- 7 Ağustos 2011
- 14.264
- 14.661
Evet salliyor tum vucudu normal hamak düşün öyle cnmKucak dışında şu günlerde bitek battaniye sallamayla uyudu çaresizce çözüm arıyorum beşik gibi mi peki yani tüm vücudu sallıyomu
Emzik kullaniyomusun kullanmiyosaan oneririm cok gzl uykuya geciste ise yariyor bendeKucak dışında şu günlerde bitek battaniye sallamayla uyudu çaresizce çözüm arıyorum beşik gibi mi peki yani tüm vücudu sallıyomu
Hem bibs hem avent aldık ama almıyo bugün gemileri yaktım biberonla mama vericem dedim onu bile almadı. Yapay olan ne varsa reddediyo. Anneye ait olmayan herşeyi reddeiyo tek derdi kucak ve memeEmzik kullaniyomusun kullanmiyosaan oneririm cok gzl uykuya geciste ise yaritor bende
Otomatik ana kucklarından alsan. Bunu da sonuçta sallaman gerek ve dönmeye başladığında tehlikeli emniyet kemerli bir şey almanı öneririm.Kucak dışında şu günlerde bitek battaniye sallamayla uyudu çaresizce çözüm arıyorum beşik gibi mi peki yani tüm vücudu sallıyomu
Cnm nezle olduğuna emin misin ?dr a telefonla mı sordun. Allah korusun corona olmayasın?Kızlar selam nasılsınız ben nezle oldum ölüyorum nezledrn resmen başımı kolumu kaldıracak halim yokken 2 çocuk çok zormuş gerçekten 2 doktora sordum nezleyim ne kullanabilirim diye biri bir şey onermedi diğeri minoset tablet önerdi sizin bir fikriniz var mı arkadaşlar
Var o canım 4 moms ama onda da durmuyo artık bi de çok tepiniyo içinde. Yani her yolu deniyorum onca para verdik ona daOtomatik ana kucklarından alsan. Bunu da sonuçta sallaman gerek ve dönmeye başladığında tehlikeli emniyet kemerli bir şey almanı öneririm.
Bende 4 moms var eşime zorla aldırdım ve çok dua ettim dursun diye yoksa çenesini çekecektim. ama parasının hakkını veriyor başlarda daha az dururdu sms şimdi günde 1 kez onda Uyuyor. Durmadığı veya bnm yemek wc gibi ihtiyaçlarımı karşılayacağım zamanda da koyuyorum duruyor. Hem aklımda kalmıyor düşer eder diye
Cnm nezle olduğuna emin misin ?dr a telefonla mı sordun. Allah korusun corona olmayasın?
Minderi çıkarınca gömülüyor. Sallamak gerek ama içinde ip gibi birşey var yatıp elime alıp onla sallıyorum. Halının üzerine gelince oynamıyor ama parkede çok hareket ediyor. Gıcırdama falan yok. Ben de yorumlara bakıp aldım cnm. Bir de kurulup kaldırması çok kolay gittiğin yere götürebilirsin. Tabi çocuktan çocuğa da fark ediyor ben göze aldım boşa gitme ihtimalini. Bir de mağazayla konuş iade oluyor mu? Hatta netten al dene baktın istemiyor iade et bez falan al yerineAy canımsınn. İçine gömülüyo mu nasıl sürekli sallanmak istiyo mu ayakları sağlam mı gıcırdıyo muçok soru sordum bağışla ya
Senin durum da ayrı zor cnm. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Ben zorla yaptırıyorum. Verdim şimdi bebeği bakar sabaha kadar. Ama yani itelemem gerek. Dediğim gibi ihtiyaçlarım var bırakıp gideceğim kimsem yok. Ailem falan da yok. Bir oğlum daha var Allah bağışlar inş ilgi bekliyor dersleri var falan. Bizim farklı problemlerimiz de var konuşamıyoruz birbirimize giriyoruz hemen.Cdden çok ağrılı yaaadokunnca ağrıyan bezeme masaj yapmak tam bir işkence, emzrmekte seninki ne büyüklükteydi cnm? Kaç günde yok oldu bezen? Sağım da yapıyorum arada,o göğsümü de yaklaşık 20-25 dk emiyor oğlum . Antibiyotik te de 2.günüm Hala bi değişiklik yok. Allah'ım tüm hastalara şifa versin. Sağlığımızın kıymetini bilelim
Aa iyi geldi mi peki cnm sana? Bnde deneyim olmazsa. Sürekl incia sürüyorum 2 kez de de kantaron sürüp streçledim hiç fayda yok
Aynı kafadayım sennle. Geceleri tek başıma çocukla uğraşınca eşime! Küfredesim geliyoro annesigilde horul horul uyuyor Ben burada ikimizin çocuğuma bakıyorum diye sinirleniyorum .Allah affetsin ama. Hele bir de şimdi mastit ile uğraşıyorum o orda keyfinde
Sen karşına al uzun uzadıya konuş anlat ilgilenmeye yardıma daha çok ihtiyacın olduğundan bahset kolay değil .ama erkekler anlamıyor işte anlatmak gerekiyor. hoş bazılarını anlattığım halde de anlamıyor dayok mu sana yardım edecek herhangi biri anne kardeş gibi.
Bez olanlardan önerdiğin var mı peki canımMinderi çıkarınca gömülüyor. Sallamak gerek ama içinde ip gibi birşey var yatıp elime alıp onla sallıyorum. Halının üzerine gelince oynamıyor ama parkede çok hareket ediyor. Gıcırdama falan yok. Ben de yorumlara bakıp aldım cnm. Bir de kurulup kaldırması çok kolay gittiğin yere götürebilirsin. Tabi çocuktan çocuğa da fark ediyor ben göze aldım boşa gitme ihtimalini. Bir de mağazayla konuş iade oluyor mu? Hatta netten al dene baktın istemiyor iade et bez falan al yerine
Özeldeki dr da zamanla geçer dedi 6 ay sonra geçmezse gösterirsin dedi devletteki cerraha göster dedi.. içimde kötü bi his yok ama kötü bir şeyde duymak istemiyorumBizim asistan giriş yapmamış bana emzirme ödeneği için 170’i arayıp sordum hastaneyi arayın dediler. Daha şimdi giriş yapacak bizeDoğum yardımı için sosyal hizmetlere başvuru yapmak gerekiyormuş artık haftaya da ona gideriz sanırım.
Bizim fıtık ameliyatından sonra kontrole gittiğimizde çocuk cerrahı testiste sıvı var ama zamanla geçer sorun etmeyin dedi haberimiz bile yoktu öyle birşeyden. Sen de sıkıntı yapma bence ama için rahat etsin bir çocuk cerrahına göster istersen.
Benimki hep fışkırarak yapıyor tuvaletini gayet gürültülü bir şekilde. Bn bezsiz denemeler yaptığım için net bir şekilde görüyorum. Hatta korkuyo bazen oğlum. Bugün de resmen köpük yaptı kakasını. İnternette okuduğumda çok fazla ön süt emmişse oluyormuş. İlk kez oldu bakalım takipteyim. Bu arada bugün 2. Ayımız doldu ama kontrole gidesim yok vaka sayıları çok arttı çok kararsızım. Belki sadece asm de aşıya giderimKızlar cerraha gittim hemen lavman yaptı kabız olmuş o sert kakayı kendisi yapması mümkün değilmiş zaten. İzle 3 günden fazla yapamazsa getir dedi, yapmadığı zaman da kulak çubuğuyla müdahale et dedi. Çatlak yok dedi ama kakayı yaparken fışkırarak yaptı hep böyle mi hiç hoşuma gitmedi falan dedi bişeyden süphelendi ama söylemedi izleyelim dedi.
Göğüs uçlarımda yara yok ama emzirdiğim günden beri acıyor.bu arala katlanılmaz bir hal aldı.dişleriöi sıkıyprum Çığlık atıyorum ve ağlıyorım emizirirkengöğsümde de beze oldı 10 gündür geçmedi ne yaptysam antibiyotiğe başladım. Daha da fazla emzirmem gerekiyor göğsüm boşalsın diye. G.cereah anestol yazdı ama bnmde kullanasım gelmedi.ağlayarak emzirmeye dvm editorum
Bende nuna ana kucağı var emzikle ikisi uyutuyo canımKızlar şimdi benim minik haydutu biliyosunuz hiç uyumuyor. Artık ben de hal de psikoloji de kalmadı sürekli bağırıyorum çocuğa istemsiz sürekli ağlıyorum. İki gündür battaniyede sallayınca rahatlıyor bu battaniye gibi aynı konforu veren hamaklar varmış. Kullanan memnun olan önerecek olan var mı ?
Genel muayene de zaten kalçaya bakıyolar kmse yönlendirmedi canım 1. Ay dolunca bakıyolar. Netten baktım 2 yaşa kadar bekliyolarmşKızlar anestolu bebeğinizin makatına mı sürüyorsunuz ? Benim göğüs uçlarım çok ağrıyor diye genel cerrah göğüs ucunun sürüp emzireceğim zaman yıkamamı söylemişti. Araştırmalarım sonucu bebeğe geçtiğini öğrendim.O yüzden kullanmadım şimdi sizin Doktorlar nasıl makata sürülür söyleyince acaba kullansam mı dedimçünkü ağlayarak Bir Çığlık atarak emziriyorum.
Cnm sizi kim yönlendirdi kalça usg ye? Ne zmna kadar yaptrımk gerekiyormuş? Benim dr um bir şey demedi hatta kalp kontrolüne de gitmemiz gerektiğini söyledim hamileyken söylemişlerdi diye çok gerekli görmedi. Geçiyor dedilerse takip et cnm ama içine sinmediyse başka bir dr a daha götürmekte fayda var bnce. Netten araştırdn mı?
Ben de öyle yaptım, onlar zaten yönlendiriyor bir şey olursa. Napcaz böyle bilmiyorum 21nde kalça usgsi var hiç gidesim yok.Benimki hep fışkırarak yapıyor tuvaletini gayet gürültülü bir şekilde. Bn bezsiz denemeler yaptığım için net bir şekilde görüyorum. Hatta korkuyo bazen oğlum. Bugün de resmen köpük yaptı kakasını. İnternette okuduğumda çok fazla ön süt emmişse oluyormuş. İlk kez oldu bakalım takipteyim. Bu arada bugün 2. Ayımız doldu ama kontrole gidesim yok vaka sayıları çok arttı çok kararsızım. Belki sadece asm de aşıya giderim
Emzik almıyo kuzum yaBende nuna ana kucağı var emzikle ikisi uyutuyo canım
Bende doktoru anlamadım kendine iş arıyor galiba yeni doğanların çoğu fışkırtarak yapar kaka ! Gaz olur,on süt fazla almış olur hadi en kötü alerji olur. İnsanları neden korkutuyor ki?madem öyle soyleseymis şüphesiniBenimki hep fışkırarak yapıyor tuvaletini gayet gürültülü bir şekilde. Bn bezsiz denemeler yaptığım için net bir şekilde görüyorum. Hatta korkuyo bazen oğlum. Bugün de resmen köpük yaptı kakasını. İnternette okuduğumda çok fazla ön süt emmişse oluyormuş. İlk kez oldu bakalım takipteyim. Bu arada bugün 2. Ayımız doldu ama kontrole gidesim yok vaka sayıları çok arttı çok kararsızım. Belki sadece asm de aşıya giderim
Su gibi burnum akıyor canım hapşırma da var hamileligimin son ayları da böyle geçti bir anda ter içinde kalıyorum hararet basıyor sonra askiliyla kalıyorum 2 sabah yarım kolluyla pikeyle yattım usumustum uyandığımda ama yatusta hararet oluyor sıcak basması oluyor hamileliktendir diyordum hala devam ediyor normal mi bilmiyorum ama corona değil bence aylardır olan bir şey çünkü ama doğumdan sonra ilk nezlem parol içtim bugün yatmadan da minoset icecemOtomatik ana kucklarından alsan. Bunu da sonuçta sallaman gerek ve dönmeye başladığında tehlikeli emniyet kemerli bir şey almanı öneririm.
Bende 4 moms var eşime zorla aldırdım ve çok dua ettim dursun diye yoksa çenesini çekecektim. ama parasının hakkını veriyor başlarda daha az dururdu sms şimdi günde 1 kez onda Uyuyor. Durmadığı veya bnm yemek wc gibi ihtiyaçlarımı karşılayacağım zamanda da koyuyorum duruyor. Hem aklımda kalmıyor düşer eder diye
Cnm nezle olduğuna emin misin ?dr a telefonla mı sordun. Allah korusun corona olmayasın?
4 moms a huzursuzken koyma cnm.biz öyle yapıyorduk durmuyordu. Sakinken koyuyoruz. Şimdi üstündekilerde dikkatini çekmeye başladı kıpır kıpır onlara ulaşmaya çalışıyor. Emzik cidden uykuya dalmada da sakinleşmekte de çoo etkili cidden. Bizimkiler 2.haftadan verdikleri içinVar o canım 4 moms ama onda da durmuyo artık bi de çok tepiniyo içinde. Yani her yolu deniyorum onca para verdik ona da
Aminn cnm,Senin durum da ayrı zor cnm. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Ben zorla yaptırıyorum. Verdim şimdi bebeği bakar sabaha kadar. Ama yani itelemem gerek. Dediğim gibi ihtiyaçlarım var bırakıp gideceğim kimsem yok. Ailem falan da yok. Bir oğlum daha var Allah bağışlar inş ilgi bekliyor dersleri var falan. Bizim farklı problemlerimiz de var konuşamıyoruz birbirimize giriyoruz hemen.
Ahh canım yaa kıyamam sanaaaacını anlıyorum hala emziriyosun annelik bu olda gerek Allah yardımcın olsun
Amin canım benimGenel muayene de zaten kalçaya bakıyolar kmse yönlendirmedi canım 1. Ay dolunca bakıyolar. Netten baktım 2 yaşa kadar bekliyolarmş
Kalbi hiç duymadım da göz kontrolü olduk sonrakinde 1 yaşında gelin dedi.. bende 2. Ay aşılarından korkuyorum inşallah senin kuzucuk en güzel şekilde acısız sancısız ateşsiz güzelce atlatır4 moms a huzursuzken koyma cnm.biz öyle yapıyorduk durmuyordu. Sakinken koyuyoruz. Şimdi üstündekilerde dikkatini çekmeye başladı kıpır kıpır onlara ulaşmaya çalışıyor. Emzik cidden uykuya dalmada da sakinleşmekte de çoo etkili cidden. Bizimkiler 2.haftadan verdikleri içinazaltmaya çalışıyorım ama annem sağolsun
Aminn cnm,aman iyi baksın.erkekler dürtükleyerek yapıyorlar maalesef. Bende babayım bu çocuk benmde çocuğum yok. kültürümüzde de böyle. hele ki ben çalışıyorum yoruluyorym diyorlar ya. Valla çalışmanın gözümü seveyim ben mühendisim tüm gün sahada sıcağın altında çalışıyorum. 900 kişiden sorumluyum ama bebek bakmak ayrı. Problemleriniz de varsa onlar çözümlenmediği için dha da batar sana. Anlıyorum seni..
Amin canım benimannelik cidden zor ve kutsal.annelerimizi daha iyi anlıyoruz. Ben bi dahaki gidişimde tekrr soracağım kalça ve kalp kontrollerini. Son kontrolde eşime sinrlndiğim için sorduklarımın cevabını dinleyememiştim rota virüs aşısınıda 3.ayda yaptırmaya karar verdim. Yarın da 2
Ay aşıları var inşaşşah çok canı yanmas ve qteşlenmez oğlumendişeleniyorum çok
Onu geçen ay yaptırdım çok şükür iyiydi. Doktor 4 ay sakla dedi 5-6 aylarda yeniden bakılıyomuş kalçaya öyle dediBen de öyle yaptım, onlar zaten yönlendiriyor bir şey olursa. Napcaz böyle bilmiyorum 21nde kalça usgsi var hiç gidesim yok.