2021 Şubat Anneleri

Dolapta benimde var iki poset, ama icmiyor onlari, az once kolostrum vardi dondurmustum, onu verdim biberonla ememedi, kasikla verdim yarisi icine yarisi disina, biberon, emzik emmeyi beceremiyo, kasigida ben beceremiyorum, siz nasil veriyorsunuz
Bizim 10 günlük bir yoğun bakım dönemimiz oldu obyuzden biberon alıyor...

Hiç merak etme canım Allah kolaylık veriyor 23 aylık oğlum da hafif ateş oldu calpol verdik ki diş çıkarıyor küçük oğlum da ateş oldu ona da verdik calpol başka bir sıkıntı olmadı benim sorunum eşim düzen takıntısı var iş yapmak da istemez yapsa da burnundan getirir insanın:KK43:
Allah yardımcınız olsun canım iki bebekle zaten işin zor bide eşin de yardımcı olmamış hepten canın çıkmıştır 😕 tam olarak iyileşince yakınında yardım edebilecek biri varsa çağır biraz dinlen. İlaç içtin mi peki doğal yollarla mı tedavi oldun ?

Ilac sağlık bakanlığı vermiyor zaten sadece minoset plus aldım ağrı ateş için bir tane ilaç verdiler eşime antiviral ama o ekstra ağrı kesici bs aldı. Ailem izmirde ben istanbuldayım. 14 mayısta iznim de bitiyor online dersler başlıyor bakalım nasıl olacak. K.validem yardımcı oluyor genelde çok sıkıntı olmuyor ama sen de biliyorsundur uykusuzluk en çok yoran beni halden anlamazlık bu emzirme döneminde cocuk büyütürken bence en en önemli şey maneviyat iyi bir ruh haline sahip olabilmek eger bunlar varsa bir şekilde yoluna giriyor. Mesela büyük oğlum gece her saat uyanirdi hamilelikte dr dedi ki bırak bir hafta zor oldu yazliktaydik bıraktık sonra kitap okuyarak uyuttuk gece de 1 ayda nsonra hiç uyanmadı çok şükür.. her şerde bir hayır var buna inanıyorum artık.. inanamadigim tek şey bu eş olayı.. korkmuyorum ama boşanmaktan da artık tek korkum çocuklar.. 2 değil 3 çocuğum var dersem hayat boyu beklentim olmazsa devam yoksa çekilecek dert değil maalesef:KK43:

Günaydın kızlar..Kızımın 2 aylık kontrolü vardı bugun verem aşısı oldu.. Ağrı kesici verdiniz mi? Birde kilosu 5 kg 400 gr olmuş boyu 58 cm iyi mi sizce 3 kilo 190 gr doğmuştu
İYİ bence hstra maşallah çok iyi ben 2 defa calpol verdim ateslendi çünkü çok ağlıyordu birini ateslendigi için verdim birini de çok ağladı ne yapsam susmuyordu diye verdim

Civilde indirm var kızlar bunlardan aldım ben. Kumaşı güzel beğendim. 3-6 aylık ile 6-9 aylık arasında 1 parmak fark var. Boyutları hemen hemen aynı denebilir

Eklentiler

• B4585DA0-6ED3-484E-92ED-21EC1CBD45FB.png
    B4585DA0-6ED3-484E-92ED-21EC1CBD45FB.png
    376,5 KB · Görüntüleme: 50
Bugün kardeş tepiğiyle ufaklık yere düşmüş😔 ama seviyordum diyor bir de özür diliyor kardeşten... Gel de kız🥴 Allahtan halıya gelmiş... Hoş yine kızardım ama tuvalet eğitimindeyiz, huyuna gidiyorum🤣
Ahh ahh üzülmüş benimki bilenek yapıyor, dün hep birlikte uyuduk kapı çaldı ben kalktım arkasına aglama sesi oğlum kalkmış kardeşine tekme atmış, ne tepki vereceğimi bilmiyorum artık,

Bugün kardeş tepiğiyle ufaklık yere düşmüş😔 ama seviyordum diyor bir de özür diliyor kardeşten... Gel de kız🥴 Allahtan halıya gelmiş... Hoş yine kızardım ama tuvalet eğitimindeyiz, huyuna gidiyorum🤣
Geçmiş olsun benim de en büyük korkularından biri bu 2 yaş sendromu ile 2 aylık bebişi pusetinden düşürmesin bir gün ya da bu tarz şeyler:KK43:

Ahh ahh üzülmüş benimki bilenek yapıyor, dün hep birlikte uyuduk kapı çaldı ben kalktım arkasına aglama sesi oğlum kalkmış kardeşine tekme atmış, ne tepki vereceğimi bilmiyorum artık,
Ya evet bilerek yapmadım, özür dilerim dedi. ben de afedersin wcye gittim, çocuğun feryadıyla koştum ama ne fayda... Geldim o da bi yere saklanmış korkusundan. Çok zor dengeyi yakalamak. İnan emzirirken tepemde, çekiyor memeyi, diğer tarafıma onu alıp saçını okşuyorum, nazlıyorum. Beni de bu durum yoruyor, ikiz olsa bu kadar zor olmazdı.

Geçmiş olsun benim de en büyük korkularından biri bu 2 yaş sendromu ile 2 aylık bebişi pusetinden düşürmesin bir gün ya da bu tarz şeyler:KK43:
Sağol canım ya, inşallah benim de bir daha başıma gelmez. Ben işi gücü bıraktım evin bi odası park, bi odası okul, ama gönlü olmuyor. Hep ilgi üstünde olsun derdi o. İnşallah güzel olacak sonrası hepimiz için🙏

X