2021 Şubat Anneleri

Rezene de içiyorum ama canım çok çay istiyor.

Sağol canım alerjik olduğunu biliyordum ama kan görene kadar diyet yapmam diyordum maalesef gördüm biraz zorlancaz ama napıyım canları sağolsun. Oğlumdaki gibi katı diyet yapmıcam ama süt süt ürünleri ve yumurtayı tamamen kesicem. İnşallah erkenden biter bu oğlumunda.
Ramazan’da dene bakalım inşallah zorlanmazsın sütünü de etkilemez benimde oğlumdan 1 Ramazan borcum var bununla 2 olucak ama hiç tutabilecek gibi değilim sütüm kesilir herhalde

Aynen yaa. Bacakları yamuk gibi gelmişti küçükken ortopediye git demişti yorum bile yapmadan. Ama gitmedim biraz araştırdım büyüdükçe düzeliyor bacakları.

Benim böbrekler sıkıntılı o yüzden oruç tutamıyorum. Her ramazan bir deniyorum ama akşamına hastanedeyiz. Olmuyor bu sene denemeyeceğim bile. Bir de genetikmiş böbrek bizde inşallah oğlumda olmaz

Kızlar bebeğim 2 gündür kaka yapmıyor doktora yazdım şöyle Bi msj attı. Çocuk cerrahisine giden var mı?
Hay Allah razı olsun sizden. Bebeğim benim de 2 gündür kakasını yapamıyordu. Aralıksız 2 saat ağladı. Emmekte istemiyordu. Mercimek tanesi kadar bir şey yaptı gerisi gelmedi. Zeytinyağı içirdim fayda etmedi. Gaz damlası vermiştim gaz da çıkarmamıştı. Gliserin fitil yaptım bilmiyordum öyle bir şey olduğunu. 1 saat içinde dolu dolu kakasını yaptı. Ağlamaktan çatlayacaktı artık. Çok teşekkürler İnşallah sizin bebeğiniz de en kısa zaman da kakasını yapar

Aynen yaa. Bacakları yamuk gibi gelmişti küçükken ortopediye git demişti yorum bile yapmadan. Ama gitmedim biraz araştırdım büyüdükçe düzeliyor bacakları.
Yeni çıktı böyle şeyler idrar yolu enfeksiyonu için dahiliyeye gidiyorsun ürolojiye git diyor hem insanı uğraştırıyorlar hemde ister istemez büyük bişey mi var diye korkuyorsun. Düzelir canım anne karnında biçimsiz duruyorlar zamanla dünyaya alışıyorlar

Ay canım herkese göre değişir bisey diyemem ki dinlenemiyor mussun baksana..senin için zor olabilir..istersen birgün dene canım çok zaorlanirsan sütün azalirsa tutmazsın..

Nasıl müdahale ettin bende yapayım, şu zeytinyağını Bi denicem. Birazda kayısı hoşafı içicem bugun
Valla ilk yöntem eski yontem sabun azıcık sabunu su çok az ile yumuşatıp koydum çıkardım hemen yaptı,digeride fitil yazdı Dr ama fitil bana çok büyük geldi 4 e verip koydum az yaptı hatta içinde kalınca rahatsız etti(kakası) akşamına kendi çıkardı şimdi kendi çıkarıyor manasına suyunu biraz fazla koyuyoruz bana açıkcasi sabun daha mantıklı geldi kocaman fitil onu ikiye bölüp nasıl koyuyorlar bilmiyorum

Benim kızım tek memeyi emerken uyuyo illa 2. Memeyi vermem gerekiyor mu? Aylardır hep tek meme emziriyorum bugun arkadas uyardı her ikisini de ver her emzirmede diye merak ettim yanlış mı yapıyorum
Bende sadece 2 gün sennki gibi yaptım. Bir emzirmede sağı diğerinde solu verdim e haliyle bir göğüs 4 saatte bir emilmiş oldu. Sonuç şimdi 1 haftadır geçmeyen bir beze. Masaj duş sıcak soğuk kompres geçmiyor.
kızlar bir akıl verin Başka ne yapılır? Doktorum masaj ve sağıma devm diyor.küçülmedi büyüdü hataa ya

Kızlar, 24+0 da kamuda izne ayrılıyorsun ya. Benim ki tam bayramın ilk gününe denk geliyor? Nasıl bir yol izlicem, fikri olan var mı ve çevresinde bu raporu alanlar, 24 ncü haftaya girmeden 1-2 hafta önce almışlar mı, böyle bir inkan var mı acaba? Teşekkürler

Canım senin sütün çok heralde benim saatlerce emmese taşlaşmıyo, nasıl 2 meme veriyorsun biri bitmeden çektirip diğerine mi veriyorsun

Canım senin sütün çok heralde benim saatlerce emmese taşlaşmıyo, nasıl 2 meme veriyorsun biri bitmeden çektirip diğerine mi veriyorsun
Benim oğlumda hiç iki meme emmiyor bi emme sen biri diğerinde biri ve hiç taş gibi olmuyor artık . Ama aç olup yetmese de ağlar veriyorum almıyor bazen bezleri de nasıl çişli oluyor mu?

Benim oğlumda hiç iki meme emmiyor bi emme sen biri diğerinde biri ve hiç taş gibi olmuyor artık . Ama aç olup yetmese de ağlar veriyorum almıyor bazen bezleri de nasıl çişli oluyor mu?
Her altını açtığımda çiş oluyo, Bi mememi sağdım denemek için 100 cc çıkıyo 3,4 saat dokunmazsam. Benim zaten sol memede az süt var. Nasıl yapmak gerekiyor acaba

Her altını açtığımda çiş oluyo, Bi mememi sağdım denemek için 100 cc çıkıyo 3,4 saat dokunmazsam. Benim zaten sol memede az süt var. Nasıl yapmak gerekiyor acaba
Bir memeyi emzir onu bitirsin diğerini de teklif et emerse onu da emsin emmezse sen zorlama bezleri iyiyse . Ben öyle yapıyorum zorlayınca öğürüyor

Sadece 3 gün bir beslenmede biri diğer beslenmede diğeri yaptım ve sonuç göğüste beze. Şöyle yapıyorım; uyanır uyanmaz ztn ağlayarak uyanıyor huysuz uyanıyor direkt veriyorum birini 20 dk civarı emiyor sonra gaz ve çıkarma alt değişme oyun sohbet fln. uyumadan önce de diğer memeyi verip uyutma.
Aslında çook değil yani meme reddi döneminde sağıp veriyordum şimdi sağıyorum 20_30 cc çıkıyor. Geceleri iki göğüs veremeyince sıkıntı yaşıyorum işte 4saaatte bir emmiş olduğu için

Kızlar sağlık ocağında kan tahlili yaptırmıştım eşim almaya gitti sonuçları. B vitaminim düşükmüş benoxol b 12 vermiş doktor ama emzirdiğimin farkında mı acaba, doktorlar ilgilenmiyor biliyorsunız. Prospektüste emzirme döneminde kullanılmaz yazıyor

Bazı doktorlar normal diyor bazıları da ya alerji yada laktoz intoleransı diyorlar canım ama başka rahatsızlığı yoksa bebeğinin çok da takılma . Çoğunluğumuzun bebeğinin kakası böyle.
Bugün kalça ultrasonu çektirdim bebişe. Gaita testi de verdik. Normal çıktı sonuçlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…