- 18 Haziran 2020
- 441
- 683
Ayy yaptırırsın niye olmasın senin beben o en iyi sen bilirsin ve sen bakarsinÇok şükür kesebildimm tırnaklarını bi cesaret geldi tek başıma banyo yaptırabilir miyim acaba
Ben neredeyse her gün yatmadan önce banyo yaptırıyorum bebeğimi. Banyo sonrası daha iyi emiyor ve daha uzun uyuyor.
Bazı zamanlar uyuyakalıyor, o zaman uyandırmıyorum. Ama inan ki gece uykusu daha güzel oluyor. Hatta bazen banyo yaparken gözleri gidiyor yavrumun :)
Ben şöyle yapıyorum banyo olayını; duşakabinin içerisine bir plastik tabure koydum. Üzerinde ben oturuyorum bebek de kucağımda. Kovasına su dolduruyorum önceden, ben oradan tas ile alıp bebeği bu şekilde yıkıyorum. Bence kucağımda olduğu için hem vücut sıcaklığım onu ısıtıyor hem de güvende hissediyor hiç ağlamadı bu zamana kadar. O her gün ben iki günde bir yapıyorum banyoyu o ayrı
Benim oğlan da aşırı saçlı maşallah onunki de hemen yağlanıyor. Beğenmiyorum o görüntüyü o yüzden hemen banyo yaptırıyorumBenim kızda aşırı saçlı yaglaniyor hep bnde iki günde bir yıkıyorum yoksa byağlı yağlı oluyor saçları kokuyor bı deeldiven bnde çıkardım da bugün yüzünü fena çizmiş napsam bilemedim