- 28 Mart 2019
- 2.288
- 4.219
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sürekli bu şekilde mi kaka düzeni canım ? Anne sütü alan çocuk için günde 10 kere kaka da normal 10 günde 1 kaka normal der doktorlar bence sizinki de normal gibi. Şimdi bütün doktorlar da bu şey çıktı en ufak bişeye hemen üst kademeye atıyorlar . Karnın mı ağrıyor gastroenterolojiye git çocuk kaka mı yapmadı cerrahiye git insanları korkutuyorlar. Sende gözlemle çocuk çok rahatsız olursa belli eder zaten benim oğlum da bazı geceler okunmaktan uyuyamıyor bebeklerde olurKızlar bebeğim 2 gündür kaka yapmıyor doktora yazdım şöyle Bi msj attı. Çocuk cerrahisine giden var mı?
Ya evet korkuttu doktor beni. Yok canım günde 6,7 kaka yapar ilk defa oldu, çok kuru besledim ondan olmış olabilir mi. Şimdi bezini açtım parmağımın ucu kadar yapmış sence fitil koyayım mıSürekli bu şekilde mi kaka düzeni canım ? Anne sütü alan çocuk için günde 10 kere kaka da normal 10 günde 1 kaka normal der doktorlar bence sizinki de normal gibi. Şimdi bütün doktorlar da bu şey çıktı en ufak bişeye hemen üst kademeye atıyorlar . Karnın mı ağrıyor gastroenterolojiye git çocuk kaka mı yapmadı cerrahiye git insanları korkutuyorlar. Sende gözlemle çocuk çok rahatsız olursa belli eder zaten benim oğlum da bazı geceler okunmaktan uyuyamıyor bebeklerde olur
Ben çok gerek olmadıkça ilaç müdahalesine karşıyım canım ama bebeğin çok huzursuzsa , emmesini etkiliyorsa fitil verebilirsin doktorun tam mı ver dedi yarım mı ? Olabilir senin yediğinde etkilemiş olabilir ama sıkıntı yapma bebek bu olur böyle şeyler bi ek gıdaya geçsinler o zaman görücez kabızlıklarıYa evet korkuttu doktor beni. Yok canım günde 6,7 kaka yapar ilk defa oldu, çok kuru besledim ondan olmış olabilir mi. Şimdi bezini açtım parmağımın ucu kadar yapmış sence fitil koyayım mı
Aynen sonradan kazası zor oluyor bnde tutacağım sütun ve kendimin duruma göre inşallah gece tika basa yerim artıkCanım ben tutacağım nasipse..Diğer iki oglum da da tutmuştum.. aynı olmustu 2 aylık olduklarında ramazan a denk gelmisti..insallah cok zorlanmam..Sonradan kaza etmek cok zor oluyo..
Amin cnm ben tüm annemlerin yardımcısı olsun. Tüm çocuklarıma da şifa versin ayaklarına taş değmesin inşallahAh kuzum benim yaaa rabbimtğm anne ve evlatların yardımcısı olsun şu mübarek günlerde hepimizi ferahlığa kavuştursun
Günde 4 5 kez bir çay kaşığı zeytinyağı verebilirsin dedi dimi ben mi yanlış okudum demek ki veriliyormuşKızlar bebeğim 2 gündür kaka yapmıyor doktora yazdım şöyle Bi msj attı. Çocuk cerrahisine giden var mı?
Benim kızın da gaz çıkışı olmasına rağmen 4 gün yapmadı 4. Günün sonunda müdahale ettim sirtina geçecek kadar çok yaptı şimdi mamayı sulu hale getirdik biraz öyle çözdük işi ama anne sütü ile nasıl olur bilmiyorum canım su bol bol iç belki işi çözerYa evet korkuttu doktor beni. Yok canım günde 6,7 kaka yapar ilk defa oldu, çok kuru besledim ondan olmış olabilir mi. Şimdi bezini açtım parmağımın ucu kadar yapmış sence fitil koyayım mı
Aynen öyle yazmış, veriliyormuşGünde 4 5 kez bir çay kaşığı zeytinyağı verebilirsin dedi dimi ben mi yanlış okudum demek ki veriliyormuş
Nasıl müdahale ettin bende yapayım, şu zeytinyağını Bi denicem. Birazda kayısı hoşafı içicem bugunBenim kızın da gaz çıkışı olmasına rağmen 4 gün yapmadı 4. Günün sonunda müdahale ettim sirtina geçecek kadar çok yaptı şimdi mamayı sulu hale getirdik biraz öyle çözdük işi ama anne sütü ile nasıl olur bilmiyorum canım su bol bol iç belki işi çözer
Bende aynı durumdayım canım 22 aylık oğlum var bide bebek var böyle de çok yoruluyorum hiç bişeye yetişemiyorum sütüm de azalıyor. Oruç tutarsam nasıl olur sütüm etkilenir mi çok kararsız kaldım dediğin gibi tek anne sütü alıyor kesilsin de istemiyorum
Bende sütten dolayı endişeliyim ama bir kaç gün kendimi deneyeceğim. Kızımda da ramazanda doğum yapmıştım daha onum borcu bitmedi buda kalırsa çok zor tutarım o yüzden biraz kendimi zorlayacağım süt etkilemezse yorgunluğa razıyım gene . Tam kapanma olsa bile benim esim sef aşçı gene gidiyor ise . Ama biraz erken gelebilir bi durum da . Ona da razıyım akşam 11 'de gelince iki çocukla tek başıma cinnet geliyor yaAmin sağol canım Allah hepimizin yardımcısı olsun . Evet Haziran’da 2 yaşında olucak oğlum bide 2 aylık bebişim var ve tek bakıyorum . Bu ara çok zorlanıyorum inşallah virüsten dolayı kapanma olur da eşim evde olur diye dua ediyorum
Benim oğlumda 40 nı geçti kakayı 4 günde bir yapmaya başlamıştı masaj falan uğraştım ama erki etmedi. Bence bu bi sürec bak 3 aylik olucak 1 haftaya kendi kendine düzene girmeye başladı bazen hergun bazen 2 3 günde bir yapıyor ben müdahale etmeden . Merak etme senin ki de düzelir inşallahKızlar bebeğim 2 gündür kaka yapmıyor doktora yazdım şöyle Bi msj attı. Çocuk cerrahisine giden var mı?
Çok geçmiş olsun . Çok zor bi durum insanın nefsine dur demesi . Ama sen bu konuda tecrübemizin tecrübelisin inşalla h 7 . Aya bu bebisin de alerjisi geçer giderBu arada bugün itibariyle bizde kakada kan gördük büyük oğlumda da tam 2.5 aylıkken görmüştük bu sefer öyle oldu. Süt ve yumurta diyetine başlıyorum mecburen
Bizim de 3 aylık olmaya 2 hafta var. Daha eşimle biraraya gelemedik. Bende aşırı yorgunluk ve isteksizlik var.Ağlayınca beni teselli ediyo benle ilgileniyo ama bebekle yok
53 günlük 8. Haftanın sonundayız. 8. Hafta atak yazıyordu internette. Bir de 12de varmış
Canım Allah şifa versin inşallah çabucak geçsin
Aynenn yaa benimki de böyle. İlk çocuk bu tecrübem yok sonuçta deneye deneye yöntemleri öyle buluyorum. Yoksa bebek şöyle yapınca susar diye kural var sanki sen de dene yani babalık yap diyorum. Ama anlasaa
Ben de emzirirken bakıyorum itmeye başladıysa, memeyi bırakıp sonra saldırır gibi emiyosa anlıyorum gaz var. Bıraktırıyorum memeyi gaz çıkartıyorum sonra veriyorum memeyi bazen almıyo bile. Yani sorun doymaması değil gaz oluyo
Aynen çok yıprandık ve full evdeyiz havalar da kötü kapı önüne bile çıkılmıyor bebekle bunaldık. Bir anlasalar. Diyorumki kendimi inek gibi hissediyorum, vücudumu beğenmiyorum, dip boyam gelmiş saçlarım aşırı uzamış itici geliyorum kendime bunları dyorum insan bir moral verir bana normal aşkım geçecek diyo
Yok yaa hepsi yalanmış işteNe guzel usutme korkusu bendede cok var, isitici calisiyor banyo olurken, kusun kanadindan usutur der annemde, kesik kusma cok olur bizde usutuyor mu ki, fazlasiyla kat kat giyiniyor aslinda, ananesi gidince inceltiyorum ustunu
Stok candırCanım bebekler emdikleri sütü midesindeki enzimatik tepkimelerle katılaştırır. Ama tam katı olmaz lor peyniri gibi olur parçacıklı. Kustuğunda da bu şekilde görünür tamamen normal yani
Bende de bazen öyle oluyo ben de sağıyorum. Hem süt stoklamış oldum
Bebekler emdiği anda vücut üretiyor. Yani üretip biriken sütü emmiyorlar sadece. O yüzden sorun yok canım doymuştur.
Canım yumuşak memede süt yok diye bir şey yok. Tam tersi yumuşak meme daha iyi üretir. Süt kanalları gevşek olduğu için hızlıca üretie. Sertleştiğinse vücut üretimi keser. Sütün gayet yeterli anlattıklarına göre. İllaki sert olacak diye odaklanma
Ahahaga bizBenim annemde de üşütme korkusu vardı hem kombi hem elektrikli soba yaktırdı gecen ay bin TL elektrik 500 TL de doğalgaz geldi çocuğu pişirmişiz
Onlarin zamaninda sobaliydi evler, soba ne kadar da yansa heryer ayni sicaklikta olmaz, mutfaktan emzirmeye gelse mutfakta usuyen anne emzirse cocuk gazlanir hemen, bir de gazli kolik bu tabirler yeni cikti sanki, ona gore her gazlanmasi usutmeden , oysa emdigi sutten gaz yapiyor, oyle yada boyle kirmakta istemiyoruz, yaz gelse de rahatlasak diyorum,Yok yaa hepsi yalanmış işte
zamanla anladım çocuğun üzerini azalttım sobayı kapadım falan artık biliyorum ne zaman üşüyor ne zaman sıcaklıyor eskiden emzirirken yazık yavrum ensesinden alnından damla damla terlerdi sanki çiğköfte yoğuruyor
Sonuçta bu bebek 30 derecelik küvözde çıplak duruyordu ve yenidoğmuştu şimdi 23-24 derece en ideali bir uzun kol zıbın ve pijama altı, uyuyunca da hafif bir örtü yetiyormuş
Annelerimiz her şeyi de o kadar iyi bilmiyorlar
Eşim zaten annemi sevmiyordu iyice nefret etti faturaları görünceAhahaga biz
Benim de su ve uyku olmayınca süt olmuyoBi denicem baktım olmuyor tutmıcam. İncir, steal tea aldım ama bu işin özü su benim için, içmeyince sütüm olmuyor. Hayırlısı bakalım.