- 13 Ocak 2017
- 4.102
- 9.823
Hemşire bişi demedi canımAğrı kesici vermedik, 3220 doğdu 2 aylık kontrolde 4800 dü doktorunuzda söylemiştir iyi diye bence
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hemşire bişi demedi canımAğrı kesici vermedik, 3220 doğdu 2 aylık kontrolde 4800 dü doktorunuzda söylemiştir iyi diye bence
Aynen canım calpol verdikO aşının vurulduğu gece çok huzursuzdu benimki. Calpol bulundur evde canım. Kilosu da bizim ki de 5500 kg 3 kilo doğdu. Boy da 57 olmuş
SAĞolun bizimde böyle olur inşallahİlk günler biraz zor olur ama alışır herkes bir şekilde diye düşünüyorum. Ben oğlumu 3.5 aylıkken bırakmıştım hem biberon aldı hem emzirmeye devam ettim
Bizim 10 günlük bir yoğun bakım dönemimiz oldu obyuzden biberon alıyor...Dolapta benimde var iki poset, ama icmiyor onlari, az once kolostrum vardi dondurmustum, onu verdim biberonla ememedi, kasikla verdim yarisi icine yarisi disina, biberon, emzik emmeyi beceremiyo, kasigida ben beceremiyorum, siz nasil veriyorsunuz
Evet 657 liyim. Cevabınız için teşekkür ederimMerhaba, sgklılar emzirme ödeneği alır. 657liyseniz alamıyorsunuz onu.
Pardon canım yazmışsın zaten 2 aylık diye yorgunluktan görmemişim60 günlük
Allah yardımcınız olsun canım iki bebekle zaten işin zor bide eşin de yardımcı olmamış hepten canın çıkmıştır tam olarak iyileşince yakınında yardım edebilecek biri varsa çağır biraz dinlen. İlaç içtin mi peki doğal yollarla mı tedavi oldun ?Hiç merak etme canım Allah kolaylık veriyor 23 aylık oğlum da hafif ateş oldu calpol verdik ki diş çıkarıyor küçük oğlum da ateş oldu ona da verdik calpol başka bir sıkıntı olmadı benim sorunum eşim düzen takıntısı var iş yapmak da istemez yapsa da burnundan getirir insanın
Bana doktorum Lactogyn önerdi. Onu kullanıyorum şuan.Probiyotik kullanan ve onerisi olan varmi
Etkisi varmiBana doktorum Lactogyn önerdi. Onu kullanıyorum şuan.
İYİ bence hstra maşallah çok iyi ben 2 defa calpol verdim ateslendi çünkü çok ağlıyordu birini ateslendigi için verdim birini de çok ağladı ne yapsam susmuyordu diye verdimGünaydın kızlar..Kızımın 2 aylık kontrolü vardı bugun verem aşısı oldu.. Ağrı kesici verdiniz mi? Birde kilosu 5 kg 400 gr olmuş boyu 58 cm iyi mi sizce 3 kilo 190 gr doğmuştu
Ahh ahh üzülmüş benimki bilenek yapıyor, dün hep birlikte uyuduk kapı çaldı ben kalktım arkasına aglama sesi oğlum kalkmış kardeşine tekme atmış, ne tepki vereceğimi bilmiyorum artık,Bugün kardeş tepiğiyle ufaklık yere düşmüş ama seviyordum diyor bir de özür diliyor kardeşten... Gel de kız Allahtan halıya gelmiş... Hoş yine kızardım ama tuvalet eğitimindeyiz, huyuna gidiyorum
Geçmiş olsun benim de en büyük korkularından biri bu 2 yaş sendromu ile 2 aylık bebişi pusetinden düşürmesin bir gün ya da bu tarz şeylerBugün kardeş tepiğiyle ufaklık yere düşmüş ama seviyordum diyor bir de özür diliyor kardeşten... Gel de kız Allahtan halıya gelmiş... Hoş yine kızardım ama tuvalet eğitimindeyiz, huyuna gidiyorum
Ya evet bilerek yapmadım, özür dilerim dedi. ben de afedersin wcye gittim, çocuğun feryadıyla koştum ama ne fayda... Geldim o da bi yere saklanmış korkusundan. Çok zor dengeyi yakalamak. İnan emzirirken tepemde, çekiyor memeyi, diğer tarafıma onu alıp saçını okşuyorum, nazlıyorum. Beni de bu durum yoruyor, ikiz olsa bu kadar zor olmazdı.Ahh ahh üzülmüş benimki bilenek yapıyor, dün hep birlikte uyuduk kapı çaldı ben kalktım arkasına aglama sesi oğlum kalkmış kardeşine tekme atmış, ne tepki vereceğimi bilmiyorum artık,
Sağol canım ya, inşallah benim de bir daha başıma gelmez. Ben işi gücü bıraktım evin bi odası park, bi odası okul, ama gönlü olmuyor. Hep ilgi üstünde olsun derdi o. İnşallah güzel olacak sonrası hepimiz içinGeçmiş olsun benim de en büyük korkularından biri bu 2 yaş sendromu ile 2 aylık bebişi pusetinden düşürmesin bir gün ya da bu tarz şeyler
Bence çocuk cerrahına git biKızlar doktora geldik kontrole, makatta çatlak olmuş ıkınmaktan 2 gündür kaka yapmıyo yine. Nasıl düzelecek bu durum çok üzülüyorum
Doktor gaz çıkışı yoksa cerrah gşt dedi gaz çıkışı var dedim o zaman gerek yok dedi. 2 tane krem verdi valla üzülmekten başıma ağrılar girdiBence çocuk cerrahına git bi