2021 Şubat Anneleri

Ben tutamıcam oruç maalesef. Çok zor bi bebek 7/24 uğraşıyorum onunla zaten. Bide susuz kalırsam dayanamam sanırım.

Ben hamileyken bile kullanmıştım

Adet olanlara sormak istiyorum, bu gun 52. gunumuz yaklasik 45 gun lohusa kanamasi devam etti, dun baya kirmizi biraz kanama oldu, sonra bitti, ilk adet boyle duzensiz mi olur, eski adet dnmlerinizden farkli miydi ilk adetiniz?

Canım senin sütün çok heralde benim saatlerce emmese taşlaşmıyo, nasıl 2 meme veriyorsun biri bitmeden çektirip diğerine mi veriyorsun
Bu meme işini cozersen bana da debenim de öyle. Geceden sabah hatta öğlene kadar anca doluyor memeyse bu da memeanlamadım gitti arkadaş tuvaletten de çıkamıyorum

İlk defa çocuğumun gazı yok diye düşündüm bu sefer de öksürmekten geniz akıntısından uykusundan uyanıyor sağlıklı günler görelim İnşallah

Bu meme işini cozersen bana da debenim de öyle. Geceden sabah hatta öğlene kadar anca doluyor memeyse bu da memeanlamadım gitti arkadaş tuvaletten de çıkamıyorum
Valla benimki de dolmuyo hiç taşlaşmıyo da geceden Bi şişe sağıyorum sabah uyanınca annem onu veriuo bende uyuyorum kaç saat geciyo uyanıyorum hiçte dolmuyo meme, bu hafta doktora sorcam bakalım

Vlla helal olsun bunuda ilk kez duydum baya kolay oluyodur öyle file kullanıyoruz en başından beri bize kolaylık oldı aslında annemle yıkadık hep suyu sürekli ben döktüm annem yıkadı 2 seferdir de eşim su döküyot ben yıkıyorum tek yıksrım yıkamasına ama sürkeli su döken birinin olmssı lsxım üşümesin diye kalorifer yanıyo zaten bide yıkamadan önce elektirikli sobayı açıyorum
Bi çarşaf serip üzerine küveti koyuyorum bitün eşyalarını hazırlıyorum öyle başlıyoz yıkamaya dün yorumu yazarken uyuya kalmışım yaa

Evet pratik güzel bi yöntemmiş canım dün yorumların hepsini okudum cevap yazarken uyuya kalmışım kime ne yazdım bilmiyorum belki sanada cevap yazmışımdır

Anladım canım bende dün tırnak makasıyla kestim ilkinden korkuyodum baya ama artık aşmışımdır inşallah

Ay evet yaa bende dün araştırırken fotoları gördüm nasıl toz çıkıyor
İnşallah alıcaz en kısa sürede
Yani kesin almamız lazım artık
Çoook ihtiyacım var bugün yine çamaşır toplayıp yenilerini astım
Yarında bebeminkileri yıkıcam sürekli çamaşır

Bende bi denicem inşallah sütüm olursa devam yoksa tutamam malesef

HAhah bende aynisi sebepten bekliyorum bugün büyük oğlumu komşuya bırakıp bebemle hıphızlı avm gidip geldim yaa

İŞ için stok yapmam lazım gece güzil uyusun diye yanlış olduğunu bile bile mama aldım uyutmadah gece günde bir mama veriyorum böylelikte 2 saatte bir süt sağıp yatmayı düşünüyorum, benim bebeğim emmediği 2 saat dolduğu zaman en üst çıkan süt 60 ml, yetiyor ama çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…