- 5 Ağustos 2013
- 967
- 1.131
- 33
Benim eşim de AmasyalıBenim de eşim Amasyalı aynen Dodurga amasyaya yakın zaten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim eşim de AmasyalıBenim de eşim Amasyalı aynen Dodurga amasyaya yakın zaten
Normal o zaman herhaldeBenim bebişin kakası hep böyle
Sağol canım.. Allah kolaylığını veriyor.. birde iftar ve sahur arası beslenmeni şu icmeni güzel yaparsın.. bebis uyuduğunda da uyursan rahatca tutabilirsin inşallah.. tabi basba bebe varmi bilemiyirum ama..benim kayınvalidem yanımda sağolsun gündüz uyuyabiliyorum büyüklere sahip çıkıyor..Bende küvet de var hatta ayaklı filesi de var ama onda yaptırırken sırtım belim kopuyor lavaboyu da denedim aynı tecrübe.. banyoda benimle ten tene temas ettiği için kendini daha güvende hissediyor bence ama Y yellowbride da dediği gibi her yiğidin bir yoğurt yiyişi var
yaa bunu nasıl başardın? Resmen idolüm olabilirsin :)
ben de hem günler kısaldı, eskisi gibi sıcaklar yok, hem tüm gün evdeyiz, bebeğin gece gündüz ayrımı yok falan.. belki esas uykusunu sabaha denk getirirsem daha da kolay olur diye düşünüyorum
O çok kötü çok çektim 1 hafta yapmadığı olduBence de mukus var Pumpkin34 ama siz benim bebeninkini görseniz kalın kalın mukuslar..başka bi sıkıntımız olmadığından önemsemiyorum..tek sıkıntı sadece anne sütü almasına rağmen 3.Gün ve hala kaka yapmadı
Canim benim adet devam ediyor ama kahverengi leke leke 4. Günün şuan normal adet gibi olmadım..Açıgı adet olup olmadığımi anlayamıyorum agri sanci yok bilemedim ki.Bide tam iliskiden hemen sonra baslayinca adet degildir iliskiden kaynaklidir diye dusundum.
Sol kolumun içine yatırıyorum onu. Sağ elimle yıkıyorum. Yatırdığım elim ve kolumu şampuanlamıyorum, kaymasın diye. Akan suyun sıcaklığını iyi ayarlamak gerekiyor. Doğrudan onun üstüne akıttırmıyorum zaten ama yine nolur nolmaz sıcaklık kontrolünü yapıyorum devamlı. Bi de akan suyun kulağına kaçmamasına dikkat etmek lazım. Evirip çevirirken musluktan kulağına doğrudan su kaçabilir. Durularken sağ elimle üzerine su döküyorum, ufalayarak. Pişik olduğundan beri poposunu hep lavoboda yıkıyordum. Sonra banyosunu da yaptırmaya başladım.Lavaboda nasil? Aynen banyo sonrasi dokuntumuz cok oluyor, kuveti suyu havlular
Makat darlığı cıktı demi sizde geçmiş olsun.. diğer cocuklarimda böyle bi sorun hic olmamıştı.. yarın dr a götüreceğim bakalım.. normal deniyor ama.. çocuk ıkınıp ıkınıp duruyor kaka yapınca ben ondan daha çok rahatlıyorum.. eşim de demin yarın kaka yaparsa bana msj at haber ver diyorO çok kötü çok çektim 1 hafta yapmadığı oldu
Vaayyhemşerim neresindenBenim eşim de Amasyalı
Bizimki de işten arıyordu kakasini yaptı mı diyeMakat darlığı cıktı demi sizde geçmiş olsun.. diğer cocuklarimda böyle bi sorun hic olmamıştı.. yarın dr a götüreceğim bakalım.. normal deniyor ama.. çocuk ıkınıp ıkınıp duruyor kaka yapınca ben ondan daha çok rahatlıyorum.. eşim de demin yarın kaka yaparsa bana msj at haber ver diyor
Demek babalarda var bu kaka merakı ben sade benimkinde var sanırdım.. her bezini değiştirmede az mi yapti çok mu demez miBizimki de işten arıyordu kakasini yaptı mı diye
Bugün bizimki de soruyor az mı yaptı çok mu çok dedim o zmn yine acikmistir ben bı mama yapıp geleyim diyorDemek babalarda var bu kaka merakı ben sade benimkinde var sanırdım.. her bezini değiştirmede az mi yapti çok mu demez mi
Sümük yapmıştır CanımYok sadece anne sütü alıyor. Öksürük yok sümüğümüz var
Amasya merkez bağlıcaVaayyhemşerim neresinden
Evet canım. Benimki de aynı kakasının fotoğrafını atıyorum oh çok şükür diyo. Her yer batsa yaaaa diyorum ben olsun yapsın yeterki benim oğlum diyorMakat darlığı cıktı demi sizde geçmiş olsun.. diğer cocuklarimda böyle bi sorun hic olmamıştı.. yarın dr a götüreceğim bakalım.. normal deniyor ama.. çocuk ıkınıp ıkınıp duruyor kaka yapınca ben ondan daha çok rahatlıyorum.. eşim de demin yarın kaka yaparsa bana msj at haber ver diyor
Başka çocuğum yok, büyükler de yok bizde eşim evden çalıştığından sıkışınca bir yandan bilgisayarda çalışıyor bir yandan bebeyi pışpışlıyor bazen uyuyakalıyor babasında :) şimdi namazları da bebek uyanıksa nöbetleşe kılıyoruz niyeyse her seferinde ağlaması tutuyorSağol canım.. Allah kolaylığını veriyor.. birde iftar ve sahur arası beslenmeni şu icmeni güzel yaparsın.. bebis uyuduğunda da uyursan rahatca tutabilirsin inşallah.. tabi basba bebe varmi bilemiyirum ama..benim kayınvalidem yanımda sağolsun gündüz uyuyabiliyorum büyüklere sahip çıkıyor..
Bence normal, ama dünden beri kaka yapmadı kızımNormal o zaman herhalde
Az önce benzer sorun için kendince dedim ki bu bebe 2 saat daha uyur, memelerim de canımı acıtmaya başlayınca sağmaya karar verdim. Göğüslerden birini tamamen bitirmeyecek şekilde sağdım ne olu ne olmaz diyerek..Tam sağım bitti dişlerimi fırçalayıp yatayım dedim ki oğulcuk uyandı ta ta ta taaammm bu sistem çöktü daha iyi önerisi olan var mı? kalanı emdi, sonra diğer memeye de geçti. aç kurtlar gibi nasıl vakumladı. Normalde bunun yarısı kadar emiş kuvveti vardı ama boştu muhtemelen ona yetmez kiMerhaba kızlar bebeğim 70 günlük meme reddini yeni yendik. Bir göğsümü 20 dakika civarında emiyor ve uyuyor. Gündüzleri uyutmadan diğer göğsümüde emzirip öyle uyutuyorum. Ama geceleri uyanık kalmadığı için tek göğsümü emip öyle uyuyor. Bir sonraki kalkmada diğer göğsümü veriyorum. Böylece bir göğsüm 4 saat beklemiş oluyor ve taşlaşıyor. Hatta bir göğsümde beze var bir haftadır masaj yapıyorum sıcak soğuk kompres uyguluyorum geçmedi.
Nasıl emzirmeliyim sizce?
Ayy yaptırırsın niye olmasın senin beben o en iyi sen bilirsin ve sen bakarsin
Ben neredeyse her gün yatmadan önce banyo yaptırıyorum bebeğimi. Banyo sonrası daha iyi emiyor ve daha uzun uyuyor.
Bazı zamanlar uyuyakalıyor, o zaman uyandırmıyorum. Ama inan ki gece uykusu daha güzel oluyor. Hatta bazen banyo yaparken gözleri gidiyor yavrumun :)
Ben şöyle yapıyorum banyo olayını; duşakabinin içerisine bir plastik tabure koydum. Üzerinde ben oturuyorum bebek de kucağımda. Kovasına su dolduruyorum önceden, ben oradan tas ile alıp bebeği bu şekilde yıkıyorum. Bence kucağımda olduğu için hem vücut sıcaklığım onu ısıtıyor hem de güvende hissediyor hiç ağlamadı bu zamana kadar. O her gün ben iki günde bir yapıyorum banyoyu o ayrı
Benim oğlan da aşırı saçlı maşallah onunki de hemen yağlanıyor. Beğenmiyorum o görüntüyü o yüzden hemen banyo yaptırıyorum