelik bu olda gerek Allah yardımcın olsun

Bende nuna ana kucağı var emzikle ikisi uyutuyo canım

Genel muayene de zaten kalçaya bakıyolar kmse yönlendirmedi canım 1. Ay dolunca bakıyolar. Netten baktım 2 yaşa kadar bekliyolarmş

Ben de öyle yaptım, onlar zaten yönlendiriyor bir şey olursa. Napcaz böyle bilmiyorum 21nde kalça usgsi var hiç gidesim yok.

Bende doktoru anlamadım kendine iş arıyor galiba yeni doğanların çoğu fışkırtarak yapar kaka ! Gaz olur,on süt fazla almış olur hadi en kötü alerji olur. İnsanları neden korkutuyor ki?madem öyle soyleseymis şüphesini

Su gibi burnum akıyor canım hapşırma da var hamileligimin son ayları da böyle geçti bir anda ter içinde kalıyorum hararet basıyor sonra askiliyla kalıyorum 2 sabah yarım kolluyla pikeyle yattım usumustum uyandığımda ama yatusta hararet oluyor sıcak basması oluyor hamileliktendir diyordum hala devam ediyor normal mi bilmiyorum ama corona değil bence aylardır olan bir şey çünkü ama doğumdan sonra ilk nezlem parol içtim bugün yatmadan da minoset icecem

Var o canım 4 moms ama onda da durmuyo artık bi de çok tepiniyo içinde. Yani her yolu deniyorum onca para verdik ona da
4 moms a huzursuzken koyma cnm.biz öyle yapıyorduk durmuyordu. Sakinken koyuyoruz. Şimdi üstündekilerde dikkatini çekmeye başladı kıpır kıpır onlara ulaşmaya çalışıyor. Emzik cidden uykuya dalmada da sakinleşmekte de çoo etkili cidden. Bizimkiler 2.haftadan verdikleri için azaltmaya çalışıyorım ama annem sağolsun
Aminn cnm, aman iyi baksın.erkekler dürtükleyerek yapıyorlar maalesef. Bende babayım bu çocuk benmde çocuğum yok. kültürümüzde de böyle. hele ki ben çalışıyorum yoruluyorym diyorlar ya. Valla çalışmanın gözümü seveyim ben mühendisim tüm gün sahada sıcağın altında çalışıyorum. 900 kişiden sorumluyum ama bebek bakmak ayrı. Problemleriniz de varsa onlar çözümlenmediği için dha da batar sana. Anlıyorum seni..

Ahh canım yaa kıyamam sanaaa acını anlıyorum hala emziriyosun annelik bu olda gerek Allah yardımcın olsun
Genel muayene de zaten kalçaya bakıyolar kmse yönlendirmedi canım 1. Ay dolunca bakıyolar. Netten baktım 2 yaşa kadar bekliyolarmş
Amin canım benim annelik cidden zor ve kutsal.annelerimizi daha iyi anlıyoruz. Ben bi dahaki gidişimde tekrr soracağım kalça ve kalp kontrollerini. Son kontrolde eşime sinrlndiğim için sorduklarımın cevabını dinleyememiştim rota virüs aşısınıda 3.ayda yaptırmaya karar verdim. Yarın da 2
Ay aşıları var inşaşşah çok canı yanmas ve qteşlenmez oğlum endişeleniyorum çok

Kalbi hiç duymadım da göz kontrolü olduk sonrakinde 1 yaşında gelin dedi.. bende 2. Ay aşılarından korkuyorum inşallah senin kuzucuk en güzel şekilde acısız sancısız ateşsiz güzelce atlatır annesi çok güçlü bebeği de çok güçlü eminim güzel atlatır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…