2021 Şubat Anneleri

Sağol canım.. Allah kolaylığını veriyor.. birde iftar ve sahur arası beslenmeni şu icmeni güzel yaparsın.. bebis uyuduğunda da uyursan rahatca tutabilirsin inşallah.. tabi basba bebe varmi bilemiyirum ama..benim kayınvalidem yanımda sağolsun gündüz uyuyabiliyorum büyüklere sahip çıkıyor..

O çok kötü çok çektim 1 hafta yapmadığı oldu

Açıgı adet olup olmadığımi anlayamıyorum agri sanci yok bilemedim ki.Bide tam iliskiden hemen sonra baslayinca adet degildir iliskiden kaynaklidir diye dusundum.
Canim benim adet devam ediyor ama kahverengi leke leke 4. Günün şuan normal adet gibi olmadım..

Lavaboda nasil? Aynen banyo sonrasi dokuntumuz cok oluyor, kuveti suyu havlular
Sol kolumun içine yatırıyorum onu. Sağ elimle yıkıyorum. Yatırdığım elim ve kolumu şampuanlamıyorum, kaymasın diye. Akan suyun sıcaklığını iyi ayarlamak gerekiyor. Doğrudan onun üstüne akıttırmıyorum zaten ama yine nolur nolmaz sıcaklık kontrolünü yapıyorum devamlı. Bi de akan suyun kulağına kaçmamasına dikkat etmek lazım. Evirip çevirirken musluktan kulağına doğrudan su kaçabilir. Durularken sağ elimle üzerine su döküyorum, ufalayarak. Pişik olduğundan beri poposunu hep lavoboda yıkıyordum. Sonra banyosunu da yaptırmaya başladım.

O çok kötü çok çektim 1 hafta yapmadığı oldu
Makat darlığı cıktı demi sizde geçmiş olsun.. diğer cocuklarimda böyle bi sorun hic olmamıştı.. yarın dr a götüreceğim bakalım.. normal deniyor ama.. çocuk ıkınıp ıkınıp duruyor kaka yapınca ben ondan daha çok rahatlıyorum.. eşim de demin yarın kaka yaparsa bana msj at haber ver diyor

Bizimki de işten arıyordu kakasini yaptı mı diye

Evet canım. Benimki de aynı kakasının fotoğrafını atıyorum oh çok şükür diyo. Her yer batsa yaaaa diyorum ben olsun yapsın yeterki benim oğlum diyor

Başka çocuğum yok, büyükler de yok bizde eşim evden çalıştığından sıkışınca bir yandan bilgisayarda çalışıyor bir yandan bebeyi pışpışlıyor bazen uyuyakalıyor babasında :) şimdi namazları da bebek uyanıksa nöbetleşe kılıyoruz niyeyse her seferinde ağlaması tutuyor
İşte bu durum olduğundan neden bırakayım sonraya diyorum

Merhaba kızlar bebeğim 70 günlük meme reddini yeni yendik. Bir göğsümü 20 dakika civarında emiyor ve uyuyor. Gündüzleri uyutmadan diğer göğsümüde emzirip öyle uyutuyorum. Ama geceleri uyanık kalmadığı için tek göğsümü emip öyle uyuyor. Bir sonraki kalkmada diğer göğsümü veriyorum. Böylece bir göğsüm 4 saat beklemiş oluyor ve taşlaşıyor. Hatta bir göğsümde beze var bir haftadır masaj yapıyorum sıcak soğuk kompres uyguluyorum geçmedi.

Nasıl emzirmeliyim sizce?

Az önce benzer sorun için kendince dedim ki bu bebe 2 saat daha uyur, memelerim de canımı acıtmaya başlayınca sağmaya karar verdim. Göğüslerden birini tamamen bitirmeyecek şekilde sağdım ne olu ne olmaz diyerek..Tam sağım bitti dişlerimi fırçalayıp yatayım dedim ki oğulcuk uyandı ta ta ta taaammm bu sistem çöktü daha iyi önerisi olan var mı? kalanı emdi, sonra diğer memeye de geçti. aç kurtlar gibi nasıl vakumladı. Normalde bunun yarısı kadar emiş kuvveti vardı ama boştu muhtemelen ona yetmez ki

Vay maşallah yaa güzel bi teknikmiş biz hep annemle yıkadık 2 seferdir de ben yıkadım eşim su döktü heyecanlanıyırum ama yapabildim şükür

Benim oğlumda çok saçlı doğdu ama biz 7 gğnlükken traş ettik yeni yeni uzuyor saçları

Kızlar selam nasılsınız benim 2aylik bebeğim 2 gündür öksürüyor büyük olan hastaydı kardeşine yaklaşma dedikçe inadıma dibine dibine yanaştı uyardikca baktım çocuğun psikolojisi bozulmuş resmen uyarmamaya başladım sonuç 2aylik bebeğim öksürükler içinde uykusundan uyanıyor ağlayarak çok arada kaldım ne yapacağımı şaşırdım resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…